Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrý to bylo, ale čekal jsem něco víc od takovýhleho hodnocení. Začátek byl výborný párkrát jsem se lekl. Ale od doby kdy zjistíme co a proč, se film táhne v duchu slabého slasheru. Bohužel jsem ani s jednou postavou nesympatizoval takže mi upřímě bylo jedno kdo chcípne a kdo ne. Atmosféra filmu tu tam a herci byly příšerní, hlavně ty věřící takový polena a ty jejich náboženský kecy mě neuvěřitelně sraly, a to hlavně od tý starý báby. I když scénář je celkem zajímavý tak režisér neudržel laťku a udělal z toho prachobyčejný slasher jakých je tuny. Hlavně megaposral konec, takhle stupidní konec se jen tak nevidí. PS: Palec dolů uživatelovy LD, takhle ty hodnotíš filmy? ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Toto bolo, ale prekvapenie! Od filmu som vôbec nič nečakal a dokonca ani počas filmu som nečakal to čo sa stalo. Začínam milovať tú atmosféru v metre / vlaku / železnici. Ale toto je o niečom inom. Zo začiatku sú tie výjavy fakt super, potom prichádza gore, vraždy a apokalypsa. No a koniec ma doraz absolútne. Proste super podívaná so slušnými hercami, vynikajúcou atmosférou a niekoľkými prekvapeniami. ()

Reklama

zvrator 

všechny recenze uživatele

Niekto dostava ranu istoty do hlavy gulkou,tu si niekto spomenul,ze by to mohlo ist nozom...prave v case najvacsieho zhonu a "nahanaciek"..:) a podobnych uderov pod suknu na zamyslenie tu bolo pozehnane...aspon,ze rany kladivom tu nemuseli ustavat s jujkanim tri hodiny a pytat si dalsie zo vsetkych stran pekne po krestansky...ale pohoda no... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Trochu sem byl zaskočenej "jednoduchostí" prostředí, ve kterým se film odehrává ... evidentně nízkej rozpočet, kterej byl ale asi naopak věnovanej víc do speciálních efektů, FX gore scén a umělé krve, protože mordy a úmrtí jsou zde naprosto špičkový. Nápad je taky docela ok, dost mrazivej a nepříjemnej při představě "tohle se stát mě". Od čtverky**** to u mne dělí hlavně zcela nesympatický kladný postavy, kdy mi bylo líto, co se jim stane a která přežije nebo nepřežije ... bral sem je jen jako "tovar" do mlýnku na maso a ukázku dalšího efektního úmrtí .... Docela fajn oddechovka, ale nic výjimečnýho. ()

MiaMoonlight odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film na mě působí strašně, nebo spíš uplně otřesně! Kamera hrozná a zpracování nápdoobně. Objeví se dítě s kudličkou a tři chlapi(či kolik jich tam bylo ^^') se začnou klepat jak ratlíci? Ale notak! Prvních 30minut filmu by si zasloužilo takové méně významné +, ale jinak... no sorry, u tohohle se vážně vydržet nedalo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama