Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (387)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem přemýšlel nad tím, zdali se v USA pořád točí průměrné komedie. A chvíli před tímto komentářem jsem na jednu takovou průměrnou komedii pal komentář. Nicméně v Americe se netočí jenom kvalitní a průměrné komedie. Točí se tu taky komedie, které i když nikdy nic nepřinesou, dokážou pohodově pobavit a po shlédnutí vím, že když je v televizi uvidíme, klidně se na ně rád znova podívám. Né, 3 hvězdy nejsou průměr. U mě to, co se týče komedie, průměr rozhodně není. Je to jenom komedie, která nic novýho nepřinese, ale celou tu dobu mi nevadí, že na ní koukám, protože vím, že pár scén za to stojí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela dobrá komedie. Párkrát jsem se fakt smál nahlas, ale už nevim kde :) Jennifer Morrison je tam pomrdáníhodná. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera jsem měl rád. Jeho filmy : "Žába k zulíbání a Deuce Bigalow I,II" byly skvělé. Pak to ale šlo z kopce.... např. film "(J)elita ze střídačky". Proto jsem se zaradoval, že je s ním nová komedie. Byl jsem natěšený jako děcko. Bohužel předčasně, a pro mne to bylo velké zklamání........ a kdyby nebyl na konci filmu hromadný taneček, označil bych film jako odpad! KOMEDIE? Cuknul jsem koutkem snad jen jednou! To např. nedávno u komedie "Torrente 3" jsem si smíchy málem ucvrknul do kalhotek. Takže rádoby komedie "BIG STAN" je pro mne zklamáním roku 2008!!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Hunter: 1. Vagabundo 2. La Cubanita 3. Una Muchacha 4. Wayfaring Stranger 5. Soul Talk 6. What You Want 7. The Other Side 8. Unrapeable 9. You're the Best 10. Brandenburg Concerto No. 3 11. Next Door In Heaven 12. Harder To Stand 13. What You Want Nigga 14. Carroll County Blues ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pane, vy naozaj znásilňujete chlapov?“ –„Neschvaľujem to, ale občas to robím.“ Čakal som presne takúto hovadinu, takže spokojnosť. Pripadalo mi to ako spin-off výbornej (o 2 roky staršej) sandlerovky ZA MREŽAMI. V nej sa Rob Schneider mihol ako väzeň, ktorý všetkým navrhne, aby po zápase išli do spŕch a navzájom sa tam znásilňovali. K rečiam o spin-offe ma - okrem buranského humoru a Roba - vedie tiež väzenské prostredie, obrovský jemný Afroameričan Bob Sapp a podozrivo podobná/rovnaká zápletka (namysleného hajzlika život v base naučí hodnotám, tajná dohoda so zlým riaditeľom väznice však všetko skomplikuje). ZA MREŽAMI bola v mojich očiach nálož prvotriednych akčných scén, výborných hereckých výkonov a scenára, ktorý obsahoval ako vtipy, tak pasáže na zamyslenie. KUNG-FU FRAJER je len blbosť, ošľahnutá cez kopirák, ktorá ma bavila len preto, že som potreboval vypnúť pri zúfalo odpočinkovej záchodovej komédii, kde sú scény plné homosexuálnych vibrátorov, drastických hlášok („Ešte raz a tú bradavku ti odkrútim.“) a rečí o tom, či je správne sa vo väzení znásilňovať, alebo by sa mali znásilňovať len pedofilovia (prípadne homosexuáli, lebo tí vraj budú radi a v takom prípade na tom nie je nič nemorálne). Keď sa pridal David Carradine (opakujúci rolu z KILL BILL), bol som ako-tak spokojný. