Reklama

Reklama

Zločiny ze sousedství

(seriál)
USA, (2005–2007), 30 h 27 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Jim Leonard

Hrají:

Jennifer Finnigan, Kimberly Elise, David James Elliott, Jon Seda, John Carroll Lynch, Cress Williams, Bruce Davison, Christina Chang, Erik Smith (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Mladá prokurátorka Annabeth Chaseová se po mateřské dovolené vrací do práce. Její první případ se odehrál v sousedství a málem přišly o život dvě děti, když jejich matka podpálila dům... (TV Prima)

Recenze (16)

castor 

všechny recenze uživatele

Při tom množství kriminálně laděných seriálů, které nás v poslední době chtě nechtě atakují, mi právě tenhle z produkce Jerry Bruckheimer Television připadne jako nepovedený klon svých předchůdců i soupeřů, ke kterým by se milerád přiblížil. Příkláním se k názorům o nesympatické ústřední hrdince!! ()

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele

Ta blonďatá, blbá, nesympatická, asexuální, zásadová a nesnesitelná pipina mě neskutečně jak to napsat slušně, vadí. Jsem ochoten změnit na pět, pokud na ní spadne třeba traverza a to tak, že se s ní propadne do septiku odkud jí vytahnou a utrhnou jí u toho nohy. Potom jí přejede vlak, čímž přijde o ruce. Načež ji orlosup uklovne hlavu. ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som pozerával v poobedňajšom čase a vynikajúco som si pri ňom oddýchol. Nejde o drsnú kriminálku, ale skôr riešenie prípadov z právnického hľadiska. V slovenskom znení: DANIELA MACKOVIČOVÁ, JUDITA BILÁ, IVAN VOJTEK, EMAN HASON, MARIÁN CHALÁNY a iní. Réžia slovenských dialógov: ŠTEFAN MANDŽÁR - prvá seria v Lenoxe, druhá v Štúdiu Enter. - Prekvapilo ma, že jednu časť režíroval aj "muž v práci" Emilio Estevez. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Ve své charakteristice hlavní hrdinky trefil Anderson hřebík na hlavičku. Nesympatická, bigotní, prostoduchá ale zejména ambiciózní a neustále lacině moralizující slepice sráží tento seriál ještě hlouběji, než by si pro svou povrchnost a měšťáckou mravokárnost už tak zasloužil. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalší producentský výtvor JERRYho BRUCKHEIMERa, ktorý sa nenápadne objavil v nedeľnom neskorovečernom čase na TV PRIMA. Mladá právnička, ďalšia z rodu emancipovaných kravičiek (nie nechcem urážať emancipované ženy, ale táto ženská už od pohľadu vyzerá ako kríženec "čúzy" a priblblej blondýnky zároveň), zanechá po necelom roku materskú a vrhne sa do víru prípadov, ktoré sa stali najmä v jej okolí (čiže na predmestí vystrihnutom ako z DESPERATE HOUSEWIVES). A práve mrazivé a zaujímavé prípady držia túto sériu nad vodou, nakoľko bez nich by skĺzla kamsi pod úroveň EVERWOODu a SUE THOMASovej. (4.6.2007) SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 4.5.2008 (28.4.2008) ()

Galerie (88)

Reklama

Reklama