Patro smrti
Thriller
USA, 2007, 94 min
Gideon RaffHudba:
Michael WandmacherPlakáty
Pro muže, který si jako úkol dal najít další skvělou hororovou předlohu, je pouze otázkou času, než se stane novou obětí těchto děsivých knih. Newyorský literární agent David Lamont se přestěhuje do tří podlažního luxusního bytu na Manhattanu. Brzy po nastěhování začne dostávat fotografie z násilných zločinů, které byly nafoceny v jeho novém bytě. Tyto zneklidňující fotky jsou brzy doplněny o videokazetu, na které je zaznamenán každý Davidův pohyb. Den ode dne je David blíže nejděsivější noční můře, kterou tak intenzivně hledá v knižních předlohách. (oficiální text distributora)
Malarkey
Skoro do puntíku, jak říká první věta z obsahu k tomuhle filmu: "Tento příběh je plný děsu a hrůzy, kterou vídáte jen ve svých nejčernějších nočních můrách." Až na to, že se musí odečíst slova: příběh, děs, hrůza a spojení nejčernější noční můra. Pak to bude mít nějaký smysl. Nezajímavá kravina s nezajímavými herci, prostředím, hudbou a vším, co film má mít.(29.3.2011)
AngelAngie
Absolutně jsem nečekala, že se mi to bude byť jen malilinko líbit .. a ejhle, ten film mě opravdu vtáhl, že jsem na těch 90 minut ani nepomyslela na nic jiného.(18.3.2007)
LIVINGDEAD
odpad!KATASTROFA - tak blbý film jsem už dlouho neviděl. Vedle thrilleru to ani nestálo. To se nedá zařadit ani do kategorie "KRIMI". Levný film, vše v jednom pokoji, neznámí 3-4 herci, prostě za málo peněz málo muziky. Dalo se to čekat, když jsem na obalu viděl společnost Intersonic. Od nich jsem totiž ještě neviděl žádný dobrý film. Já i sestra jsme byli filmem ZHNUSENI. Proto film nedoporučuji, to už jsou lepší Křehké vztahy na Primě.(25.3.2007)
MM_Ramone
Dravý, úspešný agent niekoľkých populárnych spisovateľov horrorových románov, David Lamont, sa presťahuje do luxusného, priestranného bytu v centre New Yorku. Tam sa začne jeho profesionálna kariéra a najmä súkromný život hodne komplikovať. Kto za tým všetkým stojí? "Poschodie smrti" je nudný, šedivý thriller na ktorý si už zajtra budem len ťažko spomínať. Je to film, čo neobsahuje jedinú silnejšiu scénu, žiaden progresívny prvok a jeho scenár je mierne povedané plytký. **(14.2.2010)
JAn
Sympatická hra na kočku a na myš, jenž se opírá především o solidní výkon Marca Blucase (někdejší Buffy-píchač), ale které bohužel v poslední třetině dojde dech, zavládne chaos a bezpáteřní pointa zatluče poslední hřebík do rakve průměrnosti. Škoda.(28.8.2007)
666teen
Příliš snadno prokouknutelné.(18.4.2007)
predators
Pro mě docela překvapení. Hodnocení okolo není kdovíjak valné, ale já jsem se třebal strachy, co kde na mě z temného zákoutí vyletí:-) No, tak jo, zase až tak hrozné to není, ale je to příjemná změna od japonských holčiček:-) 70%(23.10.2008)
Darth Sidious
Tak já musím říct, že zrovně tehle snímek je dost dobrej. Celé dění bylo napínavé. To kopírování příběhu, který byl napsán v knize.. dokonalé. Mě nechybělo napětí ani mrazivá atmosféra. A Rozulzlení celého děje pro mě bylo zdrcující. Pro ty, kteří se nechají rádi unášet mystériem, tohle bude vynikající podívaná. Doporučuji.(7.7.2011)
