Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, zda mi náleží právo hodnotit seriál, u kterého mohu s nadsázkou říct, že jsem slyšel pouze jeho znělku, neboť jsem z něho viděl asi pár minut. Prostě mi všechny tyto seriály splývají v jednu mega sračku. A rozdíly bych mezi nimi určitě nenašel. Budu hodnotit pochopitelně odpadem. Myslím, že zdejších 5 % je plně vystihujících nekvalitu seriálu, tudíž je veškeré pokračování tohoto komentáře totálně zbytečné a brzy bych se dostal až k největší vulgárnosti. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Ultimátní debilitina. Telenovela na český způsob. Nebo spíše telepí...ovina. Zdá se mi, že český moderní národ, neumí být v ničem originální, tak kopíruje každou kravinu. Začala to nova a primou to pokračuje. Není třeba sledovat každý díl. Protože jeden díl je jako druhý. Ten podvádí toho, a druhý zahýbá s třetím a má dítě s tamtím. A ta je z toho na prášky a chce se zabít.............. Tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Smutné je na tom to, že čeští herci se zužují k tam dementním, ubohým a chabým seriálům...............to je nezkutečné. Tím pro mě absolutně české herectví končí. Neboť skutečným českým umělcům typu Werich, Voskovec, Kodet, Hrušínský, Růžičková a tak bych mohl jmenovat dále, dělají ostudu. a ti se musí obracet v hrobě. Poněvadž by se k takto ubožáckým rolím nikdy nesnížili. To je totální krach a odpad!!!! ()

Reklama

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá(uznávám, že tento příspěvek není moc duchaplný, leč na hrubý pytel hrubá záplata) ()

Orlau32 odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, někdy je člověk unaven a tak bezmyšlenkovitě kouká na něco u čeho vůbec nemusí myslet. Takový byl donedávna seriál "Velmi křehké vztahy". Ale co se nyní děje, po objevení se na scéně špatně zmaskované Simony, je do nebe volající. Buď jsou autorky už samé unavené a neví jak z této slátaniny ven, anebo s někým uzavřely dohodu, co ještě český divák vydrží. Dnes, jsem se probudila z letargie, dávám s čistým svědomím nejhorší známku a končím se sledováním této opičárny. Howgh ! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....zo sklární sa to presunulo do atraktívnejšieho prostredia nemocnice.Asi jeden z posledných seriálov,ktoré som pozeral úúúplne celý.Stále som čakal nejaké normálne ukončenie,ale skončilo to tak,že ešte ďalšie časti mohli byť....také "nedorobene" -nedokončené....len za jednu hviezdu ....ozaj o čom to bolo ...ťažko povedať...každý s každým a tak dokola o ničom. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za jeden natáčecí den vznikne kolem 25 minut seriálu. (hippyman)
  • K přejmenování Rodinných pout na Velmi křehké vztahy muselo dojít kvůli soudnímu zákazu iniciovanému výrobci prvních dvou řad seriálu, produkční společností Pro TV, které se nelíbilo, že produkci třetí série zadala televize Prima produkční společnosti Etamp. (Olík)

Reklama

Reklama