Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Podobně duchaplné a přitom mazané jako telefonické hlasování (50 Kč/ 1 volání) o pěněžitou prémii soutěžního pořadu "5 proti 5" na TV Prima s otázkou např. tohoto znění: "Co myslíte, o co nejčastěji žádají letušku cestující v letadle? Jestli si myslíte, že je to PADÁK, pak volejte na číslo *******. A Jestli si myslíte, že to jsou NÁPOJE, pak vytočte číslo *******.".....Efektně stupidní a přítom promyšleně fikaný vlezlý dotaz s jediným cílem - přitáhnout davy, aby žhavili své mobily a volali o stopéro, prostě aby TO S-Y-P-A-L-O! Tahle primácká "pravidelná dávka emocí" je podobně marketingově mazaná - moc to nestojí, filmařsky se u toho člověk moc nenadře, to o co tu kráčí je, že hospodyňky s dcérečkami u toho vypnou, dá se u toho žehlit, či poklábosit o tom, že ta "kráva od vedle si zas koupila novej kostýmek" a především se do toho dá nasekat hafo reklam, aniž by člověk ztratil niť a to je to nejdůležitější. A železo se musí kout, dokud je žhavé, takže občas je třeba ty naše seriálové hvězdy povodit po různých soutěžních show, protože pravidlo "sejde z očí, sejde z mysli" je nepřítelem č.1 každé "celebrity". Takže já nevím, jak vy, ale já se už hrozně těším, až se všichni za 10 let sejdem u dílu č.1134 a dozvíme už konečně, jestli Zounar zbalil Boženku, nebo Anničku a co na to Hynek. A nezapomeňte - Prima je prima! ()

Tosim

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, jelikož nevím, zda budu mít vůbec odvahu shlédnout byť jen jeden díl, pouze bych chtěl podotknout, že stačí jen slyšet, jak takoví "výborní" herci, jako je třeba Dana Morávková, deklamují ty příšerně debilní fráze, a zkušenější divák si už udělá obrázek, jakou hrůzostrašnou sračku se "rodinná" televize Prima opět rozhodla "předhodit" svým divákům. Konzumentům. Lidem, kteří jen čučí na pohyblivé obrázky. Slovy Zdeňka Izera "musí vám stačit, že je to barevné, hýbe se to a je to na pokračování." Vážně nevím, z jaké skupiny lidí, jakého sociologického složení nebo věku, se skládá ta skupina, sledující tyhle paskvily. Mnohé výzkumy říkají, že to jsou snad důchodci nebo co. Prosím vás, kdyby mi bylo třeba přes sedmdesát a já se jen na chvíli a jen koutkem oka podíval na takovouhle zhovadilost, nemilosrdně mě odstřelte!!!!!!!!!! ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

U Rodinných pout jsem ještě byl ochoten přivřít obě oči a dát aspoň jednu *, ale když se tvůrci rozhodli pro pokračování, sami pod sebou si podřezali větev. Velmi křehké vztahy je snůška blábolů, neustálé zašmodrchávání a rozšmodrchávání zápletky je po několika stech dílů opravdu značně vyčpělé, herci jsou toporní jak figuríny ve výkladní skříni a jejich charaktery jsou natolik nevýstižné a nevěrohodné, že to snad ani nemohl myslet při psaní scénáře nikdo vážně. Ale pokud myslel, svědčí to především o jeho úrovni pokročilé demence. A co říci o lidech, kteří si v podobném typu seriálů libují a nejsou to přitom naivní prosťáčci, případně děti školního věku? Nazval bych je asi masochisty. Nikdo jiný by se přece vědomě netrýznil déle, než max. 5-6 dílů. Ani já ne. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než jsme doufali. Pozor extrémně tupé i pro silné nátury. Tady už nejde o herce, posuďte sami a podívejte se na to sami v klidu pod vlivem nějaké omamné látky, alkoholu nebo čehokoliv, co Vás uklidní a nedokáží Vás vytočit ani řvoucí kočky na zdích u vedlejšího paneláku. Je jen otázka času, kdy se ve "vékávéčkách" objeví Satan, Lucifer nebo Belzebub, dle vašeho výběru, a začne vraždit oblíbené postavy jako v Tak jde čas. Prima strikes, jen tak dál... (0) ()

