Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Všemu vévodí vysolárkovaný stařec s výrazem pivního dementa, který ze sebe chrlí vtipy, kterejm se nesměje ani moje matka.. Vrchol tomu přidal kamarád, který se byl podívat na Saudkovou a Pollerta, který nebyl zrovna ve formě. Nedostal ze sebe historku, příběh ani kloudnou větu, čímž udělal asi to nejhorší co mohl: ponechal zábavu na Saudkové, která nelenila a vyklopila pár primitivních a směšných příběhů o hovnech nebo holé prdeli, což bylo i na Krampola moc a konsternován nebyl jako obvykle schopen zformulovat otázku. Třešničku na dortu přidal Pollert, kterej se šel v půlce pořadu vychcat a vzadu mu zapomněli vypnout mikrofon, takže to bylo v sále i se zvukovým doprovodem. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Otázky a odpovědi mě velice baví, ale vadí mi, jak jsou některé otázky záměrně matoucí nebo mají dvě možnosti a oni uznají jen jednu... Navíc si myslím, že není možné aby na otázku: ,,Co se děje v noci se Sluncem" odpověděli dva nebo tři lidi dobře. O objektivitě tohoto pořadu silně pochybuji, samozřejmě, že musí sehnat nějaké vtipné odpovědi, ale čeho je moc, toho je příliš... Jinak je to celkem pohodová talk-show, Krampol je v pohodě, takže 3*. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Otázka: „Který hmyz v noci svítí?“ Odpověď: „Sova!“ Je zřejmé, že sir David Attenborough ještě neví o přírodě zdaleka všechno.. Divácké ego je nevědomostí cizích utěšeno, celebrity skrze playback zapějí a pokud je předvolební lásky čas, přijde mezi nás i starosta Quimby. Nechápu ovšem, proč tam doposud nevtrhla zásahová jednotka z protidrogového, neboť Jirka Krampoul s absťák značícími zatuhlými mimickými rysy v obličeji se neustále nepokrytě vyptává některých hostů - zřejmě tajných dealerů z řad našeho šoubyzu - jestli pro něj mají nějaký další matroš („Máš ještě něco?“).. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Kdysi možná zábavná šou s nápadem ukázat, jací jsou ti lidé blbci. Dneska se z toho stala pouze donekonečna opakující se fraška s nezajímavými hosty, podřadnou cenou pro vítěze a ztěží živou ztělesněnou senilitou v podobě Krampola, který podle mě na tom křesle neřítomně sedí i po skončení dílu a zatažení opon. Sedí, čumí a občas plácne ožralým hlasem výkřik do tmy. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to dřív, když mi bylo nějakých čtrnáct. Tenkrát se to ještě dalo.., dokud Krampol neřekl úplně všechny vtipny co zná a dokud se tam nevystřídali všichi který ho napadlo pozvat, byl to rozhodně jeden z těch koukatelných pořadů v TV. Teď už jsem to dlouho neviděl, ale z vašich komentářů je mi jasné, že pořad nenabral jinou tendenci, než furt se opakovat. A ono už to dávno nebylo ono. Měli ho zrušit tak po čtyřech letech, pak bych mu dal víc. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)

Reklama

Reklama