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na Schneiderovo pomery parada, navic jeho prvni rezijni pocin. Pribeh je samozrejme kokotskej, ale to jsem cekal, nicmene mi prisel i cekem originalni a i kdyz nejsme usetreny klasickejch klise, stejne sem tam dokazou tvurci prijit s necim zajimavym. Ke konci filmu uz sice lehce dochazi dech, ale ze zacatku to je parada. Schneider ma jit do vezeni a proto se chce ucinit neznasilnitelnym. A ma ho vycvicit David Carradine, kterej je fakt brutalni, vypada jak vagus vytazenej z kanalu, neustale huli cigara a hazi jednu hlasku za druhou. Navic se snazi i Schneider a i kdyz choreografie bitek neni kdovijaka, da se mu to docela verit a nevypada jak uplnej chudacek. Pak se dej presune do vezeni, kde neni nouze o vostry vtipky, ale bohuzel i o nejaky ty hluchy mista. Jednoznacne nejlepsi je nastup, kde skope na jednu hromadu nejvetsi znasilnovace a sefy gangu. Celkove proste pohodova zabava za slusny 4*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je bouchač. Na to, jak stupidně se to už od začátku vyvíjí, je to nakonec podezřele pohodová komedie. Takže sice "absolutně dementní", ale docela vtipný a tak vůbec... zasloužený slabší 4*. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Na Roba Schneidera mám vlastní názor a jeho filmy nevyhledávám. Ten největší mě vůbec ničím nepřekvapil (snad jen brutalitou některých scén :)) a dostal jsem co, jsem očekával. Musím přiznat, že některé vtipy se povedly, ale bylo také mnoho těch (možná víc než těch povedených), které mi přišly trapné. Dvě a půl hvězdičky, ale spíše je to ke dvěma....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"A co by mě mělo zachránit? Že by mi na zadku vyrostly zuby?" Nedokážu ohrnovat nos nad snímkem, jež vytváří z rachitického podvodníka bojovou mašinu a to vše za účelem zachování panenství jeho ctěné zadnice. O originalitu příběhu jsem sice nezakopl, věřit Velkému Stanovi zabijácké údery taky nebylo snadné, ale pár fórů se skutečně povedlo. Zejména Mistr má totiž velmi blízko k dokonalosti, nepříliš povedená korupce dokáže pobavit a osazenstvo věznice si jednu hvězdu taky zaslouží. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Dobrá prvotina R.Schneidera, komedie se pořádně rozjede po nástupu do věznice a z průměru je ráze super oddychová komedie. Herecky je vesměs všechno optimálně obsazeno a nikdo neruší. Pár scén bych opravil, pár bych odstranil úplně. Z celkového pohledu velice příjemná komedie, u které jsem neměl zaručeně o smích nouzi. -7/10* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, mně to přišlo jako děsná prdel, obzvlášť první polovina, kdy se pořád Rob Schneider bojí, že ho ve vězení znásilněj a snaží se tomu zamezit výcvikem od Carradina nebo tetováním na prdel a i nástup do vězení je super, kdy tam všechny ty dvoumetrový a 120ti kilový namakaný borce děsně řeže a zakazuje ve vězení znásilňovaní, pak je ale celkem zjevnej sešup ve vtipnosti, nicméně i tak sem se výborně bavil a Rob málokdy v komedii zklame ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie z vězeňského prostředí tu nejsou příliš často a když už se nějaká objeví, většinou se jedná o koukatelné dílo. Jeden příklad za všechny - Trestná lavice. Komedie z vězeňského prostředí, okořeněná o akční sekvence (tentokráte po sportovní stránce). O akční sekvence je obohacen i Ten Největší, tady se však hraje podle úplně jiných pravidel a nutno říci - nefunguje to tak dobře. Ponechejme stranou srovnávání schopností utáhnout celý film u Adama Sandlera a Roba Schneidera. Schneider to především neutáhl režijně. Film nedrží jako celek, nýbrž jako několik po sobě jdoucích scének. Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, absence něčeho navíc mi však bránila bavit se po celou dobu. Díky alespoň za nádhernou Jennifer Morrison. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Čakal som väčšiu spŕšku vtipov, ale miestami som sa naozaj pobavil. Škoda, že tie miesta prichádzali naozaj len sporadicky. Ale inak celkom pohodová a uvoľnená atmosféra, bolo cítiť, že herci si natáčanie vyslovene užívajú a Schneider sa v roli režiséra tiež nestratil. 50%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě podařená komedie, to jsem od Schneidera vážně nečekal! Pochopitelně to není na víc, než 3***, ale v mých očích je to pro něj velký úspěch. