Reklama

Reklama

Labilní muž, který se dostal ven z psychiatrické léčebny, se snaží přesvědčit svou dceru, že někde na předměstí je zakopán španělský zlatý poklad. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit jistému zklamání. Na film jsem se celkem těšil, ale u mě nesplnil úplná očekávání. Douglas společně s Woodovou jsou moc pěkné duo, ale jaksi se zapomělo na hmatatelnější scénář. Humor je ale naneštěstí na únosné úrovni. A některé scény s Douglasem jsou úplně roztomilé. Ale jaksi jsem si nezvykl na tento zpúsob Douglasovýho hraní, nějaké dramatičtější role zvládá na jedničku ale tady předvádí spíše průměrný výkon. Nejhůř na tom ale dopadl samotný scénář který je děsně hloupej a občas postrádá hlavu i patu. Resumé = Film je to každopádně pěkný ale rozhodně nesplnil úplná očekávání. Snad příště(PS: Woodová je sexy) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Příjemně se linoucí oddychovka, která si na nic nehraje.. Mezi ústřední dvojicí to náramně jiskří, i když dospívající Miranda nemá zrovna radost z dobrodružných eskapád svého otce, kterého před časem propustili z ústavu pro duševně choré. O velkých věcech se ale dá vyprávět i skromným způsobem, a tak si přirozeně rozkošnou Evan Rachel Wood a zlatou horečkou posedlého tatíka Michaela Douglase přinejmenším užijete!! ()

Reklama

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Príjemná ftákovina. Aj napriek tomu, že celý film na mňa pôsobil veľmi lacno miestami až "divadelne", tak musím priznať, že som sa nenudil. Aspoň nie tak, ako u niektorých blockbusteroch typu Transformers 2 a pod. Obaja hlavní predstavitelia (otec a dcéra) podali výborný herecký výkon. Príbeh je možno až príliš priamočiary a posúva sa dopredu dosť skokovo, ale zase to má pozitívny dopad na minutáž. Mám z tohto filmu dojem, že to bola pre všetkých zúčastnených oddychovka, ktorú proste chceli natočiť - a keby na to prišlo - možno aj zadarmo. TV film na nedeľné popoludnie. 55% ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Film mě mile potěšil, dávám mu tři hvězdičky. Čtvrtá je za Michela Douglase s jeho příšerným plnovousem a šíleným pohledem, protože bláznivého hledače pokladu hrál fakt skvěle. Evan Rachel Wood taky nelze nepochválit, konečně tu má větší prostor pro to, aby ukázala že umí hrát (a umí). Navíc jí to tu děsně sekne. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové filmy mám rád, ale tento si místo v mé oblíbenosti nezískal. Tvůrci zřejmě měli úmysl vytvořit ,,obyčejný a nezávislý" film, který občas pobaví a bude řešit všední problémy. Jenže pobavil pouze dvakrát a celkově jsem se nudil. Vždyť hlavní příběh nemá co říct. A u takovýchto filmů by měl. Většinu rozpočtu zaplatil několikrát zde propagovaný fast food, což také nechápu. Co má co dělat reklama, možná nepřímá, v tomto filmu? Jen děkuji za číňany a ,,zběsilou" jízdu na motorce přítele Charlieho. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film byl z rozpočtem 10 000 000 amerických dolarů natočen za 31 dní. (Terva)
  • Film měl premiéru 24. ledna 2007 na Sundance Film Festival. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Santa Clarita, Los Angeles a Simi Valley. (Terva)

Reklama

Reklama