Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

genetique 

všechny recenze uživatele

Wooohou! Exkluzívne chutne-nechutná zverina, ktorá nemá konkurenciu! Už len z toho dôvodu by to chcelu aj štvrtú hviezdičku, pretože Rob Zombie sa jednoducho neserie, a keď ho niekto naserie (neúspech remake/prequelu Halloweenu - kvôli producentským ťahaniciam za nitky počas výroby filmov už nejeden režisér predsa skončil skoro na psychiatrii), tak sa vie aj takto vybúriť. A stojí to za to. Príbeh aj celkové spracovanie je poriadna gýčovina, do každej scény sú úchyloviny a pokus o vtip doslova pretlačené a Zombie mohol dať príbehu trošku vydýchnuť. Ale s jeho následným učlovečením by prišlo asi iba zbytočné sklamanie a scény plné klišé, takže som asi nakoniec rád, že sa z toho stalo takéto bláznovstvo. 70%. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

V kreslenym filmu se Rob Zombie mohl teprve opravdu vyřádit a nacpat tam všechny ty svoje nápady. A vyšlo to skvěle. Je jasný že to nesedne všem, protože je to hodně zběsilá věc s neuvěřitelnym množstvím násilí, zrůd, koz, zadků, upírů, nacistických zombií, vlkodlaků a mexičanů. Hlavně to má ale fakt skvělý nápady! Jako skoro vždy, když jsou tam zombie-náckové tak hraje písnička o tom co se děje, nebo když se perou dvě holky tak hraje písnička o tom, že je v pohodě si honit u animáku, že japonci to dělaj pořád :) Hlavní postava El Superbeasto je bomba! Mexickej wrestler s takovou tou maskou alá Nacho Libre. Pak tam má ještě ségru blondýnu s páskou přes oko, co jezdí na robotovi, kterej je na ní permanetně nadrženej. Animace je taková správně hravá a zábavná a slečny jsou hodně sexy. Pokud se vám líbila předchozí Zombieho tvorba a třeba Aqua Teen Hunger Force, tak z tohoto budete nadšení. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Směs nepřeberného množství šílených nápadů, animované pornografie, odkazů na uplně vše, a neutuchající energie. To šílené tempo místy lehce leze na nervy, ale Zombie se vždy v pravou chvilku vytasí s nějakým super songem nebo parodickým momentem. Jen škoda, že na South Park a Team America jsem si vzpomněl vícekrát, než by bylo vhodné. Ale zas, ta Suzi X... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neznám šílenější a ulítlejší kousek z minulého roku. Ještě mě čeká Černej Dynamit, tak uvidíme, ale titul největší wtf zážitek asi novému animáku Roba Zombieho nepřebere. Citace všeho možného neberou konce, scénky jako "Houston, we no longer have a problem" a další zůstanou v paměti hodně dlouho, písničky popisující právě probíhající děj sice po chvíli začnou iritovat, na druhou stranu se člověk dozví, že po vzoru Japonců se nemusíme stydět za masturbaci u animáků. Místy animák připomíná mix manga a soft porna, místy zase mix zombie hororu a filmu Kam orli nelétají. Nebyl jsem ze Superbeasta bůh ví jak vystříkán, ale ani jsem se jedinou minutu nenudil. Jedno však filmu nevezme nikdo, postava El Superbeasta je nezapomenutelně namluvena. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama