Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že po mnoha a mnoha dílech mě již tento pořad omrzel, ale musím uznat, že Jiří Krampol je mnohem větší "bavič", než ubožáci, tkeří se tak nazývají nebo jsou nazýváni. Však se školil i Šimka :-) (dokud se na stará kolena nezbláznil do trapné polotické rádobysatiry). Později jsem přepínal spíše proto, abych stihl ankety. Odpovědi mě zamozřejmě baví, ale zároveň děsí. Je možné, že trefí moderátoři takové s odpuštěním idioty, nebo před kamerou lidé plácají z trémy, či vybírají z mnoha odpovědí ty nejvtipnější? Časem bohužel ubývali skutečné zábavní hosté a tím také humor. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní show, kde se prezentují slavné osobnosti sedící u jednoho stolu, chrlící jednu vtipnou historku za druhou, které jsou navíc vtipné asi jako štafle. Samozřejmě, že sál plný diváků je vyprávěním ohromen. Jiří Krampol měl za svou existenci asi velice pestrý život. Se jen divím, že za tu dobu co se pořad vysílá, ho ještě vymýšlení těch blábolů neomrzelo. Když vezmu druhou stránku pořadu, kde se projevuje přesně inteligence našeho národa, tak to ani není k smíchu, ale stojí to za to se nad tím zamyslet. Kam vůbec jen spějeme? Že člověk ve 20 a více letech nedokáže správně zodpovědět na otázky, které by zvládl i žák prvního stupně základní školy, není vůbec vtipné. Spíš je to k pláči. Věřím, že kdyby v pořadu padali otázky týkající se sexu, alkoholu, drog a peněz, byly by odpovědi na jedničku z hvězdičkou. Pravda.... pořad má velice výstižný název " Nikdo není dokonalý".....No....v téhle zemi....když to vidím, tak opravdu bohužel nikdo. Protože, ti dokonalí mají rozum a raději z téhle republiky odejdou za lepším životem. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jirka se svýma historkami vždycky dokázal a dokáže pobavit, nicméně jsem už několikrát zaregistroval, že se i rád opakuje. Při tom nášupů dílů a jeho účinkování v nejrůznějších pořadech je to však pochopitelné. Občas tam měl vskutku dobré hosty, kteří měli rovněž solidní story – no a co se týká samotných otázek – je všeobecně známé, že mezi námi žije spousta debilů – a bez nich by to nebyla taková prdel. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to dalo a to hodně, už jenom kvůli odpovědím soutěžících ("Kolik let mělo devatenácté století? Tak šedesát, ne?"), ale pravidelná výměna morerátorů by byla asi tak tím jediným, s čím bych souhlasil s bývalým generálním ředitelem TV nova: protože Krampol už je (a to více let) naprosto nepoužitelným. Některé historky vypráví po několikáté a pak už se s tím opravdu nic dělat nedá, i když si pozve kohokoli. Navíc mám pocit, že mu tenhle pořad opravdu způsobuje duševní újmu (stačí si vzpomenout jen na to, jak objížděl republiku s Paroubkem a argumentoval, že prý "to přece není o žádné politice.") Takže shrnuto: "jistě jste si všimli, že tam ve foyer byly tužtičky a papírky..." ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Až na občas povedený vtip je sledování tohoto pořadu absolutní ztrátou času. Krampol je trapný, produkce cíleně vybírá odpovědi nejpodivnějších individuí, takže nestranný člověk si musí myslet, že Češi jsou snad největší blbci v Evropě. Noo, možná že to v poslední době až tak daleko od pravdy není. Po shlédnutí několika dílů ( 2 ) jsem se svobodně rozhodl, že nebudu zvyšovat sledovanost tohoto pořadu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama