Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No niečo otrasné. Prestárnutý seladon Jiří Krampol s hlasom pokazeného robota, chôdzou ako keby mal v zadku zapichnuté pravítko a totálne nehumoristickým prejavom sa snaží zo seba robiť moderátoskú hviezdu ľudovej televízie Prima. Lenže tu nie je chyba len v drevenom Krampolovy, ale hlavne v nepochopení podstaty tohto typu relácie u samotných tvorcov. Na čom sa mám zabávať, keď osem z desiatich odpovedí je správne? Na Slovensku sa obdobná show volá "Aj múdri schybí" a tam, čo respondent, to sprostý somár. Čo odpoveď, to nehorázna perla debility. Veď práve o tom to celé je. "Nikdo není dokonalý" je úplne mimo. Prieskum všeobecnej inteligencie českého národa ma naozaj nezaujíma. * ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Otázky a odpovědi mě velice baví, ale vadí mi, jak jsou některé otázky záměrně matoucí nebo mají dvě možnosti a oni uznají jen jednu... Navíc si myslím, že není možné aby na otázku: ,,Co se děje v noci se Sluncem" odpověděli dva nebo tři lidi dobře. O objektivitě tohoto pořadu silně pochybuji, samozřejmě, že musí sehnat nějaké vtipné odpovědi, ale čeho je moc, toho je příliš... Jinak je to celkem pohodová talk-show, Krampol je v pohodě, takže 3*. ()

Reklama

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Všemu vévodí vysolárkovaný stařec s výrazem pivního dementa, který ze sebe chrlí vtipy, kterejm se nesměje ani moje matka.. Vrchol tomu přidal kamarád, který se byl podívat na Saudkovou a Pollerta, který nebyl zrovna ve formě. Nedostal ze sebe historku, příběh ani kloudnou větu, čímž udělal asi to nejhorší co mohl: ponechal zábavu na Saudkové, která nelenila a vyklopila pár primitivních a směšných příběhů o hovnech nebo holé prdeli, což bylo i na Krampola moc a konsternován nebyl jako obvykle schopen zformulovat otázku. Třešničku na dortu přidal Pollert, kterej se šel v půlce pořadu vychcat a vzadu mu zapomněli vypnout mikrofon, takže to bylo v sále i se zvukovým doprovodem. ()

jos_sep 

všechny recenze uživatele

Proti Krampolovi v podstatě ani nic nemám, dřív jsem ho měl celkem rád. Ale celý to: Blbá otázka + idiotská odpověď = výbuch smíchu v obecenstvu, mě připadá slušně řečeno trapný. Povídání "celebrit" ve studiu a ty jejich příběhy, k tomu bych se ani nevyjadřoval, nechci být vulgární víc, než je nutné. Když jsem byl mladší, tak jsem pár dílů viděl, ted bych to asi už nezvládl. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdo není dokonalý..No podívejme se, co se tady také nenajde..! Prima má Krampola a ČT Krause vyberte si? Určitě oba rozdílní jak co se týká stylu svého humoru, tak co se týče scénářů svých pořadů. Svého času někdy v začátcích to bejval jeden z našich nejzábavnějších humorně soutěžních komerčních pořadů, čím déle se ale vysílá, tím více si myslím že ztrácí ze svého původního lesku a vtipu jako takovém, no samozřejmě že v první řadě záleží vždy na výběru hosta, ale to už také není tak zcela pravda. Za začátku, nevím jak dlouho se sice už tento pořad vysílá ale bude to řádově určitě už několik let, to ještě šlo, když si vzpomenu na některé naše velikány humoru jako byli Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Jiří Wimmer a všechny ti kteří zemřeli řádově před 5-10 lety a hlavně ty kteří nám měli vždy co nabídnout jednak ze svého bohatého osobního života tak i z toho filmového, tak je mi dnes do pláče. Samozřejmě že vzpomínali i na své kolegy i na daleko starší herecké legendy (učitelé, parťáky atd.), se kterými měli tu čest se potkat, hrát či stát na jednom prkně. Dnes upřímně řečeno až na pár světlých vyjímek se z toho stává doslova rodinný podnik televize Prima, ze senilním, stále se opakujícím co se týká svých vtipů, a často i přehrávajícím, do nedávna bohužel i inteligentním (co se týká zábavy) moderátorem Krampolem (který u mě navíc už odpadl, sdělením že se neobejde bez časopisu Aha !), navíc z druhořadými seriálovými hvězdičkami (hlavně z produkce TV Primy) či osobnostmi které člověk ani nezná (hlavně že jsou celebrity). Tak hluboko bohužel klesl původní šmrnc tohoto pořadu. Ale zas tento pořad až tak úplně nezatracuji. Jsou i horší. Má sice slabší chvilky ale stále hodně lidí i pobaví, s tím že vtipy jednotlivých dílů, se mezi lidmi stávají čím dál více oblíbené, některé už doslova i zlidověli, a to je přeci to hlavní o co tady jde ne? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)

Reklama

Reklama