Djkoma

všechny recenze uživatele

Teoreticky lze toto "dílo" považovat za masochistický způsob mučení obrazem. Z tohoto důvodu nelze hodnotit objektivně jako dílo filmové sloužící pro všeobecný prospěch. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Je čas přehodnotit všechny ty Ordinace a Rodinná pouta. Od premiéry "VéKáVéček" jsou s definitivní platností povýšeny do kategorie kvalitních majstrštyků. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

viděla jsem pár dílů.. a to jen díky tomu když jsem večeřela a mamina na to koukala :) ty nekonečné zápletky jsou tak nudný, že snad ani sám život by to tak hloupě nenapsal... hvězdičku ale dostává za skvělou Danu Morávkou, která hraje tak excelentí mrchu,že alespoň něco zajímavýho tam je :) ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivý extrém. Poslední zbytky koukatelnosti, které držely Rodinná pouta na rozkývané půlhvězdičce, odešly i s původním názvem. Nesledovatelný hnus. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi křehké vztahy, spíš bych řekl že až napjatě vyhrocené s notnou dávkou starých RP emocí do nového hávu se starými ksichty předělajíc. Opět jen další stupidní kulisová záležitost, s cílem přilákat co nejvíce oduševnělých diváku ke gauči a k pořádnému nefalšovanému Primáckému kinu ! Oni už vědí jak na toho jejich Primáckého diváka.. Plno lidí si asi jen tak na tu novou změnu zprvu nepřivykne ale nakonec budou nuceni stejně zapomenout, a ve finále budou rády že mají alespoň toto, a život půjde dál. Ještě že já ale k těmto divákům nepatřím..Ale zas jim neberu a nevyvracím jejich utvrzený názor v něco pro ně určitě hodnotného. Pár herců je tu sice nových pár osvědčených ksichtů, je zde opět a výsledek stále stejný až beznadějně katastrofální. I razantní výměna by snad nepomohla...? Za koho také že? Odpad jako RP ! Nemůžu jinak bohužel. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Něco bych na ně taky nakydal, ale vše podstatné už tu je řečeno. Ano je to fádní a trapné jako dědečkova podprsenka. Skutečnost, že u toho lidi odpočívají je děsivá, ale tím pádem ten seriál zbytečný asi není. Jen se bojím o ty gule, co maj lidi na tom tlustým krku. Vztah k této telenovele mám tak křehký, že už se rozpadl s úvodními titulky. ()

Gilmour93

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste žena kolem 35 let. Přijdete v pět odpoledne z práce, vyvenčíte psa, uděláte s dětmi úkoly, dáte prát pračku, navaříte večeři, trochu uklidíte a před osmou dáte děti umýt a spát. Manžel čumí v ložnici na Ligu mistrů, nebo je v hospodě, nebo je u milenky nebo prostě není. Vy si uděláte kafe a s nachystaným žehlením se postavíte k televizi. Dáte tam Stalkera nebo VKV? To je oč tu běží.. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zvažovala jsem jestli dám odpad nebo ne ... Podle mne jsou ještě horší slátaniny. Polehčujícím faktem bylo, že je to český seriál a ikdyž je to pro mne odpad, tvůrci si s ním museli dát nějakou práci, i herci ... sakriš co ještě napsat pozitivního, abych si to nerozmyslela s tou jednou hvězdičkou ... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Cca v polovině 3. řady Rodinných pout se odehrála právní kauza, v jejímž důsledku došlo na přejmenování celého seriálu. Zajímavé je, že předtím každý rok byl proveden dílčí recast, v pokračování již nikoli. Takže kdo se dostal do seriálu jako nový ještě před koncem RP, měl o finance na složenky postaráno ještě pěkných pár let. A to se vyplatí. Na DVD si Prima vydala 1. sérii. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Horší to bejt už nemůže. Viděla jsem asi 2x určitou část nějakýho dílu a opravdu se nám podařilo napodobit dokonale klasickou telenovelu, což rozhodně není lichotka. Ostatně, obsah mluví za vše. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem nadšena: ta úžasná hodnocení, ty skvělé komentáře - skutečně mám pocit, že pokud nespatřím alespoň pět minut z tohoto skvostu, budu v životě o něco ochuzena. Sice bleskově přepínám i při pouhých upoutávkách na toto veledílo, ale co... já to chci vidět, chci poznat nové úrovně utrpení nebo se smíchy zechcat až za ušima. Běží to ještě? Ha, zítra 20:00 - 72. díl 3. série, název epizody "První máj", to zní nadějně!:-) EDIT: No, sice jsem spíše chtěla sledovat MS v hokeji, utkání ČR - Kanada, ale výkon českých hokejistů mě po pár minutách přesvědčil, že podívat se poprvé na "vékávéčka" bude asi menší utrpení. Vydržela jsem to zhruba 15 minut, s úžasem jsem sledovala slaboduchý "děj", dementní dialogy, (ne)herecky toporné "výkony", poslouchala protivnou hudbu na pozadí (něco jako klinklání v "moderním" výtahu, nebo když čekáte na přepojení telefonu - děsivý opruz, kdy máte chuť si ukazováčky protrhnout ušní bubínky)... Ptám se, národe, kdo je dobrovolně ochoten sledovat takové zblitky? Koukání do zdi (nebo do posraného záchodu) mi přijde zábavnější, příjemnější a pro mozek jistě méně destruktivní. 0% ()

Reklama

Reklama