Reklama

Reklama

Sindibád a Tygří oči

  • Česko Sindibád a Tygří oko (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sindibád, odvážný námořník a princ z Bagdádu, vyplouvá do Charnaku, aby požádal prince Kassima o ruku jeho sestry Farah. Po příjezdu Sindibád zjišťuje, že Kassim byl začarován do podoby paviána svou ďábelskou macechou Zenobií. Aby zlomil zlou kletbu, musí se Sindibád vydat na dalekou a nebezpečnou cestu, ze které se ještě nikdo nevrátil. Na jeho pouti se setkává s různými monstry a příšerami jako třeba Minaton - obrovská bronzová socha a šavlozubý tygr. Podaří se Sindibádovi zlomit kletbu zlé Zenobie? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Ešte štastie, že príbeh je velmi dobrodružný a pekne výpravný, ináč by som za ostatné dal aj 2*. Niektoré projekcie, ktoré mali byť točené v exteriéroch, boli dodatočne točené v štúdiu na modrom plátne a vo filme to vyzerá otrasne, až sa na to nedá dívať. Takisto efekty a všelijaké "veľkostné" nepresnosti trochu kazia film, a hoci je film z 1977, pôsobí starodobo aj na tento rok. Takisto v stop-motion technike nieje nič nové, pohyby nie sú o nič realistickejšie ako u predchdzích filmoch, všetko už poznáme a tým pádom to už nudí. Niektoré postavy sú vo filme tiež zbytočne, iba čo tam zavadzajú. Ešteže je výprava a dobrodružno sú tak brilantné a atmosféra tak krájatelná. Hodnotenie: 70%

Související novinky

Zemřel legendární představitel Chewbaccy

Zemřel legendární představitel Chewbaccy

03.05.2019

Ve věku 74 let zemřel herec Peter Mayhew, který ve Star Wars ztvárňoval původního Chwebaccu (Žvejkala), nejlepšího přítele Hana Sola. Mayhew se narodil v Londýně, později ale získal americké… (více)

Reeves hľadá Aladdinovu lampu

Reeves hľadá Aladdinovu lampu

13.04.2005

Režisér Rob Cohen (na obr.) prezradil, že po Stealth bude jeho ďalším projektom THE 8TH VOYAGE OF SINBAD, odohrávajúci sa v ére liteajúcich kobercov a aladdinových lámp - v Číne 8. storočia.… (více)

Reklama

Reklama