Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

U všech krvežíznivých upírů, co to zase ten Kazifilm První, z Boží vůle Chudák předvedl?? Opravdu jsem nečekal, že by po hrozném prvním dílu mohlo přijít pokračování. A věřte mi, že bych šel radši na půl dne kydat hnůj, než se znovu podívat na tohle zvěrstvo. Tak předně, Deliverance má představovat westernové městečko. Ve skutečnosti je to plácek se čtyřmi narychlo ztlučenými dřevěnými chajdami. Když vynásobíte chaos chaosem, dostanete děj. Během filmu se asi šestkrát změní roční období. Nudné scény střídají nelogické scény (indiáni v kanoi wtf??), na nějakou dynamiku nebo rytmizaci se vůbec nehraje. Akčních scén je poskrovnu, většinou se v trhaných zpomalovačkách střílí. Hlavní hrdinka je pořád stejnej upíří zkurvenec (dhampir či co) a v podání Natassie Malthe působí neuvěřitelně slabě a trapně. Ani hudební složka filmu se nesnaží být neohraná, o dialozích nemluvím. Prostě nuda k posrání. Bezmozek Nepoučitelný (latinsky Uweus Bollus) vyprdnul další páchnoucí lejno. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 2/10 Děj 0/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +indiáni v kánoi, od té doby jsem je vyhlížel kdy se objeví znovu, snad jen westernová atmosféra a Natassia Malthe v hlavní roli -jeden WTF moment střídá druhý, film je neuvěřitelně pomalí a věřte že zpomalené scény tomu nepomáhají, co to má společného s Bloodrayne mi vážně uniká, je to neuvěřitelně špatně natočené, úplně mizerná kamera, nicotný děj.../// S výčtem záporů bych mohl pokračovat. Tohle je opravdu hodně mizerné zpracování počítačové hry./// Celkem 13%/// ()

Reklama

V-Ray odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe je negramotný lidoop, nechápu, co to provádí. Film, vypadajicí jako amatérský film natočený 9ti letými dětmi z etiopie. Rovněž nechápu, jak může nějaký člověk věnovat byť i jen jediný dolar na film, který nemá atmosféru, nemá prostě vubec nic co by měl mít i ten b- film. Uwe je prostě na pěst. Jako bývalí "pařan" počitačových gamesek můžu říct, že horší adaptace než Uwe nikdo nikdy nenatočí.. Protože to nejde:) ()

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem o jedničce tvrdil, že se jedná o sračku, pak nevím co říct o dvojce. Scénář je sice o chlup lepší, ale Boll přešel od televizní kamery k amatérské, film nechal podkreslit nevhodným westernovým hudebním motivem a známé přehrávají herce vyměnil za neznámé, kteří hrát ani neumí. Není to až taková bída, ale nuda k uzoufání to je rozhodně. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Ten parchant německej nám režijně dospívá:-) V tomhle případě je to celkem ke škodě věci, páč se u BloodRayne 2 není moc čemu smát. Po prvních pár minutách, kdy překonáte šok způsobený otřesným televizním lookem a prkenností herců se už budete jen nepříjemně nudit. Scénáristé viditelně nevěděli kudy hýbat s dějem a tak nepochopitelně protahují momenty, kdy třeba Rayne jen sedí ve vězení a prázdně tlachá. Boll si navíc přijde jako velký umělec (nebo Kevin Costner) a ustavičně vás zásobuje nekonečnými záběry na drsné desperáty se zabijáckým výrazem a párátkem v hubě. Je tu ale jeden klad, který musím v mém (tradičně těžce objektivním:-)) hodnocení zohlednit - Nastassia Malthe je prostě ke zpapání. Takhle v tom filmu vypadat všichni upíři, tak by se tam ty sedláci stavěli do zástupů na pokousání dobrovolně...no, jdu si vygooglovat pár obrázků... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)
  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama