Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zpočátku neotřelý a celkem zábavný pořad, kdy se dařilo natahat do studia relativně vtipné hosty a z tázaných na ulici často vypadávaly humorné odpovědi. "Kdo osvobodil Prahu na konci II. světové války?" Snaživě odpovídá cca 19-letá blondýna: "1914 až 1918... nó, 1918 tu vznikla ta... ČSSR... Tomáš.. Gerik..... Masaryk???" Pozoruhodné znalosti předvádí někteří občané České republiky! Nejlepší odpovědi obvykle vypadávaly z našich pracovitých, poctivých, slušných, vzdělaných, perspektivních a mírumilovných indoevropských spoluobyvatel, leč z nějakého "záhadného" důvodu se jich postupně moderátoři přestali ptát. Úpadek zasáhl také Krampolovy hosty, o moderátorovi samotném ani nemluvě, nejen ty dotazované nebožáky. Dnes se krampolovinám vyhýbám, dřív mě to však dokázalo rozesmát; člověku tak příjemně povyrostlo ego, když viděl, že jsou na světě i větší idioti, než je on sám:-). 50% ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle dodat, ze začátku relativně vtipný pořad, který se, společně se senilním Krampolem, propadnul na samotné dno hnusu. Když vám Krampol po desáté vypráví nějakou story ze školy, která nebyla moc vtipná ani napoprvé, tak je to k pláči, ale když je k tomu navíc napatlanej samoopalovacím krémem, kterej mu zahnívá ve vráskác, tak to je hodně špatný...vzhledem ke startu pořadu nejde dát odpad,ale konec pořadu by si ho zasloužil ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Díky pořadu jsem zjistil, že především pan Krampol je těžce nedokonalý komediant. Odpovědi retardovaných bezdomovců rozesmívají jak koho, stejně tak jako odpovědi nějakých pitomých studentíků, kteří mají přehled o životě jako přejetej krtek. Vlastně celá show je jaksi nesledovatelná tak nějak v kuse. Nakonec je to jen "pýár" pro Krampolovo kolegy z byznysového i politického spektra. Na druhou stranu se člověk přeci jen občas některým těm anketám zasměje. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

No... taková klasika televizní zábavy pro masy u televize :-). Ke Krampolovi je možné mít spoustu výhrad, ale na podobný typ pořadu se hodí dokonale a občas se mu podaří i nějaký ten vtip. Když se v konkrétním díle navíc povedly otázky, o zábavu bylo postaráno. Je mi jasné, že tvůrci vybírali vždy ty největší perly, ale i tak to bylo někdy až "hrůzostrašně" zábavné a některé otázky a odpovědi si pamatuji dodnes. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdo není dokonalý..No podívejme se, co se tady také nenajde..! Prima má Krampola a ČT Krause vyberte si? Určitě oba rozdílní jak co se týká stylu svého humoru, tak co se týče scénářů svých pořadů. Svého času někdy v začátcích to bejval jeden z našich nejzábavnějších humorně soutěžních komerčních pořadů, čím déle se ale vysílá, tím více si myslím že ztrácí ze svého původního lesku a vtipu jako takovém, no samozřejmě že v první řadě záleží vždy na výběru hosta, ale to už také není tak zcela pravda. Za začátku, nevím jak dlouho se sice už tento pořad vysílá ale bude to řádově určitě už několik let, to ještě šlo, když si vzpomenu na některé naše velikány humoru jako byli Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Jiří Wimmer a všechny ti kteří zemřeli řádově před 5-10 lety a hlavně ty kteří nám měli vždy co nabídnout jednak ze svého bohatého osobního života tak i z toho filmového, tak je mi dnes do pláče. Samozřejmě že vzpomínali i na své kolegy i na daleko starší herecké legendy (učitelé, parťáky atd.), se kterými měli tu čest se potkat, hrát či stát na jednom prkně. Dnes upřímně řečeno až na pár světlých vyjímek se z toho stává doslova rodinný podnik televize Prima, ze senilním, stále se opakujícím co se týká svých vtipů, a často i přehrávajícím, do nedávna bohužel i inteligentním (co se týká zábavy) moderátorem Krampolem (který u mě navíc už odpadl, sdělením že se neobejde bez časopisu Aha !), navíc z druhořadými seriálovými hvězdičkami (hlavně z produkce TV Primy) či osobnostmi které člověk ani nezná (hlavně že jsou celebrity). Tak hluboko bohužel klesl původní šmrnc tohoto pořadu. Ale zas tento pořad až tak úplně nezatracuji. Jsou i horší. Má sice slabší chvilky ale stále hodně lidí i pobaví, s tím že vtipy jednotlivých dílů, se mezi lidmi stávají čím dál více oblíbené, některé už doslova i zlidověli, a to je přeci to hlavní o co tady jde ne? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama