Kdo říká, že sex musí být vážná věc? Odvázaná Stacy (Lea Thompson) a její zakřiknutá kamarádka Melissa (Victoria Jackson) určitě ne! Obě děvčata jsou odhodlána za každou cenu najít smysluplný vztah s mužem, který se nebojí závazků. S tímto cílem odjedou na společnou dovolenou do luxusního lázeňského letoviska. Plny velkých nadějí se pustí do hledání svého "pana dokonalého". Bohužel muži, s nimiž se potkávají, chtějí jen jedno: Nezávazný sex. Výsledkem je úžasně zábavná a zároveň překvapivě pravdivá komedie nabízející žertovný pohled na to, co děláme ve tmě. (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $12,277,096║Tržby Celosvetovo $-║(28.12.2008)
choze
Příjemná osmdesátková komedie s kupou vtipných hlášek. Thompsonová je k sežrání a Clay boží.(2.8.2010)
Fallen_One
80´ jsou fajn :o)) ať už jde o styl oblečení, dlouhé vlnité vlasy u děvčat nebo styl tehdejšího balení :oD Já se u tohoto počinu docela bavil, i když některé dialogy mi věkově neseděly do postav mladých děvčat, ale budiž, snad to byla nadsázka.(2.8.2010)
IMPAIRED
Opravdu extrémní prdel, hlavně zezačátku, co věta to hláška a v každý z nich nejmíň třikrát slovo SEX.(6.8.2010)
dopita
Dvě holky si vyjedou s tím, že si užijou tak, jak napovídá název filmu. Divná nevtipná komedie tak nějak o ničem. Jak to skončilo nevim, bže mě to nebavilo.(26.10.2010)
oveckaoa
odpad!Nezávazný odpad(2.8.2010)
Jebak8
Nejvíc rofl film...:D Dvě hvězdy nejsou za to, jakej film to je (úplnej brak, umělecká hodnota -120%), ale člověk v jedenáct přepne televizi a tam tohle, tak to celkem rozveselí...:D Ovšem stačí toho patnáct minut, pak raději spát nebo jíst nebo prostě změnit činnost...:):D(24.10.2010)
jajano
aspon ze to nenudilo,ale jinak mi to prilis vtipne neprislo...(23.10.2010)
dogma97
Tak mám dojem, že někteří střelci rozdávají Odpady podle názvu filmu (t.j. aniž by ho vůbec viděli), v lepším případě podle prvních 10 minut... Není to žádné veledílo, ale rozhodně nejde o stupiditu.(2.8.2010)
Katy19
Typická lehce podprůměrná komedie z 80. let.(2.8.2010)