Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh je o malém pašeráčkovi, jednom tajném zabijákovi a jednom zabijákovi monster. Odehrává se v jednom strip clubu, kde se ze sličného osazenstva vyklubou ghúlové a vybíjení může začít. Pokud Vám příběh připomíná klasiku "From Dusk Till Dawn", tak se nepletete. Pokud jste viděli slavnou rodriguezovku, máte představu, o co jde. Pokud máte rádi hororové komedie, je to film pro vás. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No horor to nie je, komédia asi tiež nie (vôbec mi to nepripadalo vtipné) a akčný? Asi sotva. Podpriemerný film po všetkých stránkach. Aspoň hlavná hrdinka za niečo stála. Ale už si ten film asi tak skoro nepozriem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem uspokojivá horor/komedi která strašně strádá na momentu překvapení, tím myslím to že mi bylo jasné co se stane a jak film skončí, Burr je zručný filmař a má za sebou skvosty a výborné horory tak proto tak nějak nechápu proč natočil takovouhle průměrnou kravinku. Ne že by to byla ztráta času to vůbec ne, ale za 1) je to prostě jen kopie Od soumraku do úsvitu(a to doslova) za 2) je to strašně nevýrazný. Tyhle dva atributy mě neustále obtěžovaly. Aspoň že má film dva oblíbené herce Sawa kterej se zlepšil od toho průseru Creature of darkness a Foree kterej je sympatickej.Filmu dávám 3* nenudil jsem se ale rozhodně jsem nebyl ani moc nadšenej. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

The Devils Den je to nejtrápnejšie čo som, ako sa mi zdalo, od vcelku solídneho režiséra Burra (Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III) videl. Absolútne trápna variácia na From Dusk Till Down. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama