Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Krampol není moc dobrej ve vyprávění vtipů. Jeho blekotání je něco co oprvdu nemusím. Hosté jsou v pohodě jak kdy a spíše mi docela sedí. Co se nedokonalosti národa týká, tak mi docela vadí ten umělý smích, když někdo neodpoví zrovna 100% správně ( nemyslím ty imbecily cigánský co nerozeznají letadlo od boty ) i když v podstatě odpoví dobře. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na Nikdo není dokonalý jsem se jako mladší díval vždycky s mým dědou, který je mimochodem neuvěřitelně podobný Krampolovi. Možná i proto mě tento pořad nikdy neodradil a vždycky jsem ho poctivě zhlédnul od začátku do konce. Největší prča byla samozřejmě, když se ptali lidí na ulici, ale někdy se povedl nějaký fór i Krampolovi nebo jeho hostům. Myslím, že 60% je z mé strany nejvýstižnější hodnocení. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle dodat, ze začátku relativně vtipný pořad, který se, společně se senilním Krampolem, propadnul na samotné dno hnusu. Když vám Krampol po desáté vypráví nějakou story ze školy, která nebyla moc vtipná ani napoprvé, tak je to k pláči, ale když je k tomu navíc napatlanej samoopalovacím krémem, kterej mu zahnívá ve vráskác, tak to je hodně špatný...vzhledem ke startu pořadu nejde dát odpad,ale konec pořadu by si ho zasloužil ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Titulek pořadu vskutku mluví pravdu. Již jenom množství účastníků a návštěvníků ukazují, že jim chybí mnohé dovednosti a informace. Ještě, že pan Krampol dynamicky a diplomaticky stanovil zákon a pravidlo, že soutěžící nemusí odpovídat. Příjemné posezení po odpoledni. Jen tak dál, pan Krampol se u mě tím stal hvězda...a pak ji ještě zvýšil, když začal cvičit. Je to kabina a mašina ten náš Krampolík... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Krampol mi absolutně nevadí, ba naopak, vždy mě spolehlivě pobaví a to je nejspíš jeden z důvodů proč se na Nikdo není dokonalý tak rád dívám. Zpočátku to bylo neskonale vtipné, hlavně jsem se smál odpovědím diváků, z nichž některé opravdu stálo za to. U novějších dílů mám pak problém s tím přijmout fakt, že to celé není nahrané, neboť někteří náhodně potkaní se buď snaží svou odpovědí všechny pobavit nebo jsou to pečlivě vybraní náhodně potkaní. Též je obrovská škoda, že některé vtipy a vyprávěnky o Fouskovi se začínají opakovat a postrádají svou prvotní vtipnost, i když Krampol moc dobře ví jak publikum pobavit. Ale jak jsem předznamenal hned na začátku, na tohle se podívám vždy rád. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)

Reklama

Reklama