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velké, ale opravdu TO Největší překvapení. Od tohohle jsem moc nečekal, ale zasmál jsem se hodněkrát! Schneider konečně našel kompromis mezi buranským humorem a normálním a skloubil to do přijatelné formy. Takže co se mně týče, je to na hranici mezi 3 - 4 *, ale za Jennifer Morrison a její dokonalou tupou manželku, zaokrouhluji nahoru a nedělá mi problém nazvat tento film to nejlepší, co Schneider kdy udělal (hlavně na postu herce). P. S. Carradine jako Mistr... RULEZ!!! :-) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se člověk koukne na komedii, od které čeká, že se u ní pobaví, a ona opravdu dokáže pobavit, tak to pak je asi ta nejideálnější situace, jaká může nastat. A tohle se mi přesně stalo s tímhle filmem, který je založen na zajímavém nápadu, že hlavní hrdina nastoupí výkon trestu až za půl roku, a protože nechce ve vězení dělat děvku, tak se začne učit sebeobraně. Musím uznat, že originalita ani vtip zde nechybí, tenhle film tak nabízí to, co by správná komedie měla a dokonce snad musí obsahovat, pokud chce uspět. A v tomhle případě skutečně u mě docela dobře uspěla, bavil jsem se, užíval jsem si to, a čekal jsem, jak se bude děj vyvíjet a jak to skončí. Závěrečná scénka potěšila i pobavila a byl to takový odlehčený a vlastně i opodstatněný happy end, takže v tomhle směru nelze filmu nic vyčítat. Hlavní role se ujal Rob Schneider, kterému zdá se komedie a komediální role svědčí, ale v tomhle případě to navíc ještě skloubil i s pozicí režiséra a celé to dopadlo asi nejlépe, jak vůbec mohlo. Jinak s výjimkou Davida Carradina zde žádní známější herci nejsou, ale to nikterak neubírá filmu na kvalitě. Celková sumarizace je tedy jasná. Originalitu a vtip umím ocenit, a i když k maximálnímu hodnocení něco málo schází (znám totiž lepší komedie, které si těch pět hvězd zasloužily více než tento film), tak přesto tenhle film považuji za téměř dokonalý a uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Scény z tréninku s Davidem Carradinem byly fakt výborný, jinak se ale bohužel jedná o klasickou komedii Schneiderova typu. Takže nemá moc vtipnou, ale maximálně trapnou. Už má ale ve své filmografii mnohem horší kousky, takže tenhle se dá ještě jakž takž přežít (už jen díky tomu Carradinovi). ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

R. Schneidera nevyhľadávam, skôr sa mu vyhýbam. Ale pár ukážok z väzenského prostredia a hlavne kung- fu D.Carradine ma presvečili, aby som mu dal šancu. A ono sa to naozaj dá. Myslím, že Schneider zo scenára vymačkal dosť humoru na to, aby sa zabavil takmer každý. Nehovorím, že som od smiechu lapal po dychu, ale pár krát som sa naozaj dobre zasmial, hlavne na lámaní prstov a počas filmu som mal ten nadľahčený pocit, ktorý by každá dobrá komédia mala navodiť. Po skončení a samozrejme aj počas sledovania je každému jasné, že sa síce pozeráme na blbosť, ale bavíme sa.... Tak čo tam po tom, že to točil a zahral R. Shneider? Konečne sa trafil, tak nech sa mu začne dariť. 60%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodně sem se nějak nezasmál ale spíše tak nějak občas pousmál. Filmík je takový příjemný a člověk má pocit, že věznice mají něco do sebe a že se tam musí dobře žít. Rob Schneider se u mě přemístil ze škatulky NEMŮŽU HO ANI VIDĚT do škatulky VLASTNĚ MI NEVADÍ. Tady se navíc spojil s postavami, které ztvárňují David Carradine a M. Emmet Walsh. Nejpovedenější scény má na svědomí výskyt Davida Carradina a hlavně jeho metod výcviku. Prakticky mě naštval už jen samotný fakt, že tady ze sebe blbec jako je Rob Schneider udělá ultimátního bouchače. 50% ()

Reklama

Reklama