Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Výběr tázaných byl po většinou vskutku velkolepý :D Takovou sebranku by mohla kolikrát závidět i Výměna manželek... Největším neduhem pořadu je jeho počet dílů, a díky tomu se již opakující vtipy. Pro starší generace ale určitě velmi pohodový pořad s mnoha jejich oblíbenci. I já jsem po mnoho let rád sledovat silvestrovský speciál, který se pravidelně reprízovat v noci na Nový rok. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

jako že hrůza,co u nás žije za inteligenty?.....vybírat hlavně nejapné odpovědi od lidí pochytaných na ulici mi nepřijde zrovna japné,i když pravda,někdy jsem hlavou nad odpověďma kroutila taky,nebo se musela smát - ač to k smíchu vlastně nebylo....ale sama bych chycená být nechtěla,tréma je ochromující činitel,bůhví,co bych blekotala já :-) ()

Reklama

jos_sep 

všechny recenze uživatele

Proti Krampolovi v podstatě ani nic nemám, dřív jsem ho měl celkem rád. Ale celý to: Blbá otázka + idiotská odpověď = výbuch smíchu v obecenstvu, mě připadá slušně řečeno trapný. Povídání "celebrit" ve studiu a ty jejich příběhy, k tomu bych se ani nevyjadřoval, nechci být vulgární víc, než je nutné. Když jsem byl mladší, tak jsem pár dílů viděl, ted bych to asi už nezvládl. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

"A pak je tu můj třetí host. No mladší.. mladší o několik generací.. Petr Vojnar" :D Už by mohl vymyslet jiný úvod a dokonce i jiný konec.. "Ty kecy o synagoze umím nazpaměť" :D U mě má sice jen 2* ale i přes to se řadí mezi oblíbené, už jen kvůli soutěžícím... Ale moderátor by se mohl vyměnit. Jeho vtipy, která já řeknu za 10 sekund a normální člověk za 30 sekund on vypráví minutu a půl. Kolikrát je mi za něj i trapně, jak není vtipný.. :( ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Dokonalý není opravdu nikdo, dokonalá není ani tato soutěžní talk-show a už vůbec ne lidé, které pořadatelé odchytávají na ulici, naopak člověk se leckdy může pobavit nad jejich blbostí... To však není ten důvod, proč mi Nikdo není dokonalý není proti srsti a proč dávám nadprůměrné hodnocení, nemůžu si pomoct, ale mě Jiří Krampol dokázal vcelku slušně pobavit, ať už svými vtipy, historkami, nebo jen prostými rozhovory s hosty. Samozřejmě ne vždy to bylo dostatečně svižné a samotná soutěžní část za moc nestojí, ale jako pořad k odpočinku u TV? Proč ne... 6/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)

Reklama

Reklama