Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

The Alphabet Killer je natočen na základě skutečných vražd takzvaného Abecedního zabijáka v osmdesátých letech devatenáctého století. Megan Peige je policistka, která všechen čas věnuje své práci a následkem toho se u ní objeví schizofrenie, porucha, kterou trpí déle než 6 měsíců, zahrnující i jeden měsíc kdy se u ní začnou objevovat typické syndromy jako jsou iluze, halucinace, zmatená řeč, zmatenost nebo katonický stav. Meganina posedlost vede k jejímu zhroucení a vyvrcholí rvačkou při jejím pobytu v nemocnici. Nakonec ztrácí svého snoubence Kennetha a svoji práci. O dva roky později Megan znovu pracuje, tentokrát jako poradce ale její víceméně normální život skončí, když je nalezena další mrtvá dívka. Megan se pokuší najít vraha ať už za pomocí policie a nebo bez nich. (Shanshu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Satan 

všechny recenze uživatele

Laciný televizní brak snažící se hrát na všechny směry od Šestého smyslu přes Sedmičku až po tu nejzapadlejší německou kriminálku. Výsledkem je však nudná břečka, která nemá šanci ničím zaujmout, neboť jen kopíruje již stokrát natočené chytání masového vraha. Postavy jsou směšné, scénář je směšný (konec celkem wtf) a námět, od kterého jsem si sliboval alespoň nějaké pocuchané nervy...hrubě, ale opravdu HRUBĚ nevyužitý. Branám odpadu se Alphabet Killer vyhnul jen díky roličce Michaela Ironsidea. [Přesná stopáž: 98 min] ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hrozně mizerně zahranej a zrežírovanej thriller. Nemá šanci zaujmout vůbec ničím, všechno už jsme mohli vidět jinde, a to v daleko lepším balení. Psychicky narušená hlavní hrdinka - vyšetřovatelka, vyvolává svým "asi-se-brzo-zhroutím" výrazem, který má nasazený alespoň polovinu stopáže, záchvaty smíchu. A to se prosím pěkně u vážně míněných filmů ze zásady nesměju. Nedoporučuju. ()

Reklama

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Ako som už písal pri komentári Mafiánky tieto TV filmy dokážu niekedy prekvapiť. Neviem prečo to kritické hodnotonie 46% je dosť málo. Aj keď to nie je film, ktorý si zaslúži 70% a viac, ale určite existujú aj horšie filmy. Eliza Dushku už v seriáloch presvedčila, že vie hrať a môžno keby už konečne dostala nejakú vážnejšiu rolu v nejakom kino filme, tak by sa dostala do povedomia. Táto rola jej sadla a psychycký úpadok hlanej postavy zvládla na jednotku. Film je natočený podľa skutočnej udalosti, ale neviem čo z toho filmu je skutočnosť a čo nie. Tak som to skôr bral ako thriller, ktorý bol celkom napínavý, a trošku aj zaujímavý. Na túto tému bolo natočené už množstvo filmov, a možno preto má tento film taký slabý ohlas, ale mne sa to celkom páčilo tak dávam hodnotenie 55 - 60%. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Krasne nepodareny thriller, ktory na zaciatku filmu ma upozornoval, ze sa to bude niest v takych nepatrnych hororovych prvkoch na ducharsky sposob. Troska ma to aj potesilo, aj ked tie spodobeniny akoze duchov zrovna nevyzerali v najlepsom stave. V useku filmu, ked sa to odohravalo po dvoch rokoch to uz nemalo ako taky prebiehajuci spad, ale skor sa to nieslo v nekonecnych dialogoch, ktore zrovna nie moc vyzerali, ze by vas dvakrat bavili pocuvat. Stereotypne a zdlhave reci o nicom moju dusu utapali v nekonecnom vesmire nicoty. Ani zaverecne rozuzlenie ma nejako moc neprekvapilo a co sa tyka napinavosti filmu, tak sa to pohybovalo na bode mrazu. Skoro nikde nebola ziadna atmosfera, akurat na zaciatku filmu sa pokusili aku taku atmosferu nadobudnut s tymi duchmi, ktore ma aj trosku ocarili, ale nie vo velkom mnozstve, ze by som mal otvorene usta dokoran, co sa to deje na obrazovke. Celkove zhodnotenie filmu nevyzera dvakrat povzbudive a preto film hodnotim podpriemernym bodovanim. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut lze tušit, že půjde o béčko s áčkovými aspiracemi. Za zmínku stojí snad jen vizuální stránka, která někdy dotahuje na normální produkce, jinak je zcela evidentní, že se šetřilo na všem. Herectví je někdy obstojné, jindy roztomile nemotorné (hlavní hrdinka a její nervové tiky během rozhovoru s knězem), scénář je naprostý blábol, hudba nudná, efekty laciné. Nechte to plavat, za ten promarněný čas to nestojí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama