Reklama

Reklama

Iron Man

  • Česko Železný muž (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V tajemném koutu Číny leží dlouho pohřbené město, místo konečného odpočinku kruté dynastie. Je to místo nevyslovitelného zla, jehož temná tajemství měla být časem zapomenuta. Nyní jsou ale znovu odkrývána. Pečeť vězení je rozlomena. Sněhová bouře, Vichr, Požár a Zemětřesení – kvarteto démonických živlů je vypuštěno na svět. Jejich cílem je sesbírat pět kouzelných prstenů, které znovu vzkřísí jejich hrozivého pána k moci. Jen jediná osoba má sílu se jim postavit - IRON MAN. Z vrcholků čínských hor až do hlubin Atlantického oceánu, do srdce aktivní sopky, bude Tony Stark ve svém speciálním brnění, pronásledovat tyto ďábelské bytosti. Bude ale Tonyho super vysoce technologické vybavení stačit k vítězství? Osud, ale nejde obelstít, den Mandarína se blíží... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

K tomuto videofilmu sa veľa napísať nedá ale aspoň o niečo sa pokúsim. Bolo to určite myslené ako také mini promo k tohtoročnému filmu ale príbeh a scénar sa s filmom v mnohom nezhoduje. Sú tu určité podobnosti ako napríklad zrodenie Iron mana a prvá stavba obleku ale inak má film vo väčšine vecí navrch. A nemuselo tomu tak byť, veď predsa tu sa proti Iron Manovi postavý jeho najväčší komiksový súper Mandarin. Lenže paradoxne práve on je kameňom úrazu tomuto video filmu. Záverečná bitka mohla byť oveľa premakanejšia než tá minutová záležitosť ktorú nám tvorcovia ponúkli. To sa Iron Man viac ´mastil´ už s mandarinovými poskokmi, ktorí ovládajú styri živly. Takže nakoniec aj popri prítomnosti odvekého rivala tu chýbal poctivý komiksový záporák a primeraný protiklad Starkovi. Príbeh akoby bol spichnutý horúcou ihlou, pretože akákoľvek dôležitejšia informácia je podaná bez väčšieho a zaslúženejšieho výkladu takže sa v závale informácií dá pomerne ľahko stratiť. Animácia je pekná a nemám jej čo vytknúť. Len sa mi viac páči hraná verzia už len kvôli tomu, že Downey jr. má popri svojom suchom humore iba jeden oblek a nie 100 druhov každý určený na inú situáciu. Príde mi to akési nepraktické. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Takéto spracovanie si mohli marveláci odpustiť. Pomerne jednoduchý scenár, nezáživná akcia, nevýrazné postavy. Všetko sa začne vylepšovať až v závere, ale hodnoteniu to nepomohlo. Našťastie tento film, okrem skalných fanúšikov tejto comicsovej série, nevidelo veľa ľudí, takže nemohla odradiť nástup pripravovaného hraného veľkofilmu. 45%. ()

Reklama

jh666 odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, co je tohle za alternativní realitu. Tohle nemá nic společnýho absolutně s ničím. (Už je to, že Howard je furt naživu. Zápletka by mohla být docela zajímavá, ale střídání dvou animací film dost sráží. Absolutně nejslabší film s Iron Manem, co jsem kdy viděl. Nechápu, že to má vyšší hodnocení než Rise of Technovore. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tento kreslený „komiksový“ film by si zasloužil aspoň o trochu lepší hodnocení, možná se s větším počtem diváků trochu zvedne, ale moc tomu nevěřím. Já nic převratného nečekal a proto jsem byl spokojen, ještě o trochu více než v případě Ultimate Avengers, jak 1 tak 2. Možná na tom má vliv, že tady dostal čistě Tony Stark „Iron Man“ prostor pro sebe a nemusel se o něj dělit s dalšími super hrdiny. Bavila mě i samotná animace. Vývoj Iron Mana zase z jiného úhlu než nám nabídl Iron Man hraný, který má přece jen nesporně větší kvality, ale to bylo už před filmem docela jasné a taky pár oblekových vychytávek. Záporáci v podobě čtyř elementů nebyly vůbec k zahození, trošku bylo ale odbito samotné finále. Sympatických a zasloužených 8/10* ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tak takhle by to nešlo pánové, scénář má v sobě víc logických děr, než-li první spojenecký voják, který se vylodil v Normandii a Tony má charisma asociálního prvoka na dovolené. Kéž by ale děj by jediná věc, která mě na tomhle muži zakutém v oceli štvala, má totiž jednu věc, kterou na animácích z hloubi mé modré duše nenávidím - cpaní počítačově generovaných 3D modelů tam, kde je všechno ostatní 2D a vypadá zcela jinak, je to prostě hnus, naprostej hnus, díky kterému jsem měl úpornou touhu přeskakovat všechny akční scény (ve 3D jsou modelovány Tonyho obleky i jeho protivníci). Podprůměr, který nedokázal využít možnosti takto pozměněného originu, který stejně žádným originem není, scénář totiž musel psát nějaký lumík na antidepresivech, bohužel. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen an motivy komiksu společnosti Marvel Comics „Universe Iron Man“, který napsal Stan Lee a ilustroval Larry Lieber. (Terva)

Reklama

Reklama