Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Freemantle 

všechny recenze uživatele

Nejzáživnější věcí byla pouze komická nevědomost některých českých jedinců. Návštěvy hostů a jejich historky, které nepřinášely nic nového, krom vzpomínek z divadla, natáčení a nebo cest do zahraničí, do kterých se musel Krampol a jeho suchý humor vždy vměstnat, mně však vzaly i tuto jedinou radůstku... ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Nápad je to vskutku neotřelý, jenomže pokud 20 let promítáte něco pořád stejně a bez jakékoliv invence, musí jít úroveň zákonitě směrem dolů.....hodně to drží myslím Jiří Krampol,který se jako moderátor (a hlavně vyprávěč vtipů) celkem osvědčil......................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že po mnoha a mnoha dílech mě již tento pořad omrzel, ale musím uznat, že Jiří Krampol je mnohem větší "bavič", než ubožáci, tkeří se tak nazývají nebo jsou nazýváni. Však se školil i Šimka :-) (dokud se na stará kolena nezbláznil do trapné polotické rádobysatiry). Později jsem přepínal spíše proto, abych stihl ankety. Odpovědi mě zamozřejmě baví, ale zároveň děsí. Je možné, že trefí moderátoři takové s odpuštěním idioty, nebo před kamerou lidé plácají z trémy, či vybírají z mnoha odpovědí ty nejvtipnější? Časem bohužel ubývali skutečné zábavní hosté a tím také humor. ()

TomStall

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dílu s J a P Paroubkovými: tohle je kultovní dílo! Upocený Jirka Krampol, který v průběhu svých výstupů utrpěl pravděpodobně několik mozkových příhod, Jirka Paroubek zabírající na každou nahozenou udičku pětiminutovým nikam nevedoucím monologem a Petra Paroubková, slepičící a láskyplně osahávající svého prince na bílém koni. Jako by to nestačilo, nyní již jen jako vložka shluk lidí povybíraný po odvykacích či psychiatrických léčebnách, snažících se odpovídat na debilní otázky.. Místy mi bylo senilního Krampola i líto, ale většinou jsem chytal spíše hysterické záchvaty smíchu, cože si to vůbec televize lajzne pustit do éteru. Tohle netrumfne ani sedlák, který bude hledat ženu! ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle dodat, ze začátku relativně vtipný pořad, který se, společně se senilním Krampolem, propadnul na samotné dno hnusu. Když vám Krampol po desáté vypráví nějakou story ze školy, která nebyla moc vtipná ani napoprvé, tak je to k pláči, ale když je k tomu navíc napatlanej samoopalovacím krémem, kterej mu zahnívá ve vráskác, tak to je hodně špatný...vzhledem ke startu pořadu nejde dát odpad,ale konec pořadu by si ho zasloužil ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)

Reklama

Reklama