Reklama

Reklama

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Skrk

Na FB CinemaCity. Někde v komentářích u přispěvků, kde teasovali návrat Oppenheimera do kin na termíny 25.1.-28.1... 

na příspěvěk reagoval DarweyD

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Takže ano... Letos se s promítáním (možná dokonce nejen) Interstellaru, ale možná i ostatních snímků od Christophera Nolana, které má CinemaCity fyzicky na pásu, v IMAXu na Flóře počítá. Otázka je kdy. Ale... Tipuji asi právě ten podzim, no.

Když už ten projektor na promítání 15/70 opravili, tak ho přeci nemůžou nechat ladem. Už tak jsme se v ČR nedočkali Duny 2 v 15/70mm formátu. 

na příspěvěk reagoval Skrk

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

civomt , Skrk

O tom, že by to mělo být na podzim, nic nevím... Ale dává to smysl, a tak nějak s tím na podzim více, či méně počítám. (Od MZ jsem zatim nic takového neslyšel. Kde to říkali? Zase tak často je nesleduji, a... Zrovna nedávné video ohledně Interstellaru, kde by to teoreticky zmínit mohli, jsem neviděl).

Každopádně... K věci. Ano. Něco se určitě plánuje. To už je defakto více méně ofiko potvrzené. Na FB to před pár týdny totiž v diskuzi, kde jsme se ptali na znovupromítání Oppenheimera nějak od CinemaCity vyplynulo. A... I na netu, mimo FB se to už dá najít - Někdo, kdo si toho všiml, totiž vyscreenoval tu dizkusi, a zavěsil jo na Reddit... Každopádně... Ano. CinemaCity uvedlo, že se neco letos chystá.

Hádám, že to bude daleko důvěryhodnější a relevantnější zdroj, než tady před pár lety uvedl "civomt" a... Vlastně nic nebylo. Si z něho beztak dělali srandu. 😅

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

Když je letos to desetileté výročí od premiéry, tak jsem zaslechl od kluků z Moviezone nějaké info o tom, že by měla pražská Flora údajně někdy na podzim promítat film v 70mm verzi v Imaxu. Neví o tom někdo něco? Na netu nic není, tak aby to nebyl zase nějaký hoax...

na příspěvěk reagoval Komi98

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Tak som si tu picovinku po rokoch znova pozrel a zvysujem hodnotenie z odpad a jednu hviezdicku. Musim uznat, ze vizual je naozaj skvely. Obdivujem Nolana, ze dokaze vatu tak dobre vizualne aj verbalne predat. Nie zeby nebol ten film vedecky velmi nekorektny, ale logiku tu teda vazne postrada od zaciatku do konca.
A pekne poukazuje aka picovina je terraforming cudzej planety, ked sme si dojebali vlastnu, ale kazda dalsia je na tom horsie ako nasa planeta 🤣
Tak terraformeri, zacnite najprv s tou nasou ;)

na příspěvěk reagoval Beckett51

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tohle je stejně i po letech nejlepší sci-fi dekády. Celke ostuda, že nikdo nenatočil od 2014 cokoli co by bylo zdatným soupeřem. A ten hudební doprovod....

na příspěvěk reagoval Sepp37

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

killimanjaro

Já Vám přece nic neberu! Jen se mi nezdá, že by člověk, označující se za fanouška kinematografie nepovažujícího za zábavu Marvelovky a prvoplánové akčňáky mohl považovat zrovna Interstellar za obsahovou prázdnotu a ještě ho z nějakého důvodu srovnával s ID. To není ani tak věc subjektivity jako spíše věc čistého rozumu. Že Vás to nebavilo dovedu pochopit (ostatně to není Marvelovka ani prvoplánový akčňák), ale označit to za prázdný a nesmyslný film... ale pokud tu poukázku nechcete, stačí říct!

killimanjaro

killimanjaro (hodnocení, recenze)

Neviem co ma to napadlo sa na to pozriet, ked som to uz v roku 2014 odigniroval po zhliadnuti traileru. Asi slaba chvilka, alebo skor totalna obsahova prazdnota HBO Max. Zacinam lutovat 4 €, ktore som na to dal na mesiac.

Rozumiem, ze natocit dobre sci-fi nieje jednoduche. Ale toto.... Toto nema svjou nezmyselnostou daleko od Dna nezavislosti.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Takže jo, dokoukáno, je to síla. Většina byla vesměs předvídatelná i když zloun Damon mě naštval. Nitro černé díry bylo velmi zajímavým ztvárněním, ať si někdo zkusí tvrdit, že právě tak to není.

Každopádně jsem tak nějak čekala, že se z toho dostane, jinak by to nebyl ten správný konec. Akorát jsem spíš čekala jeho návrat do doby, aby viděl svou dceru vyrůstat a ne umírat. 

