Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

kingik 

všechny recenze uživatele

Vítejte v Deliverance. V městečku kdesi na Divokém západě. Sviští tady vzduchem kulky z koltů proklatě nízko, šerifem je tady slavný Pat Garrett a také se dá tady poslední dobou přijít k pořádnému upířímu kousnutí. A do toho jedna sexy poloupírka jménem Rayne, hající čest utlačovaných, co si přišla vyřídit účty s obávaným Billy the Kidem, který je tak trochu upír. Zní to všechno až bizarně a spojení hororu s westernem není nápadem tak úplně ideálním, ale předlohou filmu byla počítačová hra a v ní je možné všechno. Uwe Boll rád točí filmy podle počítačových her a tenhle tedy není výjimkou. S omezeným rozpočtem sice nedokázal přijít s nějak oslnivými akčními scénami, ale podařilo se mu do trilogie vnést určitou stylovost. Roli Rayne předcházel široký konkurz a nakonec z něj vítězně vzešla norka Natassia Malthe. Upřímně řečeno, asi bych si ji nevybral z toho početného zástupu sexic, které se nabízely, ale co se dá dělat. Malthe působila až příliš namyšleně a tím byla až nesympatická. Mně její kolegyně, rovněž s norskými kořeny, z prvního dílu Kristanna Loken přece jen přišla lepší a herecky vybavenější a možná nejen herecky. Zack Ward jako Billy the Kid byla volba akceptovatelná a Michael Paré si jako Pat Garrett vedl asi ze všech nejlíp a podal nejlepší herecký výkon. Hudba Jessicy de Rooij omílala snad všechny motivy pro westernový žánr tolik typické a nakonec z toho trošku vzešel takový nevkusný slepenec. O filmu se to napsat nedá. Náhodou byl docela povedený v rámci možností, a kdyby film byl více strhující a přidalo se více akčních scén, byl bych spokojenější. I tak mě to navnadilo podívat se na zbylé dva díly ságy, která má něco do sebe. 60% ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak muže tento film vycházet i na blue-ray, protože vrcholem amatérismu by něměla být vaše domácí tvorba, ta snese určitě měřítka čsfd, ale jméno Uwe Boll!! To co se nepodařilo ještě dostatečně zkurvit v jedničce, dvojka znamenitě dokurví!! Jednou větou: Pokud jsem nedávno napsal, že nejhorší film jaký jsem kdy viděl je Postal, tak se samozřejmě Uwemu omlouvám!! ()

Reklama

jacksax 

všechny recenze uživatele

Že by Uwe podlehl Hollywoodu? Jeho osobité a novátorské postupy jsou v pokračování BloodRayne utopeny americkým patosem a záblesky tvůrčího génia nezachrání film honosící se otřesnou jalovou kamerou a tarantinovskou omšelou parodíí. Kámo, dej se do kupy a konečně té továrně na prefabrikáty nakopej zadek! ()

Ferelen 

všechny recenze uživatele

Ach jaj. To je ešte horšie ako jednotka. A to sa môžme tešiť na ďalšie výborné hry prenesené na filmové plátno v podaní Uwe Bolla. Jedna vec je ale istá. Odradí to niektorých hráčov hrať počítačové hry. Možno je to aj zámer vydavateľstiev a zdravotnej komisie (a čo ja viem koho ešte, ale určite tam patrí aj Združenie Rodičov Proti Násiliu V Hrách a iné), že predkladajú ďalšie námety podľa počítačových hier práve Uwemu, aby decká nepresedeli celý deň pri počítači:) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem absolutně nedal viděl jsem to snad 3 trák a přitom dvakrát zaspal a potřetí když sem to viděl jsem si z toho pamatoval leda prd. Nicméně jedna scéna mě rozesmála na začátku jak kopou tu železnici jak ten chlápek jakože drží ten rýč to bylo moc i na mě i kojenec by to držel líp než on nemluvě o představiteli Billy Kida který byl tak vtipně drsný že sem se musel i smát. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)
  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama