Reklama

Reklama

Driver

všechny plakáty

Obsahy(1)

Tajný policista Tanner vystupuje jako řidič, riskujíc svůj život pod záminkou infiltrace do kriminálního spolku, sídlícího ve čtyřech největších městech Ameriky. (Hal_Moore)

Diskuze

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Filip41

Já si myslím, že to nemuselo být tak docela špatný, pač Roger Avary napsal scénář k filmu Silent Hill inspirovanou PC hrou a produkční společnost Constantin Film zase vyprodukovala podle hry - Resident Evil. Takže zkušenosti k tomuto typu filmu by byly. Kdyby ještě sehnali kvalitního rejžu na akčňáky a obsadili do hlavní role slušnýho herce.. třeba Hugha Jackmana, ten by pasoval na Tannera perfektně. Mohla to být slušná podívaná. 

na příspěvěk reagoval Filip41

Filip41

Filip41 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Tak nič no. Keď sa nad tým tak zamyslíš tak toho scenáru by som sa aj celkom obával. Pravdepodobne by to skončilo ako bčková detektívka. Ale kto vie, možno nás raz s týmto filmom prekvapia. :D

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Ouwen

Je to zřejmě úplně u ledu. A vzhledem k tomu, že Driver hra už mizí ze scény jako top cool, těžko to pak do budoucna může na nějaký film vůbec navazovat.

na příspěvěk reagoval Filip41

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Filip41

Bo ještě jsem zjistil, že o film měla zájem produkční společnost Constantin Film, ale to pak vyšumělo do ztracena. Jedním z možných důvodů možná bylo i to, že část scénáře v roce 2009 uniklo na internet. 

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Filip41

Jediný co jsem zjistil, že produkční společnost Rogue Pictures získala na tento film práva, ale dostala se do potíží a v roce 2014 zcela zanikla. 

na příspěvěk reagoval Filip41

Turbinen

Turbinen (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Máš na mysli TOC Race Driver?nebo co přesně?páč to je jediná auto hra s příběhem (hraní za postavu Ryana McKana) apod.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)


SacRoS: No, správně!  Jednak prostřihy a pak různé maličkosti, jako například užití vysílačky na stejné frekvenci jako měli policajti. Nebo stejné rukavice, které měl Ryan Gosling na sobě. Rovněž byl i stejný postup při krádeži fordu mustang. Pak ještě také scéna s křižovatkou. Nebo když Gosling v klídku odkráčel od stadionu pryč atd.

SacRoS

SacRoS (hodnocení, recenze)

CANIBAL: S tím Drivem tu inspiraci vidíš kde? Já bych to viděl na mix GTA Vice City - gore kamera, soundtrack, dokonce i titulky... Jediné, co mě trošku připomělo Drivera byly ty prostřihy na noční město...

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Jest-li to bude pořádně udělaný podle hry DRIVER, tak to bude fakt pecka století. Zatím podle obsahu to pasuje. Kéž by tam byl zainteresován konec jedničky. :) Trochu inspirace ze hry je již ve filmu Drive, a to hlavně pokud vemu začátek filmu, ale na 5 hvězd to ještě není. Chtělo by to ještě víc nadupat.

na příspěvěk reagoval Turbinen

termi

termi (hodnocení, recenze)

chtělo by to konečne už pořádnej film podle hry:) v todle vkladam naděje, jedna z mých oblibenych serii u který se promrhal poněkud více času nez je zdravo.))

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

Podla mna by sa do tej role hodil Vinnie Jones............ Taa podoba celkom sedii

Janko_Vlyrd

Janko_Vlyrd (hodnocení, recenze)

tesim sa na tento film velmi lebo bude podla mojej oblubenej hry :)))) (teda aspon dufam)

Reklama

Reklama