Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bratia Člováci přišli s ekvivalentem této taškařice pod názvem Aj múdry schybí. Tam si alespoň na nic nehráli, natočili hafo cigánů, mentálů mebo maďarů (často šlo o jednu a tu samou personu) a vybrali krále dementů. Koktající Krampol, trpící záseky ze sebeuspokojení, nám představuje slaboučký odvar. K tomu má ještě produkce tendenci zvát jako hosty jedince, kterým bych s rozkoší šlápnul do úsměvu. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jako spousty jiných pořadů i tento nedokázal vybřednout z vyježděného schématu české zábavné tv produkce. Jelikož když talk show z Krampolem bylo nové hned slavilo celkem úspěch. Lidská hloupost našeho národa přitahovala ty chytřejší k obrazovkám a rozesmívala jejich tváře. Ale opravdu ty chytřejší a morálnější brzy zjistili, že k běžnému životu tato forma zábavy nestačí. A tak pořad brzy omrzí a nedokáže přinést trvalejší hodnoty. ()

Reklama

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Musím konštatovať, že toto je veľmi zlý odvar podobnej relácie, ktorá sa vysiela(la) na Slovensku. V tejto relácii (Nikdo není dokonalý) akosi nepochopili, že základom úspechu tejto relácie sú "odveci" odpovede rôznych indivíduí, ktoré sa dajú stretnúť v uliciach. Keď ešte bežala na Slovensku podobná relácia (Aj múdry schybí), tak som často počúval reakcie "akí sú ti Slováci blbí", ale stačilo sa lepšie pozrieť čo to za "Slovákov" bolo a hneď bolo jasné aké odpovede asi budú nasledovať. A práve polodementné odpovede týchto indivíduí boli základom úspechu tejto relácie. V relácii Nikdo není dokonalý musia pochopiť, že ak z 10 odpovedí je 8 správnych, tak veľa smiechu tam asi nebude. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Krampol mi absolutně nevadí, ba naopak, vždy mě spolehlivě pobaví a to je nejspíš jeden z důvodů proč se na Nikdo není dokonalý tak rád dívám. Zpočátku to bylo neskonale vtipné, hlavně jsem se smál odpovědím diváků, z nichž některé opravdu stálo za to. U novějších dílů mám pak problém s tím přijmout fakt, že to celé není nahrané, neboť někteří náhodně potkaní se buď snaží svou odpovědí všechny pobavit nebo jsou to pečlivě vybraní náhodně potkaní. Též je obrovská škoda, že některé vtipy a vyprávěnky o Fouskovi se začínají opakovat a postrádají svou prvotní vtipnost, i když Krampol moc dobře ví jak publikum pobavit. Ale jak jsem předznamenal hned na začátku, na tohle se podívám vždy rád. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že po mnoha a mnoha dílech mě již tento pořad omrzel, ale musím uznat, že Jiří Krampol je mnohem větší "bavič", než ubožáci, tkeří se tak nazývají nebo jsou nazýváni. Však se školil i Šimka :-) (dokud se na stará kolena nezbláznil do trapné polotické rádobysatiry). Později jsem přepínal spíše proto, abych stihl ankety. Odpovědi mě zamozřejmě baví, ale zároveň děsí. Je možné, že trefí moderátoři takové s odpuštěním idioty, nebo před kamerou lidé plácají z trémy, či vybírají z mnoha odpovědí ty nejvtipnější? Časem bohužel ubývali skutečné zábavní hosté a tím také humor. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama