Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

heyda 

všechny recenze uživatele

Na Nikdo není dokonalý jsem se jako mladší díval vždycky s mým dědou, který je mimochodem neuvěřitelně podobný Krampolovi. Možná i proto mě tento pořad nikdy neodradil a vždycky jsem ho poctivě zhlédnul od začátku do konce. Největší prča byla samozřejmě, když se ptali lidí na ulici, ale někdy se povedl nějaký fór i Krampolovi nebo jeho hostům. Myslím, že 60% je z mé strany nejvýstižnější hodnocení. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Zábavný pořad, který stojí především na neznalostech českého národa, i když je jasné, že někteří respondenti odpovídali schválně špatně, aby pobavili. Na některé hlody asi nikdy nezapomenu, třeba na to, že učitelem národa byl Stalin. I u těch "historek z natáčení" se dalo docela dobře pobavit, pokud si ale tvůrci vzali do parády vhodné tváře - nejlepší epizody byly se Zdeňkem Izerem. "Z jakého materiálu je zemská osa?" "Z pískovce." (385.) ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Dokonalý není opravdu nikdo, dokonalá není ani tato soutěžní talk-show a už vůbec ne lidé, které pořadatelé odchytávají na ulici, naopak člověk se leckdy může pobavit nad jejich blbostí... To však není ten důvod, proč mi Nikdo není dokonalý není proti srsti a proč dávám nadprůměrné hodnocení, nemůžu si pomoct, ale mě Jiří Krampol dokázal vcelku slušně pobavit, ať už svými vtipy, historkami, nebo jen prostými rozhovory s hosty. Samozřejmě ne vždy to bylo dostatečně svižné a samotná soutěžní část za moc nestojí, ale jako pořad k odpočinku u TV? Proč ne... 6/10 ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Kdysi možná zábavná šou s nápadem ukázat, jací jsou ti lidé blbci. Dneska se z toho stala pouze donekonečna opakující se fraška s nezajímavými hosty, podřadnou cenou pro vítěze a ztěží živou ztělesněnou senilitou v podobě Krampola, který podle mě na tom křesle neřítomně sedí i po skončení dílu a zatažení opon. Sedí, čumí a občas plácne ožralým hlasem výkřik do tmy. ()

filmator

všechny recenze uživatele

Takovéhle věci by se na CSFD neměly objevovat, případně by se neměly dát ohodnotit, pouze okomentovat. Pak se stane, že se mezi nejlepší filmy dostanou věci jako Mistři českého animovaného filmu nebo zánam divadelního představení Divadla Járy Cimrmana. Dělá to ve výsledku akorát bordel ve statistice. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)

Reklama

Reklama