Reklama

Reklama

Mládí v hajzlu

  • USA Youth in Revolt (více)
Trailer 1

Mládí v hajzlu je komedie o dospívání, která na pubertální touhy i vzpoury nahlíží svěžím a neotřelým způsobem. V hlavní roli filmu, který vznikl podle slavné knižní předlohy C.D. Paynea Mládí v hajzlu, se představuje Michael Cera (Juno, Superbad). Nick Twisp (Cera) je zvláštní, ale milý mladík s citem pro pěkné věci, jako jsou Sinatra a Fellini. Na rodinné dovolené se Nick beznadějně zamiluje do krásné a svobodomyslné dívky jménem Sheeni Saunders (Portia Doubleday), ale rodina, vzdálenost a žárliví ex-milenci jejich lásce vůbec nepřejí. Proto Nick s výrazným přispěním Sheeni opouští svůj nudný a předvídatelný život a vytváří své rebelské alter ego: Françoise. A François – se svou kravatou, knírkem a cigaretou - se nezastaví před ničím, co by mu bránilo být s Sheeni. Nick Twisp se ocitá na cestě sebezničení, která pro něj bude mít nepředvídatelné a neskutečně legrační důsledky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (394)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Swihart: 1. When U Love Somebody – Fruit Bats ,2. I Willn’t Be A Prisoner – Little Wings ,3. Les Cactus – Jacques Dutronc ,4. I Have A Boyfriend – Michael Cera ,5. What’s Up Fatlip – Fatlip ,6. Popular Mechanics For Lovers – Beulah ,7. Light Of Love – Fleshpot ,8. Keys – John Swihart ,9. Happiness Trigger – Fleshpot ,10. ‘Tain’t What You Do (It’s The Way That You Do It) – Fun Boy Three & Bananarama ,11. My Romance – Jo Stafford ,12. Nick and Sheeni Make Love – John Swihart, ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné drama s kapkou komedie, které má přívalové komediální momenty, ty ale rychle odplouvají a v celé stopáži je jich jen pár. Nevím zda je takový děj reálný, leda tak vysněný v hlavě psychopata. Někdo by možná udělal všechno pro osobu, kterou miluje, ale snad existují určité meze ne? A nevím, jestli by mi bylo dobře vedle člověka, který nechá vybuchnout auto, jen kvůli tomu, aby mohl být se mnou. :-) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Totální kolaps co se rozhodování nad finálním verdiktem týče. Rozmýšlel jsem se dlouho, jestli přiťuknout lepší hodnocení, nebo nechat více méně zasloužené dvě hvězdičky. Nakonec se ale přikláním k několika světlejším faktům, mezi něž se počítají třeba opravdu povedené (i když jich je pomálu) dialogy, roztomile neotrkaný a naivní Twisp (Cera to nemohl podat lépe), nebo skvělé minirole herců zvučných jmen, na které divák naráží v průběhu celého filmu - Buscemi má kuráž, když si s nadhledem střihne infantilního fotříka, potěšil i Justin Long a Ray Liotta. No... i když vlastně stále převažuje zmatek nad tím, jestli to byla ohromná hovadina či s vizí natočená prvoplánovitá konina, asi se mi to víc líbí, než bych nad tím ohrnoval nos. U mě dobrý. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tento snímek má patrně štěstí v tom, že proces zapomínání u mne funguje naprosto spolehlivě. Mnoho let po přelouskání knihy jsem si pamatoval již jen pár nezapomenutelných záblesků a tak se mohu směle vyhnout srovnávání s tištěnou předlohou. To nic nemění na tom, že komedie je to veskrze průměrná a mnoho filmových cest k prvnímu zasunutí bylo daleko zábavnějších. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po Juno a Scott Pilgrim proti zbytku světa jsem rozhodně chtěla s Michaelem Cerou vidět ještě něco jiného. Tak jsem zkusila tento film. V zásadě to nebylo špatné, sem tam i vtipné, ale v tom byl možná ten hlavní problém. U tohoto filmu bych nečekala, že to bude jen "sem tam" vtipné, ale že si u toho užiju pořádnou zábavu. Ta se ale nekonala, přestože pár povedených scén tady najdeme, navíc v podání dobrých herců (Cera, Buscemi). Jakoby tomu zkrátka něco důležitého chybělo. Výsledný dojem byl tedy spíše průměrný. Asi si budu muset počkat na nějaký povedenější film s Michaelem Cerou, ale bohužel silně pochybuju, že něco překoná Scotta Pilgrima. ~(3,0)~ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Justin Long, který hraje staršího bratra Portie Doubleday, ve skutečném životě chodil s její starší sestrou Kaitlin Doubleday. (Kulmon)
  • Mládi v hajzlu: Original Motion Picture Soundtrack byl vydán 5. ledna 2010 Lakeshore Records. Samotný film obsahuje 19 skladeb a 9 z nich je přímo z oficiálního soundtracku. (griph)
  • Michael Cera si ve filmu zahrál dvojroli, Nicka Twispa a Francois Dillingera. Nick má hnědé oči a Francois světle modré. (Cheeker)

Reklama

Reklama