Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Sosak 

všechny recenze uživatele

Kdysi možná zábavná šou s nápadem ukázat, jací jsou ti lidé blbci. Dneska se z toho stala pouze donekonečna opakující se fraška s nezajímavými hosty, podřadnou cenou pro vítěze a ztěží živou ztělesněnou senilitou v podobě Krampola, který podle mě na tom křesle neřítomně sedí i po skončení dílu a zatažení opon. Sedí, čumí a občas plácne ožralým hlasem výkřik do tmy. ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Všemu vévodí vysolárkovaný stařec s výrazem pivního dementa, který ze sebe chrlí vtipy, kterejm se nesměje ani moje matka.. Vrchol tomu přidal kamarád, který se byl podívat na Saudkovou a Pollerta, který nebyl zrovna ve formě. Nedostal ze sebe historku, příběh ani kloudnou větu, čímž udělal asi to nejhorší co mohl: ponechal zábavu na Saudkové, která nelenila a vyklopila pár primitivních a směšných příběhů o hovnech nebo holé prdeli, což bylo i na Krampola moc a konsternován nebyl jako obvykle schopen zformulovat otázku. Třešničku na dortu přidal Pollert, kterej se šel v půlce pořadu vychcat a vzadu mu zapomněli vypnout mikrofon, takže to bylo v sále i se zvukovým doprovodem. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Na Nikdo není dokonalý jsem se jako mladší díval vždycky s mým dědou, který je mimochodem neuvěřitelně podobný Krampolovi. Možná i proto mě tento pořad nikdy neodradil a vždycky jsem ho poctivě zhlédnul od začátku do konce. Největší prča byla samozřejmě, když se ptali lidí na ulici, ale někdy se povedl nějaký fór i Krampolovi nebo jeho hostům. Myslím, že 60% je z mé strany nejvýstižnější hodnocení. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Za tu dobu, co pořad existuje, jsem zaznamenal pětifázový Krampolův vývoj. 1. Krampol kulturista: chodil tehdy do fitka, a ačkoliv na něm nebyly vidět žádný svaly, nechal se rád fotit coby kulturista, to bylo někdy v půlce 90. let; 2. Posléze nastoupila moje oblíbená fáze Krampol filosof: snažil se tehdy často s vážnou tváří na kameru citovat moudro kdejakýho klasika, a asi mu nedocházelo, jakýho to z něj dělá blbce; 3. Krampol filmař: ukázal své skutečné herecké kvality ve sračce Waterloo po česku; 4. Krampol ožrala: tehdy (asi před 10 lety) na všechny svoje pózy rezignoval, přiznal, že je otrokem rumu a zpíjel se na maděru; 5. Krampol dědek: nevím, kdy tato fáze nastoupila, ale nedávno jsem po letech zase viděl kousek jeho show a Krampol se už jen tak senilně pochechtával a když něco hlesnul, tak to nedávalo smysl, anebo zapomněl, co to vlastně chtěl říct. Krampol pro mě zůstane neskutečným titánem veřejného života, neboť je důkazem toho, jak netalentovaný hlupák a pozér dokáže udělat díru do showbyznysu. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Krampol je maximální loser mezi baviči, nevypotí ani kapičku vtipu a zábavný je, co by se za nehet vešlo. A otázky kladené kolemjdoucím jsou nudné a unylé, i když občas se najde nějaký exot, jehož odpovědi nám honí sebevědomí:-). Aspoň někteří hosté stojí za to. Ale celkově tyhle pořady, v nichž se z lidí dělají blbci a my se jim máme smát (resp. jejich hlouposti, když neví, co je třeba paragliding), nemusím. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama