Drawn Together (TV seriál)

Animovaný / Komedie

USA, 2004

Zapínat MTV v noci, se vyplatí .. :)(20.2.2009)

Drawn Together musel stúpiť do riadneho hovna, lebo má neuveriteľné šťastie, že vydržal na obrazovkách až tri roky. Prvá séria si viac zakladala na parodovaní reality show šialenými vzťahmi a konaním postáv, ktoré boli na hranici únosnosti. Kto však prekoná tieto prvotné rozpaky ako vystihol BigDeal má sa na čo tešiť. Bigtime. Druhá séria vyťahuje okrem všemožne rasistického a brutálneho humoru aj narážky na rôzne animované seriály minulosti a čo je však nevídaná zmena je to kurevsky vtipné. I keď tretia séria melie s posledného, takticky rozmýšľa, ktorú etnickú, alebo obľúbenú skupinu by urazila zachováva si aký-taký štandard čo sa humoru týka. Pretiahnutý Scooby-Doo, zmasakrovaní Flinstonovci, Pepek námorík na stereoidoch. Milovníci čierno-čierneho humoru krížení s odchovancami na Cartoon Network budú kričať ešte ešte, no puritáni ruky preč. To by bolo najmenej na 3 infarkty.(29.10.2010)

Totální úlet, neskutečně nekorektní seriál z produkce Comedy Central, který (bůhvíjak) přežil celé tři sezony. I přes neuvěřitelnou míru násilí, rasismu, homofobie, sexu a zvráceností všeho druhu. Nicméně každá epizoda má několik úchvatných scén a samotné postavy si musíte postupně zamilovat (tedy pokud jste alespoň trochu zvrácení, jako ony :-).(31.7.2010)

• BigDeal

Tak toto ma naozaj nechytilo a po troch častiach nadobro končím. Je pravda, že cenzúra pri tomto seriáli nemá miesto a pár hlášok sa nájde, ale inak ide len o buď nechutné, alebo naťahované situácie nesympatických postavičiek, ktoré sa síce správajú presne ako ľudia v reality show, no stále to nič nemení na tom, že sa správajú debilne.(1.11.2009)

Ultra cool fajnový seriál..asi tak :D(7.11.2009)

Tohle je vážně jízda! Sprostý ženský, ultradebilní Kapitán Hrdina, tančící pokémon Ling-Ling a ostatní postavy z Cartoonů rozjíždějí ten nejvulgárnější trip do reality. DT je úžasně nekorektní seriál, dělá si legraci snad úplně ze všeho.(5.12.2008)

Síce som videl ešte len jednu epizódu, ale rozhodne si pozriem ďaľšie:-)(20.2.2009)

Seriál, který si nebere servítky a po celou dobu bruslí na hranici trapnosti a naštěstí se po většinu času drží ve vtipném poli. Nicméně to platí pro mě, Drawn Together je velice specifickým dílem, které rozhodně není pro každého. Dokáži si představit, jak ho někdo chválí velice nadšeně a hned vedle někdo nadává jaká je to trapnost. Kdo nevyzkouší, neví, jak na tom je. Ať už dopadnete jakkoliv, Drawn Together minimálně za zkoušku stojí.(19.8.2010)

Sexistická a nechutná malovaná věc, u které se divím, že ji už někdo nežaloval (nebo jsem to prošvihl). Celou dobu nevíte, kdo co myslí vážně, kdo je gay, kdo močí do dřezu. Zkrátka reality show, jak má být :)(8.7.2007)

Výborný seriál, ovšem díly končící moralizujícím ponaučením ho trochu degradují ze špice, která obsahuje skvosty jako Family Guy.(2.8.2007)

1 dům, milión kamer a 8 perverzních postaviček připravených udělat si legraci ze všeho co se jim dostane pod ruku. Tohle přesně je DRAWN TOGETHER. Nic tak geniálně perverzního oko člověka ještě nevidělo od doby South Parku. Máte rádi Lesbičky ? Gaye ? Realiy Show ? Pokémony ? Nebo je naopak rádi nemáte? Potom je DT přímo pro vás. Kde jinde uvidíme Supermana se sado maso choutkami ? Prase, které močí do dřezu ? Pouze tady. Skvělá parta postaviček, které si oblíbí každý druhý divák, kterému nevadí sprostý, či záchodový humor. 97%(19.3.2011)

Je to cele brutalni a hardcore a sproste a mozna prave to to pro me dava dost niz. Je to sranda, ale nemuzu se ubranit pocitu, ze autori zase jednou zbytecne tlaci na pilu, kdyz by nemuseli a bylo by to vtipne i o neco min provokativni, ale co, nemuzu mit vsechno. PS: Po druhem shlednuti jsem vic zacal ocenovat, ze je to fakt i celkem dobry pocin, takze zvyseno hodnoceni o hvezdu ]:->(28.8.2010)

Boží nápad, ultimátní zpracování.(8.3.2009)

LOL ! Takto toto sledujem keď dojdem v noci cez víkend domov z vonku na nemeckej MTV. Často brutálne, nechutné, divné, nedávajúce žiadny zmysel ale pritom tak skvelé. Ako prišli vôbec na nápad vytvoriť takúto animovanú reality show? Každopádne vrelo odporúčam.(23.8.2010)

Nechápu, jak tuhle sexistickou, šovinistickou, rasistickou, xenofobní, homofobní show mohli v USA pustit do televize, ale ještě že tak. Nevybíravostí bez servítků mi to trochu připomíná starou dobrou Českou sodu.(18.10.2008)

Našláplá animovaná reality show, která si nebere servítky vůbec před ničím a hned od prvního dílu je to neskutečná jízda.Takže pokud máte rádi hodně ostrý a vulgární humor, tohle je seriál přímo pro vás.(6.1.2009)

"Ein Haus, Acht Bewohnere und ein Million Kameras"... keď toto spustí nemecký dabing večer na Vive, ihneď zvyšujem hlasitosť. Doteraz som nevidela časť, počas ktorej by som sa minimálne 20 krát z chuti nezasmiala. Vynikajúca idea zatvoriť niekoľko úplne odlišných charakterov z animákov rôznych dôb do jedného domu. Toľké trefné paródie a nekonečné narážky na dianie od čias pred Kristom až po súčasnosť by inak skombinovaná skupinka asi nevymyslela.(29.6.2009)

Serial,ktory si nedava servitku pred usta a robi si zhovadilu srandu uplne zo vsetkeho .South park je oproti tomuto vecernicek pre deti.(29.12.2009)

šíleně brilantní!(14.12.2010)

Kdo nezná a ujíždí na animovaných komediálních seriálech, tak určitě doporučuju. Mísí se tu parodie s černým humorem a ještě s mnoha dalšími humoristickými prvky. Všechny postavy jsou něčím zvláštní, nebo ujeté, což je důvod i prostor k mnoha hodinám zábavy. Charaktery postav jsou jednoznačně to nejzábavnější – o co jiného v takové reality show vlastně jde...? Netvrdím, že seriál je ve všech jeho částech kulturní podívanou, ale od podobného amerického provokatérského projektu nelze nic podobného ani očekávat. 8/10(29.6.2010)