Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Po prvej hodine som bol rozhodnutý filmu udeliť 3*. Príbeh síce škrípal od začiatku ale zaujímavé lokácie, vizuálna stránka, pôsobivá hudba a vcelku solídne dialógy mi nedovolili nudiť sa. Žiaľ s pribúdajúcimi minútami sa z toho stala chaotická neprehľadná strielačka v ktorej naplno vynikol hlavný neduh tohoto filmu. A tým su triky. Granáty, pušky, samopaly, delá, dokonca aj obyčajné výstrely z pišťole či oheň.... všetky triky sú tak príšerne do očí bijúce že divák skrátka nedokáže uveriť ničomu, čo sa na plátne deje. Striekajúca krv mutantov taktiež vzbudzuje úsmev na tvári. Zle namiešaná digitálna farba a rýchly strih robia z filmu nevydarenú krvavú videohru. Je to škoda pretože potenciál tu bol. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se v tom snímku tolik nemluvilo ve voiceoveru a ještě o něco více se přidalo akce, která by nevypadala jako z malé místnosti, asi by to bylo alespoň o trochu lepší, nápaditější, zábavnější. Film se chce tvářit strašně epicky, ale stejně jde jen o to, že se zde bojuje s mutanty, kteří nevypadají špatně, ale ani nejsou moc nápadití. Čekal jsem asi malinko nápaditější příběh, ale ten se nedostavil. Dění je velmi průhledné. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jako teenager jsem ulítával na sběratelské karetní hře Doomtrooper, i když víc než dávání do krytu atd. mě zajímal příběh - protože narozdíl třeba od takového Magicu obrázky moc hezké nebyly. Bauhaus, Mishima, Kapitol, Imperiál, Bratrstvo... a pak ještě Černá legie a Kybertronik, kteří se tady neobjevují... No, každopádně se mi to docela líbilo... potěší mě, když režisér i s malým rozpočtem dokáže udělat dobrý film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VYPUŠTĚNI ZE SVÉHO VĚZENÍ, MUTANTI ODTÁHLI KAŽDÉ TĚLO DO JÁMY, KTEROU DŘÍVE KRYLA VELKÁ PEČEŤ A HLUBOKO POD POVRCHEM, SE CHOD STROJE ZNOVU ROZBĚHL, MĚNIL MRTVÉ A UMÍRAJÍCÍ, MUTOVAL JE, NA NEPŘÁTELE ČLOVĚKA...... /// Úvodní 15ti minutovej mix 1., 2. a 3tí světový války není špatnej. Pak už je to klasika – multikulturní komando vedené knězem jde zachránit lidstvo. Místo zombíků (nebo upírů) jsou tu mutanti a místo kazatele kněz. Sci-fi béčko, které celkem baví, občas připomíná snad i Zemanovu animaci, ale co, i jeho filmy mám rád. Mutantí bojovka plná akce, kterou sráží všechno možný, ale nejvíc asi ten debilní – spíš nenápaditej závěr. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že kroniku už za mě někdo napsal. 2.) Dozvím se, kdy si říkaj zranění o granát. 3.) Mám rád filmy o chlápcích s Boží ochranou. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ve čtrnácti bych z té steampunkové válečné vřavy a mutantů s ostrými lokty nejspíš pomazán motorovým olejem ucvrnkával do gatěk. Nyní však musím cynicky konstatovat, že se jedná o nehoráznou blbost, drncající se na mrazem nudy pokřiveném kolejišti Zítřejších světů a Amerických kapitánů.. To, že producenti Hunterovi řekli: „Máte poctivou tvář, ale peníze od nás nedostanete.“, by mi zas tak nevadilo, ale pod scénářem podepsaný autor Horizontu události byl v negativním slova smyslu vidět až moc. Nicméně nepopírám, že storyboardy musely být oku lahodící pokoukáníčko.. Všimli jste si, že když se točí o mutantech, volá se Ron Perlman? Ono totiž ušetřit u nízkorozpočtového filmu na mzdě jednoho maskéra není k zahození.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • John Malkovich měl své scény natočeny za dva dny. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama