Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Drawn Together je americký animovaný sitcom pro dospělé. Podobně jako v The Challenge na MTV a v The Surreal Life na VH1 i zde osm protagonistů představuje kombinaci osobností, které se objevili již před touto sérií. Narozdíl od nich se však v Drawn Together objevují karikatury zavedených postav. Navíc ještě parodují typy postav charakteristické pro televizní reality show. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem na týhle blbosti líbí. Je na světě milionkrát víc lepších animáků než je tahle trapná kravina. K tomu to je hnusně nakreslený a až na pár fajn hlášek, u kterých jsem se pousmál mě Drawn Together vůbec nebavilo, ani jeden díl není nějak extra dobrej a spíš je to podprůměr, zase jednou nechápu hodnocení CSFD, tohle mě fakt úplně obešlo. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

nekompromisná, spoločensky nekorektná, south-park-ovsky drzá, amorálna, animovaná reality show zachycujúca život 8 animovaných postavičiek (mnoho z nich vám určite niekoho pripomenie)...rozhodne si neberie servítku pred ústa...nie každému sa musí páčiť (nič pre puritánov) ale IT'S FUCKING HILARIOUS!!! =D ....len škoda že to so série na sériu upadá a stráca svoj glanc ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma naozaj nechytilo a po troch častiach nadobro končím. Je pravda, že cenzúra pri tomto seriáli nemá miesto a pár hlášok sa nájde, ale inak ide len o buď nechutné, alebo naťahované situácie nesympatických postavičiek, ktoré sa síce správajú presne ako ľudia v reality show, no stále to nič nemení na tom, že sa správajú debilne. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Kdo nezná a ujíždí na animovaných komediálních seriálech, tak určitě doporučuju. Mísí se tu parodie s černým humorem a ještě s mnoha dalšími humoristickými prvky. Všechny postavy jsou něčím zvláštní, nebo ujeté, což je důvod i prostor k mnoha hodinám zábavy. Charaktery postav jsou jednoznačně to nejzábavnější – o co jiného v takové reality show vlastně jde...? Netvrdím, že seriál je ve všech jeho částech kulturní podívanou, ale od podobného amerického provokatérského projektu nelze nic podobného ani očekávat. 8/10 ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Seriál, který si nebere servítky a po celou dobu bruslí na hranici trapnosti a naštěstí se po většinu času drží ve vtipném poli. Nicméně to platí pro mě, Drawn Together je velice specifickým dílem, které rozhodně není pro každého. Dokáži si představit, jak ho někdo chválí velice nadšeně a hned vedle někdo nadává jaká je to trapnost. Kdo nevyzkouší, neví, jak na tom je. Ať už dopadnete jakkoliv, Drawn Together minimálně za zkoušku stojí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (13)

  • Princezna Clara je vzhledem ke svému odkazu k disneyovskému původu jedinou postavou seriálu, která není obtažena černou linkou. (playboxguest)
  • Kapitán Hero je parodií na komiksové superhrdiny, z nichž byl hlavním předobrazem Superman, a to především jeho verze ze stejnojmeného seriálu Superman (od r. 1996). (playboxguest)

Reklama

Reklama