Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je zjevně šílenec, když se po své neúspěšné adaptaci Bloodrayne pustí do jejího pokračování. To málo, co jsem na prvním dílu ještě jakž takž vyzdvihl, jsem už tady hledal marně. Nová představitelka hlavní role Natassia Malthe zaujme snad jen svými křivkami, zbytek osazenstva je spolu s akcí a kamerou hotová katastrofa. Vrcholem celé té absurdity je prostředí, kde se film odehrává. Je až neuvěřitelné, že původní herní předlohu, odehrávající se za 2. světové války, postupně Boll pošpinil tím, že jedničku zasadil do středověku a druhý díl dokonce na Divoký západ! A pozor, není to ledajaký divoký západ, protože ta příroda tady, jako by z oka vypadla té nejšpinavejší díře kdesi na Ukrajině než té, jakou ji známe z Ameriky. Titulní píseň překvapivě ušla, to ale jen do té doby, co jsem ji v tom filmu neslyšel snad podvacáté. Celá tahle devadesátiminutová záležitost je výsměchem pro celý filmový svět, víc netřeba dodávat.0% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Upír upírů, Billy The Kid přichází do malého městečka Deliverance, které právě očekává dokončení poslední fáze železnice. Billy The Kid si od železného oře slibuje přísun nové krve (a to doslova), a tak se mu podaří (díky únosu všech dětí z vesnice) držet místní obyvatele v šachu. Ale ve stopách mu jde dhampirka (napůl upír, napůl člověk) Rayne, která se za pomoci několika odvážných dokáže Billy the Kidovi postavit ... Hned zpočátku musím říct, že se mi BloodRayne II líbila víc než BloodRayne I. Tím ale nechci naznačit, že bych z toho byl jakkoliv odvázanej, jen to, že dvojka mi přišla (i přes absenci hereckých hvězd z jedničky) o ždibínek lepší. Přesunutí příběhu (ehm, jakej příběh??) o pár let později, do éry divokého západu mi kupodivu sedlo, a westernové pojetí filmu taktéž. Škoda jen, že se jednotlivé postavy chovají totálně tupě (a to včetně hlavní hrdinky i hlavního padoucha), a že se pak někdo z tvůrců filmu neobtěžoval shlédnout film jako celek, aby vystříhal tu spoustu nelogičnosti.. Vzít si tento film na starost někdo jiný, než "movie devastator" Uwe Boll, tak to vůbec nemuselo být špatné.. ()

Reklama

Klay 

všechny recenze uživatele

Ten parchant německej nám režijně dospívá:-) V tomhle případě je to celkem ke škodě věci, páč se u BloodRayne 2 není moc čemu smát. Po prvních pár minutách, kdy překonáte šok způsobený otřesným televizním lookem a prkenností herců se už budete jen nepříjemně nudit. Scénáristé viditelně nevěděli kudy hýbat s dějem a tak nepochopitelně protahují momenty, kdy třeba Rayne jen sedí ve vězení a prázdně tlachá. Boll si navíc přijde jako velký umělec (nebo Kevin Costner) a ustavičně vás zásobuje nekonečnými záběry na drsné desperáty se zabijáckým výrazem a párátkem v hubě. Je tu ale jeden klad, který musím v mém (tradičně těžce objektivním:-)) hodnocení zohlednit - Nastassia Malthe je prostě ke zpapání. Takhle v tom filmu vypadat všichni upíři, tak by se tam ty sedláci stavěli do zástupů na pokousání dobrovolně...no, jdu si vygooglovat pár obrázků... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle stejnojmenné video hry společnosti Majesco Video Game. Podpořeno nádhernou hudbou Jessici de Rooij. CITÁT - Bude pohádka?........... Děj příběhu se odehrává tentokráte na Divokém západě v městečku Deliverance. Což je také název podtitulu filmu. Hlavním aktérem je upírka, respektive damphýrka a lovkyně upírů Rayn a krutý upír Billy Kid. CITÁT - Myslím, že tohle mě bude bavit......... Tak zatím co se Hollywood snaží upíry legalizovat a umožňovat jim skoro nerušený romantický život během stmívání, Uwe Boll má upíry kruté, krvežížnivé, kteří se nebojí zabít ženu nebo i pár dětí. Kdo miluje Stmívání bude mít z tohoto filmu vyrážku. BloodRayne 2 Deliverance není dobře natočený příběh, ale má pěkný námět. Oproti prvnímu příběhu má povedenou hudbu, ale zase chybí lepší triková stránka a možná by to chtělo i lepší kameru. Čekal jsem, že to bude na stejné úrovni jako jednička, ale je to o stupínek horší. CITÁT - Šibenice už stojí........ DIALOG: RYAN (Natassia Malthe) - Kazateli, potřebujeme požehnat. KAZATEL (Michael Eklund) - Jo, kurva, proč ne!!.......... Velké plus filmu připisuji za to, že se ve své podstatě celý odehrává ve tmě (Bollovi upíři, až na Rayn, se opravdu bojí slunce). Triků tu moc není a tak ani není co zakrývat, jako například ve filmu 30 dní dlouhá noc, který byl ještě tak krutě stříhanej, že nebylo vidět vůbec nic. Tady je vidět skoro všechno. Rozhodně je to ideální film na úterní podvečer. Lepší než nějaká idiotská telenovela na českém programu. CITÁT - Vydáme se po kolejích jako krev ocelovými tepnami.......... Hlavní hrdinka sice dostává skoro celý film přes "držku", zato si však řádně vychutná finální souboj. CITÁT - Život je jako penis. Tvrdej tě časem udře a měkkej stojí za prd......... ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Rayne na divokém západě... teda v Kanadě (fakt už mě tou Kanadou začíná Ufa dost srát... vím, že tam má perfektní daňové úlevy.. ale tak kurva!)... Rayne se dokonce může koupat ve vodě, ale to bude asi tím, že na "divokém západě" v Kanadě mají na podzim dhamipíři odolnější pokožku, nebo tak. Tohle je prostě sračka od začátku do konce. Co je ovšem nejhorší, že tohle ani není vtipná sračka... navíc Uwemu prostě nevyšli prachy ani na osvětlovače, takže většinou člověk vidí fakt kravskou pyču, co se ve filmu odehrává. ALE PŘÍŠTĚ TO BUDE 100% LEPŠÍ ... ne. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)
  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama