Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou francouzské komedie režisérky Daniele Thompsonové je mladá naivní Jessica (Cécile de Franceová). Přijíždí do Paříže a najde si práci jako servírka v bistru nedaleko divadla. Poté, co se spřátelí s přepracovaným pianistou, který prochází krizí středního věku (Albert Dupontel), známou televizní hvězdou (Valérie Lemercierová), sběratelem umění (Claude Brasseur) a vrátným v divadle, začíná Jessica snít o slávě a životě v luxusu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Takový film bez chuti a zápachu,žádný převratný děj ani oslnivý herci.Je to film na takové to domací přežvýkání a vyplivnutí :) ()

Reklama

bogomira 

všechny recenze uživatele

Nechápu současnej francouzskej film. Příběh zase nikde, zápletka žádná, k tomu ty jejich děsný šansony...Aspoň ta Cecile de France je dost roztomilá, na víc než dvě * to prostě u mě není. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

To bylo takové ... zvláštní. Koukalo se mi na to docela pěkně, hlavně pak jsem si užil Cécile de France, kterou jsem už delší dobu  v ničem neviděl, ten její rošťácký výraz mám rád, ale na druhou stranu je pravda, že jsem se v tom vlastně celou dobu trochu ztrácel, nebylo úplně jasně patrné, kdo je kdo, kde, proč a jak se která postava zrovna dostala tam a tam, celé mi to připadalo takové divné, nějak vlastně nevím, co to mělo divákovi říct, co byla pointa. Možná to, že Cécile byla chudé děvče, jak jsem usoudil z toho, že celý film absolvovala v jedné mikině, jedné džínové bundě, jedné sukni, jedněch černých punčochách a v jednom páru bot. Hmmm...:). ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pěkná oddychovka. Nenadchne, nezklame a člověk příjemně zabije 100 minut svého života. Tedy ne zabije, spíš stráví. ()

Galerie (10)

Související novinky

Švankmajer letos na Oscary nedosáhne

Švankmajer letos na Oscary nedosáhne

18.01.2007

Americká filmová akademie už oznámila užší výběr pro nominace na Oscara v kategorii Nejlepší cizojazyčný film. Z šedesáti tří filmů vybrala devět titulů, které se ještě poperou o místo v nominační… (více)

Reklama

Reklama