Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to dalo a to hodně, už jenom kvůli odpovědím soutěžících ("Kolik let mělo devatenácté století? Tak šedesát, ne?"), ale pravidelná výměna morerátorů by byla asi tak tím jediným, s čím bych souhlasil s bývalým generálním ředitelem TV nova: protože Krampol už je (a to více let) naprosto nepoužitelným. Některé historky vypráví po několikáté a pak už se s tím opravdu nic dělat nedá, i když si pozve kohokoli. Navíc mám pocit, že mu tenhle pořad opravdu způsobuje duševní újmu (stačí si vzpomenout jen na to, jak objížděl republiku s Paroubkem a argumentoval, že prý "to přece není o žádné politice.") Takže shrnuto: "jistě jste si všimli, že tam ve foyer byly tužtičky a papírky..." ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl byl jistě ten "nepolitický" s Paroubkem těsně před volbama. Tam kde jsou čeští "rádobyumělci" se svejma historkama se mě zatíná ruka v pěst. Jinak zkuste se někdy vžít do téhle role. Na stole máte tři složenky, děti jsou nemocné a vám hrozí vyhazov v práci. V tom Vás přepadne Krampolova partička a zeptá se vás na hlavní město Slovinska. Celej pořad hodnotím jako naprosto zbytečnej sloužící jen k propagaci momentálně nemediálně propíraných českých celebrit a bohužel i k předvolebním bojům. Nicméně gratuluji ke sledovanosti. K mému hodnocení si připočtěte fakt, že jsem viděl všeho všudy celých 5 zoufale trapných dílů. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Krampola nekomentuju, ale ten "všeobecný rozhled", jakým se v tomhle pořadu někteří lidé prezentují, ten mě děsí - náš národ je na tom opravdu špatně a co se omezenosti týče, mají před námi Amíci už jen malý náskok... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč rozhlasový formát "sedím, mluvím, ptám se" tahat na obrazovky. Nerozumím jak může moderátora dělat člověk, který není ani vtipný (dobře, to je subjektivní), ale neumí ani mluvit, natož pohotově reagovat. A už vůbec nechápu, proč se smát lidské hlouposti při nahraných odpovědích. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdo není dokonalý..No podívejme se, co se tady také nenajde..! Prima má Krampola a ČT Krause vyberte si? Určitě oba rozdílní jak co se týká stylu svého humoru, tak co se týče scénářů svých pořadů. Svého času někdy v začátcích to bejval jeden z našich nejzábavnějších humorně soutěžních komerčních pořadů, čím déle se ale vysílá, tím více si myslím že ztrácí ze svého původního lesku a vtipu jako takovém, no samozřejmě že v první řadě záleží vždy na výběru hosta, ale to už také není tak zcela pravda. Za začátku, nevím jak dlouho se sice už tento pořad vysílá ale bude to řádově určitě už několik let, to ještě šlo, když si vzpomenu na některé naše velikány humoru jako byli Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Jiří Wimmer a všechny ti kteří zemřeli řádově před 5-10 lety a hlavně ty kteří nám měli vždy co nabídnout jednak ze svého bohatého osobního života tak i z toho filmového, tak je mi dnes do pláče. Samozřejmě že vzpomínali i na své kolegy i na daleko starší herecké legendy (učitelé, parťáky atd.), se kterými měli tu čest se potkat, hrát či stát na jednom prkně. Dnes upřímně řečeno až na pár světlých vyjímek se z toho stává doslova rodinný podnik televize Prima, ze senilním, stále se opakujícím co se týká svých vtipů, a často i přehrávajícím, do nedávna bohužel i inteligentním (co se týká zábavy) moderátorem Krampolem (který u mě navíc už odpadl, sdělením že se neobejde bez časopisu Aha !), navíc z druhořadými seriálovými hvězdičkami (hlavně z produkce TV Primy) či osobnostmi které člověk ani nezná (hlavně že jsou celebrity). Tak hluboko bohužel klesl původní šmrnc tohoto pořadu. Ale zas tento pořad až tak úplně nezatracuji. Jsou i horší. Má sice slabší chvilky ale stále hodně lidí i pobaví, s tím že vtipy jednotlivých dílů, se mezi lidmi stávají čím dál více oblíbené, některé už doslova i zlidověli, a to je přeci to hlavní o co tady jde ne? ()

movie 

všechny recenze uživatele

Díkybohu za znovuzavedení jednoho z nejdokonalejších pořádů všech dob. Jiří Krampol stále kraluje! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

