Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

jako že hrůza,co u nás žije za inteligenty?.....vybírat hlavně nejapné odpovědi od lidí pochytaných na ulici mi nepřijde zrovna japné,i když pravda,někdy jsem hlavou nad odpověďma kroutila taky,nebo se musela smát - ač to k smíchu vlastně nebylo....ale sama bych chycená být nechtěla,tréma je ochromující činitel,bůhví,co bych blekotala já :-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svého času to nebyla úplně prohra. Krampol měl své klasické historky už ukotvené. Koneckonců i on studoval u Miloše Nedbala a bylo z čeho čerpat. Základy prodal už v SeMaForu, v dalším formátu proto nebyl problém fungovat i autorsky. Některé díly snesou i reprízy, množina samozřejmě byla slabá už v době premiéry. ()

Reklama

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Musím konštatovať, že toto je veľmi zlý odvar podobnej relácie, ktorá sa vysiela(la) na Slovensku. V tejto relácii (Nikdo není dokonalý) akosi nepochopili, že základom úspechu tejto relácie sú "odveci" odpovede rôznych indivíduí, ktoré sa dajú stretnúť v uliciach. Keď ešte bežala na Slovensku podobná relácia (Aj múdry schybí), tak som často počúval reakcie "akí sú ti Slováci blbí", ale stačilo sa lepšie pozrieť čo to za "Slovákov" bolo a hneď bolo jasné aké odpovede asi budú nasledovať. A práve polodementné odpovede týchto indivíduí boli základom úspechu tejto relácie. V relácii Nikdo není dokonalý musia pochopiť, že ak z 10 odpovedí je 8 správnych, tak veľa smiechu tam asi nebude. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl byl jistě ten "nepolitický" s Paroubkem těsně před volbama. Tam kde jsou čeští "rádobyumělci" se svejma historkama se mě zatíná ruka v pěst. Jinak zkuste se někdy vžít do téhle role. Na stole máte tři složenky, děti jsou nemocné a vám hrozí vyhazov v práci. V tom Vás přepadne Krampolova partička a zeptá se vás na hlavní město Slovinska. Celej pořad hodnotím jako naprosto zbytečnej sloužící jen k propagaci momentálně nemediálně propíraných českých celebrit a bohužel i k předvolebním bojům. Nicméně gratuluji ke sledovanosti. K mému hodnocení si připočtěte fakt, že jsem viděl všeho všudy celých 5 zoufale trapných dílů. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Krampoule, Krampoule, ty kluku ušatá dyť já tě mám vlastně rád! Kvalita jednotlivých dielov prirodzene klesá-stúpa od hosťa k hosťovi, ale keď to aproximujeme, tak dostaneme krivku niekde okolo 50%. Odychová televízna zábava, ktorá na rozdiel od Slovenskej variácie s megatrapným duom Vašáryová-Andráši nerobí s ľudí silou mocou debilov (to je na odpad). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)

Reklama

Reklama