Vojťas
Tak tohle "psycho" se mi vážně líbilo! Příběh je opravdu děsivý! Každou chvíli mi projel mráz po celém těle a pořád jsem byl napnutý jak kšandy - velký podíl na tom měla určitě skvělá hudba! (Také český dabing je tu velmi kvalitní) ... Doporučuji! ;-)(14.3.2007)
Tereza666
Dávám jedna pouze za rozsekání těla, které potom prasara sežrala..Jinak děsná hovadina!(28.8.2009)
nipandelm
Ze začátku to vypadalo jako celkem nadějný thriller,který by snad mohl překvapit a trochu i vylekat.Bohužel se nic takového nekonalo a s přibývajícími minutami se to zvrhlo v nudný,obyčejný a neoriginální film,který mě hrozně zklamal.Marc Blucas je sice sympaťák,ale i tak film nedokázal ani trochu ukočírovat svým charismatem.Škoda.Prostě průměr,který měl dobře našlápnuto,ale nepodařilo se mu to vytáhnout z průměrných vod.(1.1.2010)
Terva
Povedené a koukatelné.(9.4.2009)
Fallen_One
Tak nějak jsem ze začátku věděl, kdo za tím vším asi stojí. Film si hraje na mladší Hru, ale nesahá ji ani po kotníky. Hvězda za "jde-to-film" a druhá za kočenu Shiri Appleby.(11.5.2009)
cariada
Zvláštní film o tom jak udělat z agenta vraha a totálního magora. Pointa je celkem dobrá a poměrně nečekaná, nebot ten konec tvůrci velice slušně nechali dotáhnout do detailů. Solidní psychárna . SPOILER- nák jsem se nedozvěděl kdo zabil tu Davidovu sousedku?(23.12.2009)
Ice123
Naprosto předvídatelný, konec tak blbej, že se musíte smát a jednu hvězdu jen proto, že jsem viděl i horší filmy.... ale nic to nemění na tom, že je to ztráta času.... 20%(11.3.2011)
piserius
Film není špatný, ale bohužel už ze začátku je jasné, o co v tomto filmu jde.(31.12.2007)
Guzo
Další film, který chtěl svým rozuzlením navodit "wtf saw atmosféru", ale bohužel se mu to moc nepovedlo. Začátek je dost nudný, postupem času se to sice rozjede a konečně se začne něco dít, ale přišlo mi, že herci neměli tolik schopností, aby film utáhli. Minimálně hlavní role mohla být obsazena někým více sympatickým. Nicméně na jedno zkouknutí to není úplně špatný film.(27.12.2010)
Tuax
Já jsem se u toho dobře bavil, sice v prvním náznaku, který předurčoval o co asi půjde a kdo za tím vším bude stát, mě to napadlo a je trochu zklamáním, že to tak skutečně i dopadlo. Film si hraje klasickou hru na kočku a myš s neznámými herci, s průměrným prostředím. Přesto pro mě osobně slušně natočené, sice žádný trhač nervů a extra napětí, ale aspoň osobitě pojaté. Mohlo by to být lepší, akční pasáže více atmosféričtější, ale nic není dokonalé. Líbila se mi hodně hudba a charakter, který ztvárnil Marc Blucas. Jeho výkon se mi líbil. Navíc k psaní, autorům, redaktorům mám blízko a tak mě toto prostředí připadá atraktivnější, než člověku, který s tím nemá nic společného.(29.4.2011)
pfa
Poměrně obstojný psychothriller, ač přinejmenším po "uvítacím večírku" se snadno čitelnou linií filmu, nicméně na závadu to není. A ani velmi dobrá hudba vás od příběhu nepustí. [7/1O] (The Killing Floor, USA, psychothriller)(15.9.2007)
kebom
Prekombinovaná nelogická zlátanina, kde iba samotný námet a hudba je k niečomu. Navyše hrozne predvídateľné takmer sci-fi.(9.6.2008)