Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

bartias 

všechny recenze uživatele

Vynikající animovaný kraťas představuje fantaskní svět, který naoko působí jako z dětské pohádkové knížky, ale hned první scéna ukazuje, že patří spíš do krutého světa dospělých. Vyloženě povedená animace zůstává i přes vážný tón neodolatelně roztomilá a atmosféra připomene některé z příběhů Neila Gaimana. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podarené, veľmi podarené. Krásne animácie, apokalipticko futuristické scenérie, pôsobivá atmosféra, výborná hudba, pútavý sci-fi fantasy príbeh... Má to byť predzvesť celovečerného animáku "Číslo 9", ktorý natočil režisér Shane Acker o štyri roky neskôr? Ak ano, tak potom sa mám na čo tešiť, pretože tento krátkometrážny film ma zaujal. **** ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

po opakovaném shlédnutí musím snížit hodnocení na silnější 3* a tím ho dát téměř naroveň svému delšímu a mladšímu bratříčkovi. Atmosféra i zpracování jsou hodně dobré jen chybí jakékoliv vysvětlení té postapokalyptické situace, stejně jako co a proč se tam děje. Naštěstí ve filmu je to už nastíněno lépe. Kvůli provedení to stojí za podívání, ale nic hlubšího tam nehledejte. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

DISHOA 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem ovlivněn ne zrovna vydařeným celovečerním filmem a proto nedokážu ocenit originalitu toho dílka. Přestože jsem se snažil vžít do atmosféry, film, který všechno vysvětluje, mi v tom zabránil a nijak jsem si to neužil. A jak Devítka zjistil, jak vyzrát nad tím robotem asi nepochopím.. potřeboval by si minimálně omrknout situaci, což neudělal. Nevidět film, hvězda navíc. ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Fakt nadupaný kraťas...postapokaliptická atmosféra, úžasné industriálne, kovové zvuky a dobrý príbeh, ktorý nepostráda napätie. Atmosférou to naozaj miestami pripomína Silent Hill...špinavé, hrdzavé...ešte aj tí handroví panáci vyzerali ako malé zrúdy po nukleárnej vojne. Rozvynúť to do celovečerného filmu a mohla by to byť pecka. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama