Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Na Roba Schneidera mám vlastní názor a jeho filmy nevyhledávám. Ten největší mě vůbec ničím nepřekvapil (snad jen brutalitou některých scén :)) a dostal jsem co, jsem očekával. Musím přiznat, že některé vtipy se povedly, ale bylo také mnoho těch (možná víc než těch povedených), které mi přišly trapné. Dvě a půl hvězdičky, ale spíše je to ke dvěma....... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Několik naprosto skvělejch fórků, fóbie z vězeňského znásilnění a to je asi tak všechno. Ale scéna s robertkem mi navždy zůstane uchována v mojí hlavě, chch. David Carradine si v komediální roli počínal velmi komicky a Rob Schneider, to už je klasika, ne? V českým dabingu idiotsky přeloženej Big Stan jako Táta Stan. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov s Robom Schneiderom (tento si dokonca sám aj režíroval), ktoré považujem za skutočne vtipné, je v ňom málo jemu typických debilných failov a trápností, dokonca sa ho odvážim nazvať sympatickým. Pocitu klišé som sa nezbavil po celý čas, ale ide o vcelku fajn väzenskú kung-fu komédiu, ktorú by som si pokojne pozrel ešte raz. Čo je u schneideroviek úspech. (70%) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

R. Schneidera nevyhľadávam, skôr sa mu vyhýbam. Ale pár ukážok z väzenského prostredia a hlavne kung- fu D.Carradine ma presvečili, aby som mu dal šancu. A ono sa to naozaj dá. Myslím, že Schneider zo scenára vymačkal dosť humoru na to, aby sa zabavil takmer každý. Nehovorím, že som od smiechu lapal po dychu, ale pár krát som sa naozaj dobre zasmial, hlavne na lámaní prstov a počas filmu som mal ten nadľahčený pocit, ktorý by každá dobrá komédia mala navodiť. Po skončení a samozrejme aj počas sledovania je každému jasné, že sa síce pozeráme na blbosť, ale bavíme sa.... Tak čo tam po tom, že to točil a zahral R. Shneider? Konečne sa trafil, tak nech sa mu začne dariť. 60%. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Na Schneidera vcelku dobré. Za šest měsíců do basy a do tý doby se naučit kung-fu, to je originální nápad. Výcvik s Carradinem je vtipný a nástup ve věznici slušně baví. Sto pět minut je ale moc, chtělo to prostříhat a upravit. Takže debilita se zdviženou hlavou (a na Schneidera opravdu ne tak strašné). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Väzenské scény boli natočené v zatvorenom ženskom väzení v Stocktone. (Mihail123)
  • Film bol natočený za 6 týždňou. (Mihail123)

Reklama

Reklama