V porovnání s Uvolněte se, prosím Jana Krause je tohle jen hodně slabý odvar. Navíc Jiřího Krampola moc rád nemám a v uvádění mi přijde hodně nesympatický..... ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Jednou tam Jirka vyprávěl, jak jistá osoba s dlouhými prsty kdysi zajistila, aby si sedm let nezahrál. Tak mě napadlo, že nějaké to vyznamenání za zásluhy pro kulturu pro dotyčného by nebylo od věci. Koneckonců 28. říjen se blíží a vyznamenání se mohou udělovat i in memoriam. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Dokonalý není opravdu nikdo, dokonalá není ani tato soutěžní talk-show a už vůbec ne lidé, které pořadatelé odchytávají na ulici, naopak člověk se leckdy může pobavit nad jejich blbostí... To však není ten důvod, proč mi Nikdo není dokonalý není proti srsti a proč dávám nadprůměrné hodnocení, nemůžu si pomoct, ale mě Jiří Krampol dokázal vcelku slušně pobavit, ať už svými vtipy, historkami, nebo jen prostými rozhovory s hosty. Samozřejmě ne vždy to bylo dostatečně svižné a samotná soutěžní část za moc nestojí, ale jako pořad k odpočinku u TV? Proč ne... 6/10 ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Z nouze ffftip a celebřitní ráj. A poměrně manipulativní náhled na hloupost tuzemského stáda - ano, i já jsem se občas i zasmál... Krampol pak tradičně ryzí karambol... - - - - - (Nahlédnuto za ty roky občasně náhodně, hodnocení 13.5.2011 po dílu s krásným čutálistou a chytrou manekýnou 4261., komentář zde tývole odzívnutý jako stodvaapadesátý - 13.5.2011) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Díky pořadu jsem zjistil, že především pan Krampol je těžce nedokonalý komediant. Odpovědi retardovaných bezdomovců rozesmívají jak koho, stejně tak jako odpovědi nějakých pitomých studentíků, kteří mají přehled o životě jako přejetej krtek. Vlastně celá show je jaksi nesledovatelná tak nějak v kuse. Nakonec je to jen "pýár" pro Krampolovo kolegy z byznysového i politického spektra. Na druhou stranu se člověk přeci jen občas některým těm anketám zasměje. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Krampol mi absolutně nevadí, ba naopak, vždy mě spolehlivě pobaví a to je nejspíš jeden z důvodů proč se na Nikdo není dokonalý tak rád dívám. Zpočátku to bylo neskonale vtipné, hlavně jsem se smál odpovědím diváků, z nichž některé opravdu stálo za to. U novějších dílů mám pak problém s tím přijmout fakt, že to celé není nahrané, neboť někteří náhodně potkaní se buď snaží svou odpovědí všechny pobavit nebo jsou to pečlivě vybraní náhodně potkaní. Též je obrovská škoda, že některé vtipy a vyprávěnky o Fouskovi se začínají opakovat a postrádají svou prvotní vtipnost, i když Krampol moc dobře ví jak publikum pobavit. Ale jak jsem předznamenal hned na začátku, na tohle se podívám vždy rád. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Otázka: „Který hmyz v noci svítí?“ Odpověď: „Sova!“ Je zřejmé, že sir David Attenborough ještě neví o přírodě zdaleka všechno.. Divácké ego je nevědomostí cizích utěšeno, celebrity skrze playback zapějí a pokud je předvolební lásky čas, přijde mezi nás i starosta Quimby. Nechápu ovšem, proč tam doposud nevtrhla zásahová jednotka z protidrogového, neboť Jirka Krampoul s absťák značícími zatuhlými mimickými rysy v obličeji se neustále nepokrytě vyptává některých hostů - zřejmě tajných dealerů z řad našeho šoubyzu - jestli pro něj mají nějaký další matroš („Máš ještě něco?“).. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

V poušti televizní zábavy patřil tento pořad přes všechny představitelné výhrady k nemnohým oázám. Postupně přerostl své původní poslání a změnil se v nemilosrdnou sondu o prohlubujícím se hloupnutí národa. Vtip možná upadal, naopak nemilosrdná faktografická pravdivost nadčasové výpovědi určitě stoupala. Skutečnost, že to nebyl ten nejsilnější kalibr, je zřejmá; fakt, že se udržel tak dlouho na výsluní divácké pozornosti, je však právě tak nepopiratelný. Obhajobu nelze přecenit, konstataci zřejmých nedostatků naopak absolutizovat. V kategorii dočasného NIKDO patřil k dobově hodnotnější částu toho lehčího žánru. Odpověď na otázku, zda to znamená mnoho či málo, přenechávám těm, kteří byli jeho věrnými diváky. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Krampoule, Krampoule, ty kluku ušatá dyť já tě mám vlastně rád! Kvalita jednotlivých dielov prirodzene klesá-stúpa od hosťa k hosťovi, ale keď to aproximujeme, tak dostaneme krivku niekde okolo 50%. Odychová televízna zábava, ktorá na rozdiel od Slovenskej variácie s megatrapným duom Vašáryová-Andráši nerobí s ľudí silou mocou debilov (to je na odpad). ()

Reklama

Reklama