Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jako spousty jiných pořadů i tento nedokázal vybřednout z vyježděného schématu české zábavné tv produkce. Jelikož když talk show z Krampolem bylo nové hned slavilo celkem úspěch. Lidská hloupost našeho národa přitahovala ty chytřejší k obrazovkám a rozesmívala jejich tváře. Ale opravdu ty chytřejší a morálnější brzy zjistili, že k běžnému životu tato forma zábavy nestačí. A tak pořad brzy omrzí a nedokáže přinést trvalejší hodnoty. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl byl jistě ten "nepolitický" s Paroubkem těsně před volbama. Tam kde jsou čeští "rádobyumělci" se svejma historkama se mě zatíná ruka v pěst. Jinak zkuste se někdy vžít do téhle role. Na stole máte tři složenky, děti jsou nemocné a vám hrozí vyhazov v práci. V tom Vás přepadne Krampolova partička a zeptá se vás na hlavní město Slovinska. Celej pořad hodnotím jako naprosto zbytečnej sloužící jen k propagaci momentálně nemediálně propíraných českých celebrit a bohužel i k předvolebním bojům. Nicméně gratuluji ke sledovanosti. K mému hodnocení si připočtěte fakt, že jsem viděl všeho všudy celých 5 zoufale trapných dílů. ()

Reklama

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Největší trhlinou je Krampol. Vypráví některé věci vícekrát. Někeré historky ani nejsou vtipný. A nejvíc mě snad štve, jak si každý rok nezapomene připomenout narozeniy a skvělá ukázka vrcholu zničené sebeúcty je díl, kdy jsou otázky jen ohledně Krampola. Někteří jeho hosté byly taktéž pozváni velmi cíleně... Hvězda za to, že se člověk pobaví nad zjevnou hloupostí lidí. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

jako že hrůza,co u nás žije za inteligenty?.....vybírat hlavně nejapné odpovědi od lidí pochytaných na ulici mi nepřijde zrovna japné,i když pravda,někdy jsem hlavou nad odpověďma kroutila taky,nebo se musela smát - ač to k smíchu vlastně nebylo....ale sama bych chycená být nechtěla,tréma je ochromující činitel,bůhví,co bych blekotala já :-) ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Všemu vévodí vysolárkovaný stařec s výrazem pivního dementa, který ze sebe chrlí vtipy, kterejm se nesměje ani moje matka.. Vrchol tomu přidal kamarád, který se byl podívat na Saudkovou a Pollerta, který nebyl zrovna ve formě. Nedostal ze sebe historku, příběh ani kloudnou větu, čímž udělal asi to nejhorší co mohl: ponechal zábavu na Saudkové, která nelenila a vyklopila pár primitivních a směšných příběhů o hovnech nebo holé prdeli, což bylo i na Krampola moc a konsternován nebyl jako obvykle schopen zformulovat otázku. Třešničku na dortu přidal Pollert, kterej se šel v půlce pořadu vychcat a vzadu mu zapomněli vypnout mikrofon, takže to bylo v sále i se zvukovým doprovodem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama