Aa! Megami-sama! Sorezore no tsubasa (TV seriál)

Ah! My Goddess - Flights of Fancy

Animovaný / Komedie / Fantasy / Romantický

Japonsko, 2006, 22x24 min

Hiroaki Gōda

• Subjektiv

Sledovat všední život bohyně Belldandy a jejího milovaného klienta Keiichiho Morisaty mi přišlo nudné. Božsky banální a svatě klišoidní - chtělo by se říci. Mé poslední setkání s Belldandy, tedy alespoň s Belldandy, která miluje Keiichiho. Lepší **.(15.7.2007)

Řekl bych, že druhá série je o jeden stupeň lepší, než ta první.....alespoň teda já nečekal skoro každý díl na jeho konec. Ale pořád je to těžký průměr, a na slovo "klasika" se v tomto případě opravdu nedá dát...takže klidně ruce pryč, fakt není moc o co stát.(14.8.2008)

Já se bavil u této série dobře, a každý díl mě něčím dostal, jelikož neznám mangu, nemohu posoudit kvalitu adaptace, ale humor a charaktery tu fungují na výbornou, Zéjména Urd mě dostává svými výstupy. Tento seriál společně s jinými tituly aa megami sama mohu vřele doporučit není ti nic stereotypního nebo nudného.(28.12.2008)

Pokračování "Aa! Megami-sama!" se mi také líbilo, i když to ze začátku tvůrci trochu přeháněli. Ta pravá a hluboká zamilovanost už neměla své kouzlo jako dřív. A celé to vlastně bylo jen o jedné věci, ale z jiných pohledů. - Spoiler: K chránění a kradení Keichiho srdce a lásky k Balldandy. Ale dávka optimismu tam zůstala. :-)(29.3.2011)