Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hamilton bylo malé ospalé městečko, které si vybral za svůj nový domov charizmatický Alex. Ten se záhy zamiluje do mladé dívky Estelle, problém však je, že Alex je upír. Chce vzdát své nesmrtelnosti, chce s ní prožít vše, co mohou prožívat jen lidé, ale to není tak jednoduché. Proto požádá o pomoc jejího otce, který se zabývá výzkumem nesmrtelnosti. Ale o nesmrtelnost má zájem i zločinecká organizace, tajemní Ilumináti. (topr harley)

(více)

Recenze (3)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je masakr. Zena jmenem Katherine Hawkes si o sobe mysli, ze umi psat, tak napise upiri story "Kiss of The Vampire", coz uz mluvi za vse, ale ani ten nazev nedokaze nastinit jak velka je to ve skutecnosti dementni klisovita patlanina, kterou muze vazne napsat jenom zena. Jinak nic proti zenam, ale posudte sami - hlavni hrdinka, blondyna (protoze sama autorka je blond) potka neskutecne sarmantniho upira, ktery po staleti vladne chladne temnote, ale jen co spatri tuhle osudouvou zenu, tak se do ni okamzite zamiluje (do blondyny jo? ha ha) a snazi se zbavit sve nesmrtelnosti jen kvuli ni aby s ni mohl byt, zestarnout a spatrit po jejim boku slunecni svit. To neni joke, ale v podstate cely pribeh. Normalne uvazujici clovek by z toho mel maximalni vytlem, ale Katherine Hawkes se pravdepodobne vyspala s vydavatelem, ktery ji to oficialne publikuje. To je ale jen zacatek, Katherine Hawkes je ambiciozni zena, tak ji to nestaci a jeste se sla vyspat s celou produkcni spolecnosti, ktera ji tuhle hovadinu zfilmovala do podoby "Immortally Yours". No, a porotoze Katherine je opravdu velmi ctizadostiva a bez spetky soudnosti, tak se vyspala jeste s reziserem aby mohla hrat hlavni zenskou roli. Je ji asi uplne jedno, ze je totalne hnusna a o existenci herectvi nema nejmensi poneti. Ja sem celou dobu nemohl uverit ceho jsem tady svedkem. Jediny clovek na svete, ktery z toho vseho neco ma je samotna Katherine Hawkes, vsichni ostatni budou trpet jak nad retardovanym scenarem, tak nad vykonem hlavni hrdinky, ale i nad celkovou produkci. Immortally Yours ma napr. oficialne nejhorsi ozvuceni, ktere jsem v poslednich letech u filmu slysel. Cely film je namluven dodatecne s prisernou akustikou a je uplne jedno jestli jsou postavy na louce nebo ve skladisti, v obou pripadech to zni jako kdyz to namlouvaji nekde v koupelne. Kdyz zdejsi vampires pachaji svuj ritualni screaming, tak to zni jako kdyz jede bagr atd. Jedina hvezda zachrany je, jak uz to u techto filmu casto byva, za extremne atraktivni girls v rolich upirek, bohuzel to nejlepsi na celem filmu dostalo naproste minimum prostoru, aby tak mohla vyniknout nase uzasna Katherine Hawkes. Tenhle film me vazne nastval, nekdo by ty zensky mel dukladne vysvetlit, ze jeji psani, herectvi, vzhled a asi i vsechno ostatni total sux. Ja uz sem ji to napsal na MySpace, tak doufam ze se holka pouci. 1/10 ()

triana 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že toto vypľula Amerika v roku 2009. Herečka, ktorá nevie hrať (a nie je sama), upíri, ktorí keď vidia upírobijca, zmôžu sa len na leví rev a machanie rukami, efekty obkukané z hodín chémie na základke. Upírobijec má čosi do seba, pri prvom zabití upíra som v jeho očiach uzrela niečo chuckonorrisovského – a to bol ten bod zlomu, kedy som sa rozhodla pridať hviezdičku. Humorná stránka sa filmu nedá uprieť, i keď mám pocit, že vyvolávať u diváka opakované záchvaty smiechu nebolo jeho prioritou (neviem, či to mal vôbec v pláne). Je to síce brak a tým aj zostane, no i napriek tomu sa k nemu budem vracať v časoch, keď ma pochytí depka alebo čo, toto skutočne dokáže dvihnúť náladu. Teraz na konci zvažujem dvihnúť hodnotenie, no, musím premôcť to pokušenie. ()

Reklama

Reklama