Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle dodat, ze začátku relativně vtipný pořad, který se, společně se senilním Krampolem, propadnul na samotné dno hnusu. Když vám Krampol po desáté vypráví nějakou story ze školy, která nebyla moc vtipná ani napoprvé, tak je to k pláči, ale když je k tomu navíc napatlanej samoopalovacím krémem, kterej mu zahnívá ve vráskác, tak to je hodně špatný...vzhledem ke startu pořadu nejde dát odpad,ale konec pořadu by si ho zasloužil ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to dřív, když mi bylo nějakých čtrnáct. Tenkrát se to ještě dalo.., dokud Krampol neřekl úplně všechny vtipny co zná a dokud se tam nevystřídali všichi který ho napadlo pozvat, byl to rozhodně jeden z těch koukatelných pořadů v TV. Teď už jsem to dlouho neviděl, ale z vašich komentářů je mi jasné, že pořad nenabral jinou tendenci, než furt se opakovat. A ono už to dávno nebylo ono. Měli ho zrušit tak po čtyřech letech, pak bych mu dal víc. ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jako spousty jiných pořadů i tento nedokázal vybřednout z vyježděného schématu české zábavné tv produkce. Jelikož když talk show z Krampolem bylo nové hned slavilo celkem úspěch. Lidská hloupost našeho národa přitahovala ty chytřejší k obrazovkám a rozesmívala jejich tváře. Ale opravdu ty chytřejší a morálnější brzy zjistili, že k běžnému životu tato forma zábavy nestačí. A tak pořad brzy omrzí a nedokáže přinést trvalejší hodnoty. ()

Freemantle 

všechny recenze uživatele

Nejzáživnější věcí byla pouze komická nevědomost některých českých jedinců. Návštěvy hostů a jejich historky, které nepřinášely nic nového, krom vzpomínek z divadla, natáčení a nebo cest do zahraničí, do kterých se musel Krampol a jeho suchý humor vždy vměstnat, mně však vzaly i tuto jedinou radůstku... ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

V poušti televizní zábavy patřil tento pořad přes všechny představitelné výhrady k nemnohým oázám. Postupně přerostl své původní poslání a změnil se v nemilosrdnou sondu o prohlubujícím se hloupnutí národa. Vtip možná upadal, naopak nemilosrdná faktografická pravdivost nadčasové výpovědi určitě stoupala. Skutečnost, že to nebyl ten nejsilnější kalibr, je zřejmá; fakt, že se udržel tak dlouho na výsluní divácké pozornosti, je však právě tak nepopiratelný. Obhajobu nelze přecenit, konstataci zřejmých nedostatků naopak absolutizovat. V kategorii dočasného NIKDO patřil k dobově hodnotnější částu toho lehčího žánru. Odpověď na otázku, zda to znamená mnoho či málo, přenechávám těm, kteří byli jeho věrnými diváky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)

Reklama

Reklama