Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svého času to nebyla úplně prohra. Krampol měl své klasické historky už ukotvené. Koneckonců i on studoval u Miloše Nedbala a bylo z čeho čerpat. Základy prodal už v SeMaForu, v dalším formátu proto nebyl problém fungovat i autorsky. Některé díly snesou i reprízy, množina samozřejmě byla slabá už v době premiéry. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bratia Člováci přišli s ekvivalentem této taškařice pod názvem Aj múdry schybí. Tam si alespoň na nic nehráli, natočili hafo cigánů, mentálů mebo maďarů (často šlo o jednu a tu samou personu) a vybrali krále dementů. Koktající Krampol, trpící záseky ze sebeuspokojení, nám představuje slaboučký odvar. K tomu má ještě produkce tendenci zvát jako hosty jedince, kterým bych s rozkoší šlápnul do úsměvu. ()

Reklama

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Krampola jsem neměl nikdy rád, ani jeho pořady. Nad stupiditou některých odpovědí lidí na jeho otázky zůstával rozum stát. Kdybych nevěděl, radši řeknu nevím, než abych řekl totální hovadinu. Spíš to všechno bylo účelové, jinak by přeci nebyla zábava. Bylo to taky jediné, čemu se dalo pořádně zasmát. Historky hostů totiž nic moc. 10% ()

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

Od dob, kdy bylo Nikdo není dokonalý relativně koukatelné, se hodně změnilo. Po znovuuvedení s podtituem speciál(?) jsem ovšem pojal podezření, že se názvem televize Prima pouze snaží omluvit kvalitu pořadu. Je mi to líto, stejně jako je mi líto, když vidím vyděšený pohled toho pána neustále cenícího keramiku v ústech, marně se snažíc vzpomenout na to, co právě řekl, nebo se říct chystal. Ovšem poslední díl s oteklinami Norou Mojseovou a Vendulou Svobodovou mě skutečně dorazil. S Vendoulou společně zaplakali nad tím, jak jsou lidé nevděční, když oni (slovy Venduly) "páchají dobro" a s pani Norou zase o oblečcích pro psíky. Ta ostatně vše šikobně stočila na nějakou veselou historku o svých (slovy Nory) "geniálnych psíkov". Samozřejmě by bylo hloupé hodnotit pořad podle hostů, i když je otázka jaký vliv na jejich výběr má samotný moderátor. V minulém díle s manželi Paroubkovými, kde se se svou etudou "podpantoflák domácí" snažil Jirka přiblížit voličům, to bylo myslím víc než jasné. Škoda Krampola, stejně jako Sobota si neuvědomuje, že už je nějakou dobu totálně v prdeIi. Ještě, že to Šimek s Grossmannem už nemusí vidět. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Díky pořadu jsem zjistil, že především pan Krampol je těžce nedokonalý komediant. Odpovědi retardovaných bezdomovců rozesmívají jak koho, stejně tak jako odpovědi nějakých pitomých studentíků, kteří mají přehled o životě jako přejetej krtek. Vlastně celá show je jaksi nesledovatelná tak nějak v kuse. Nakonec je to jen "pýár" pro Krampolovo kolegy z byznysového i politického spektra. Na druhou stranu se člověk přeci jen občas některým těm anketám zasměje. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama