Reklama

Reklama

Intimní tajemství

  • USA Teeth (více)
Trailer

VOD (1)

Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť. Postupne odhaľuje, že jej ústa nie sú jediným miestom, kde má zuby... Pretože navyše nemá šťastie na mužov, začne svoje telo používať ako zbraň a trestá sexuálnych násilníkov. Príroda zoslala na lascívnych a nečisto zmýšľajúcich chlapov spravodlivý hnev a dokázala im, že zubatá vagína nie je iba mýtom. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

castor 

všechny recenze uživatele

Minimálně rozpačité. Za okny jim pokuřuje jaderný reaktor, vedle v pokoji nevlastní bráška praktikuje anální sex a hlavní hrdinka směle hlásá o potřebě udržet si dívčí „čistotu“. Tedy jen do té doby, než k vlastnímu šoku zjistí, že anatomicky není právě v pořádku!! Zajímalo mě, co nabídne další a další scéna, nicméně se to záhy stává jen průhledným a předpověditelným žánrovým spletencem, který spolehlivě zabředne v propadlišti filmových dějin!! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Doslova se jedná o píč*vinu, která nemá tolik gore efektů, ale spíše comedy ráz. Začne to u nesnaživých (ne)herců a končí u totálně nudných a trapných dialozích. Prozradím, že celkově se přijde o tři penisy. Nečekaný hit na festivalu Brutal Assault v rámci akce HOROR CINEMA. Mimochodem poučení z filmu: Anální sex vás zachrání! ()

Reklama

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo si slibuje spoustu ukousnutých penisů a prstů v patřičně exploatačním balení bude zklamán. Naopak bude potěšen až nadšen každý, kdo dovede ocenit, když dle námětu grindhouse zamíří do arthouse-u. Nadále pak milovníci Cronenberga (fyzično jako politické), Waterse (satira maloměšťácké rodiny a poměrů na maloměště, ale bez hyperbolizace, až z toho mrazí a působí to seriózně) a Campionové (film o ženské síle, která si uzurpuje jinak mužský žánr). Mohlo by se zdát, že to nebude držet pohromadě, ale výše zmíněné spojuje a zaštiťuje žánr teenagerovského filmu, jehož klišé jsou obrácena na hlavu (viz geekovské postavy) a schémata zpochybněna (princip seriality ovšem zůstává). TEETH rozhodně není filmem "na piču". :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Mega Shit!! Tenhle film nemá nic s Dočiněním s Komedii natož s Hororem! Horší herecké Obsazení jsem v životě Neviděl! Kde vyhrabali tak Hnusnou Herečku? Já sám ji přeji at má Dental Vagínu, Protože opíchat ji nejspíš nebude chtít Níkdo! Její kamarádi také Pořádní Losseři! Dávám jednu hvězdu za nápad a pár ufiknutých Ptáků! ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosální sračka a amatéřina nejhrubšího zrna, která mě dokonale otrávila svou stupiditou. Ten film se absolutně neobtěžuje vysvětlit, kde hlavní postava přišla ke svému "postižení" (či jak s tím vůbec může žít) - pokud tedy tím vysvětlením nemělo být těch několik záběrů na trapně digitální chladící věže v pozadí, z nichž se valí hustý černý (!) dým (to jako že se jí to udělalo na základě ozáření z nedaleké jaderné elektrárny? a jaktože jsou potom ostatní ženy ve městě v pohodě?). Nadto je to film s neobyčejně vysokou koncentrací hnusných lidí, včetně herecké představitelky hlavní role, a tak dementním dějem, že je takřka nekoukatelný. Některé filmy mohou být tak špatné, až jsou dobré, ale tenhle je prostě tak zbytečný, nudný a neuvěřitelně trapný, že to nejlepší, co s ním může člověk udělat, je dokonale ho ignorovat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na oficiálnej stránke filmu, pod obrázkom mierne rozvíjajúcej sa ruže s kontúrami nápadne pripomínajúcimi vagínu, sa nachádza zábavný slogan: "Každá ruža má tŕne. Vstup len na vlastné riziko." (Abiosis)
  • Jess Weixler získala za svůj výkon v roce 2007 na filmovém festivalu Sundance v dramatické kategorii Zvláštní cenu poroty. Téhož roku byla nominována také na cenu pro objev roku v soutěži Gotham Awards. (Roman.Ticka)
  • Počas natáčania úvodnej scény mnoho susedov protestovalo, pretože si mysleli, že sa natáča pornografický film. (Abiosis)

Reklama

Reklama