Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
luczi

luczi (hodnocení, recenze)

"Kde leží Venušin pahorek?" "U Kyjova" Sranda je, to se jim musí nechat. ;)

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Teď jsem ho viděl opět na Primě v jeho staronové show NND (2010). Starej plesnivej dědek, absolutně nezábavné, styl zábavy ala 70. léta minulého století, přepnul jsem to po 8 minutách.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Když to začali vysílat tak jsem se u toho neskutečně bavil, poněvadž jsem zjistil že nejsem jediný blbec v české republice :-)

Reklama

Reklama