Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to dalo a to hodně, už jenom kvůli odpovědím soutěžících ("Kolik let mělo devatenácté století? Tak šedesát, ne?"), ale pravidelná výměna morerátorů by byla asi tak tím jediným, s čím bych souhlasil s bývalým generálním ředitelem TV nova: protože Krampol už je (a to více let) naprosto nepoužitelným. Některé historky vypráví po několikáté a pak už se s tím opravdu nic dělat nedá, i když si pozve kohokoli. Navíc mám pocit, že mu tenhle pořad opravdu způsobuje duševní újmu (stačí si vzpomenout jen na to, jak objížděl republiku s Paroubkem a argumentoval, že prý "to přece není o žádné politice.") Takže shrnuto: "jistě jste si všimli, že tam ve foyer byly tužtičky a papírky..." ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V podstate u mňa platí to, čo u Aj múdry schybí, je to český ekvivalent toho nášho skoro totožného programu, no pripadal mi menej smiešny a menej originálny od nášho, navyše dnes už je ďalší slovenský ekvivalent, ktorý vysiela štátna slovenská televízia, lenže to už je priam suterén, ktorý sa nevyvaroval chýb, ba priam presadol na ešte rýchlejší výťah dole. Môj názor k tomuto som dosť jasne vyjadril v prvej vete a nemienim to už viac komentovať, možno len toľko, že Krampol mi z toho zábavu tiež neurobil. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Výběr tázaných byl po většinou vskutku velkolepý :D Takovou sebranku by mohla kolikrát závidět i Výměna manželek... Největším neduhem pořadu je jeho počet dílů, a díky tomu se již opakující vtipy. Pro starší generace ale určitě velmi pohodový pořad s mnoha jejich oblíbenci. I já jsem po mnoho let rád sledovat silvestrovský speciál, který se pravidelně reprízovat v noci na Nový rok. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Krampola jsem neměl nikdy rád, ani jeho pořady. Nad stupiditou některých odpovědí lidí na jeho otázky zůstával rozum stát. Kdybych nevěděl, radši řeknu nevím, než abych řekl totální hovadinu. Spíš to všechno bylo účelové, jinak by přeci nebyla zábava. Bylo to taky jediné, čemu se dalo pořádně zasmát. Historky hostů totiž nic moc. 10% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Zábavný pořad, který stojí především na neznalostech českého národa, i když je jasné, že někteří respondenti odpovídali schválně špatně, aby pobavili. Na některé hlody asi nikdy nezapomenu, třeba na to, že učitelem národa byl Stalin. I u těch "historek z natáčení" se dalo docela dobře pobavit, pokud si ale tvůrci vzali do parády vhodné tváře - nejlepší epizody byly se Zdeňkem Izerem. "Z jakého materiálu je zemská osa?" "Z pískovce." (385.) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)

Reklama

Reklama