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Zatím nehodnotím, právě se na film koukám. Musím si ale dát pauzu, protože  - jasně, vím, že je to film, netřeba mi to připomínat - mi doslova vyrazilo dech, když bylo řečeno "Ty nesmysly s Apollem"... 

Ale udělám si heřmánkový čaj a rozdýchám to :-D

civomt

civomt (hodnocení, recenze)

Zdravím, vo štvrtok sme boli v IMAX Flóra, len tak z dlhej chvíle sme sa opýtali na pokladni kedy bude Interstellar znova v ponuke a čuduj sa svete, dostali sme odpoveď že dodatočné krátkodobé premietanie sa plánuje na Júl / August. Viete o tom niekto niečo? Resp. kedy cca. by to malo byť? Bolo by super si znova užiť dunenie Imax audia pod Zimmerovou taktovkou a pravý 70mm formát :-).

na příspěvěk reagoval Borrtex, Komi98

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

Som to pokaslal. Na kuchynskych nastennych hodinach mi sekundova rucicka divne poskakovala hore-dole pri cisle 9 a ja blbec som si myslel, ze je to slabou baterkou a vymenil som ju za novu - a to sa mi v skutocnosti ktosi z buducnosti cez piaty rozmer pokusal poslat nejaku spravu - a teraz uz sa nedozviem co to bolo, ale zrejme nieco velmi dolezite, ked uz si dali tu namahu...

na příspěvěk reagoval DarweyD, Komi98

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

marlboro

A jak konkretne? Myslis jako temi velkymi rychlostmi kterymi lita napriklad na ceste k mesici atp.? A muze si clovek vybrat kterym smerem a nejak vyznamne? Ty femtosekundy atp., ktere jsou dnes jsou irelevantni.

na příspěvěk reagoval marlboro

Majo.evans

Majo.evans (hodnocení, recenze)

No ja se na to nekouknu ješte jednou,lebo zabiť čas sa dá aj inak.Jednoducho je to film so skvelou atmosférou,hercami,hudbou.Ale to je tak asi všetko.Je to film,ktorý sa zakladá čisto na hypotézach,v ktorých sa človek stráca.Nemá to logiku.Ano,je to kvalitne natočené a sentimentálne ale tá realita je mimo.Vieš,na teóriach sa dá natočiť veľa filmov a keď sa to dobre spracuje ako Nolan,tak sa to dá ale určite viackrát to pozerať nebudem,lebo tam človeku chýba niečo a nevystačí si iba hercami,hudbou a atmosférou.Jednoducho,pekná rozprávočka pre mňa.Tento film buď milujete alebo naň rýchlo zabudnete,to je všetko.Ja radšej Sunshine alebo Ad astra,to má aspoň čosi spoločné s realitou.Samozrejme,veľa vecí tam sú blbosti ale pozrel som si ich viackrát.Dovi dopo.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Majo.evans

udajne se tomu rika deterministicky pristup v cestovan casem. Proste se to stalo a je to dane. Navic muzes cas povazovat za rozmer jako napr. delku, sirku, vysku, takze jsi schopen se po jeho ose pohyboval tam i zpatky. 

Jako ono nema moc cenu nad tim doufat, protoze to jsou vsechno jenom teorie a hmotny clovek mozna nikdy v case cestovat nebude a stejne tak kdo vi jak je to s ovlivnovanim budoucnosti a minulosti v case. :D

Je to Sci-Fi a mas to i v tom filmu, ze ty potrebne data skryva cerna dira ;-)

na příspěvěk reagoval marlboro

Majo.evans

Majo.evans (hodnocení, recenze)

Iba taký dotaz alebo otázka.Ako by mohli budúci ľudia pomôcť svojím minulým ľuďom,keď tá budúcnosť(tá budúcnosť,kedy by sme boli schopný pomôcť minulým ľuďom) by nikdy nenastala,lebo by sme skapali na Zemi a nikdy by sme sa na takú úroveň tým pádom nikdy nedostali.Hmm?Alebo to boli budúci ľudia z inej dimenzie?

na příspěvěk reagoval Duncan66, marlboro

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

19.07.2023

Režisér Christopher Nolan si za ty roky v Hollywoodu vypěstoval pověst tvůrce, který má pevnou vizi, přesně ví, čeho a jak dosáhnout, a málokdy se co se kvality týče splete. Navíc se mu několik let… (více)

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

25.03.2023

Trend bobtnajících filmových stopáží pokračuje i letos a po 169minutovém Johnu Wickovi 4 se diváci pomalu ale jistě můžou začít připravovat i na další vydatné kousky. Čerstvě totiž byly odhaleny… (více)

Reklama

Reklama