Reklama

Reklama

Burák a Bludička

  • USA Mater and the Ghostlight (více)

VOD (1)

Mater, hrdzavé ale priateľské odťahovacie auto známe z kinohitu Autá, býva v ospalom mestečku Chladičové kúpele v okrese Karburátor. Mater miluje stvárať žarty, vylomeniny, šibalstvá či recesiu, ale vždy len na účet tých druhých. Zrazu ho začne prenasledovať tajomné modré svetielko, ktoré ho naučí, že sa neoplatí robiť zle iným autám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

predators 

všechny recenze uživatele

Můžou být snad auta špatné? Kdo by nemiloval ty nablýskané káry, řev a vůni motoru? V tomto případě vůni olejových barev, tak maximálně. I tak jde o klasiku, auta jsou auta, tentokrát jde ale vážně do tuhého a budete se bát! watch zde 85% ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Pixar a je jeho klasická Auta v krátké podobě. Short-movie s burákem, největším strašpytlem v okolí. Pořád ta samá legrace, pořád ty samé "postavy" a pořád to stejné dobrodružství s tímto animákem. Skvělá grafika je snad v dnešní době už jasná. K dokonalosti chybělo trochu více, ale rozhodně to stojí za shlédnutí. Na těch pár minut to aspoň trochu zabaví. ()

Reklama

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Animace velice podařená. Nemůžu si pomoct, ale mě tato "polidštěná auta" příliš nedostala, i když to je zřejmě proti proudu. A auto jako světluška? To už je na mě trochu moc. Nelíbí se mi tedy hlavní nápad, děj tohoto konkrétního kraťasu je poměrně zajímavý, ale to je pro mě asi tak vše. Myslím, že jsou daleko lepší pohádky pro děti i dospělé... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Yahoo/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +animace, vtipný děj, postavy -je to jen kraťas, vydržel bych se na to dívat déle/// Auta jsem zatím neviděl, ale hodně se na ně těším. A díky tomuto animáku ještě o něco víc, protože je to vážně zábava. Navíc pokud bych třeba srovnával se seriálem Autobusy v jednom kole, kde jeden díl má tak 4-5 min a vzásadě se jedná o malé mini příběhy. V tomto se to podobá hodně i tomuto snímku. Musím říct, že Burák a Bludička je mnohem dospělejší, o mnoho lépe zpracován a hlavně je i zábavnější. Takže tohle je jasná volba./// Celkem 85%/// ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Doplnkový krátky film k filmu Autá, ktorý stavia na postave Matera a jeho záľube zo škodoradostného strašenia a robenia napriek "obyvateľom" v Chladičových kúpeľoch. Ostatné autá si však na neho pripravia takisto nejaký ten žartík a celkom pekne ho vystrašia. Vtipný animák, ale ani zďaleka nedosahuje kvalít niektorých vydarených Pixarovských kraťasov. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Když šerif zmiňuje "horký dech Zozobry", mluví o obrovském zpodobnění loutky Zozobry, kterou každý podzim pálí během slavností Fiestas de Santa Fe v Santa Fe v Mexiku. (HappySmile)
  • Poslední film, na kterém pracoval Paul Newman před svou smrtí. (HappySmile)

Reklama

Reklama