Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Nápad je to vskutku neotřelý, jenomže pokud 20 let promítáte něco pořád stejně a bez jakékoliv invence, musí jít úroveň zákonitě směrem dolů.....hodně to drží myslím Jiří Krampol,který se jako moderátor (a hlavně vyprávěč vtipů) celkem osvědčil......................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Mouzon

všechny recenze uživatele

Tohle můžete pouze buď milovat nebo nenávidět... Některé momenty působí jako nefalšované absurdní drama (Lucie Vondráčková na závěr dílu hovoří o svém nedávno narozeném synu a Jiří Krampol to celé zakončí recitací básně Josefa Kajetána Tyla), některé jako scény z porevolučních komedií Marie Poledňákové (přehnaně artikulující Krampol, kterýžto fakt přisuzuji buď tomu, že má nové zuby, nebo tomu, že má ve zvyku si před každým natáčením přivodit v zákulisí decentní opičku), některé jako Rumburakovo alternativní vysílání - a celé to působí jako dokonalý brainwashing. Což o to, byl bych pokrytec, kdybych se nepřiznal, že se také rád zasměji na cizí účet, ale jsem si vědom, že by se dal čas trávit užitečněji. To je slušná bilance. Nebo ne? Co?.......Po zhlédnutí prvních pár minut z premiérových dílů vysílaných v současnosti na TV Prima Family musím poupravit svůj komentář - Krampolovi už definitivně, s prominutím, hráblo. Jinak si nedokážu vysvětlit stupňující se "nesofistikovanost" (chtěl jsem být slušný, kdyby si to náhodou Jirka četl, proto využívám eufemismu) pořadu. Bylo mi stydno, ale zároveň jsem si uvědomoval, že jsem svědkem něčeho naprosto neopakovatelného. Takový blázinec by si jeden nevymyslel, ani kdyby chtěl. Kdysi jsem na to koukal, jelikož mne upřímně fascinovalo, jak ze sebe Jiří na začátku vždycky vypálil "A teď příchází PEtr Vojnar". Ale po odchodu PEtra Vojnara už zbyl pouze marasmus a deprese... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jirka se svýma historkami vždycky dokázal a dokáže pobavit, nicméně jsem už několikrát zaregistroval, že se i rád opakuje. Při tom nášupů dílů a jeho účinkování v nejrůznějších pořadech je to však pochopitelné. Občas tam měl vskutku dobré hosty, kteří měli rovněž solidní story – no a co se týká samotných otázek – je všeobecně známé, že mezi námi žije spousta debilů – a bez nich by to nebyla taková prdel. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle dodat, ze začátku relativně vtipný pořad, který se, společně se senilním Krampolem, propadnul na samotné dno hnusu. Když vám Krampol po desáté vypráví nějakou story ze školy, která nebyla moc vtipná ani napoprvé, tak je to k pláči, ale když je k tomu navíc napatlanej samoopalovacím krémem, kterej mu zahnívá ve vráskác, tak to je hodně špatný...vzhledem ke startu pořadu nejde dát odpad,ale konec pořadu by si ho zasloužil ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní show, kde se prezentují slavné osobnosti sedící u jednoho stolu, chrlící jednu vtipnou historku za druhou, které jsou navíc vtipné asi jako štafle. Samozřejmě, že sál plný diváků je vyprávěním ohromen. Jiří Krampol měl za svou existenci asi velice pestrý život. Se jen divím, že za tu dobu co se pořad vysílá, ho ještě vymýšlení těch blábolů neomrzelo. Když vezmu druhou stránku pořadu, kde se projevuje přesně inteligence našeho národa, tak to ani není k smíchu, ale stojí to za to se nad tím zamyslet. Kam vůbec jen spějeme? Že člověk ve 20 a více letech nedokáže správně zodpovědět na otázky, které by zvládl i žák prvního stupně základní školy, není vůbec vtipné. Spíš je to k pláči. Věřím, že kdyby v pořadu padali otázky týkající se sexu, alkoholu, drog a peněz, byly by odpovědi na jedničku z hvězdičkou. Pravda.... pořad má velice výstižný název " Nikdo není dokonalý".....No....v téhle zemi....když to vidím, tak opravdu bohužel nikdo. Protože, ti dokonalí mají rozum a raději z téhle republiky odejdou za lepším životem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama