Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

IvcaG odpad!

všechny recenze uživatele

Ach můj bože proč? To je snad jediné co se dá říct na tento slabomyslný seriál, kterým nás TV Prima krmí už léta. Dle mého názoru je to totální odpad, nemusíte vidět 10 dílů a stejně se tam nic neděje, nesmyslné natahování děje, banální a stupidní zápletky to je to co nás tímto seriálem provází už samého počátku... Snad jen za to herecké obsazení, která se dá v mnoha přídadech označit za jedinou polechčující okolnost.... Alespoň za to to dám hvězdu ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

VKV jsou naprosto geniální záležitostí odrážející demenci možná půlky populace, která tím, že bude sledovat totálně nereálné životní příběhy bandy retardů, dosáhne toho, že si bude připadat, že její posranej život je vlastně fajn. Sledování tohohle mi přijde podobně přínosné, jako hodnotit nový (samozřejmě špatný) účes Lucie Bílé. 0% ()

Reklama

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal celkem slibně. Taková nenáročná blbinka na večer k žehlení. Bohužel časem se dílko přetransformovalo do obludné podoby, ve které se nám divákům pokoušelo vnutit, že je něčím, čím rozhodné není. Obdobně jako "růžovka", celý děj se smrsknul na hromádku přiblblých dialogů silně odtržených od reality, kde i seriálová hospodyňka má pocit, že tudy cesta nevede. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi křehké vztahy, spíš bych řekl že až napjatě vyhrocené s notnou dávkou starých RP emocí do nového hávu se starými ksichty předělajíc. Opět jen další stupidní kulisová záležitost, s cílem přilákat co nejvíce oduševnělých diváku ke gauči a k pořádnému nefalšovanému Primáckému kinu ! Oni už vědí jak na toho jejich Primáckého diváka.. Plno lidí si asi jen tak na tu novou změnu zprvu nepřivykne ale nakonec budou nuceni stejně zapomenout, a ve finále budou rády že mají alespoň toto, a život půjde dál. Ještě že já ale k těmto divákům nepatřím..Ale zas jim neberu a nevyvracím jejich utvrzený názor v něco pro ně určitě hodnotného. Pár herců je tu sice nových pár osvědčených ksichtů, je zde opět a výsledek stále stejný až beznadějně katastrofální. I razantní výměna by snad nepomohla...? Za koho také že? Odpad jako RP ! Nemůžu jinak bohužel. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Ultimátní debilitina. Telenovela na český způsob. Nebo spíše telepí...ovina. Zdá se mi, že český moderní národ, neumí být v ničem originální, tak kopíruje každou kravinu. Začala to nova a primou to pokračuje. Není třeba sledovat každý díl. Protože jeden díl je jako druhý. Ten podvádí toho, a druhý zahýbá s třetím a má dítě s tamtím. A ta je z toho na prášky a chce se zabít.............. Tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Smutné je na tom to, že čeští herci se zužují k tam dementním, ubohým a chabým seriálům...............to je nezkutečné. Tím pro mě absolutně české herectví končí. Neboť skutečným českým umělcům typu Werich, Voskovec, Kodet, Hrušínský, Růžičková a tak bych mohl jmenovat dále, dělají ostudu. a ti se musí obracet v hrobě. Poněvadž by se k takto ubožáckým rolím nikdy nesnížili. To je totální krach a odpad!!!! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • K přejmenování Rodinných pout na Velmi křehké vztahy muselo dojít kvůli soudnímu zákazu iniciovanému výrobci prvních dvou řad seriálu, produkční společností Pro TV, které se nelíbilo, že produkci třetí série zadala televize Prima produkční společnosti Etamp. (Olík)
  • Za jeden natáčecí den vznikne kolem 25 minut seriálu. (hippyman)

Reklama

Reklama