Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

The Alphabet Killer je natočen na základě skutečných vražd takzvaného Abecedního zabijáka v osmdesátých letech devatenáctého století. Megan Peige je policistka, která všechen čas věnuje své práci a následkem toho se u ní objeví schizofrenie, porucha, kterou trpí déle než 6 měsíců, zahrnující i jeden měsíc kdy se u ní začnou objevovat typické syndromy jako jsou iluze, halucinace, zmatená řeč, zmatenost nebo katonický stav. Meganina posedlost vede k jejímu zhroucení a vyvrcholí rvačkou při jejím pobytu v nemocnici. Nakonec ztrácí svého snoubence Kennetha a svoji práci. O dva roky později Megan znovu pracuje, tentokrát jako poradce ale její víceméně normální život skončí, když je nalezena další mrtvá dívka. Megan se pokuší najít vraha ať už za pomocí policie a nebo bez nich. (Shanshu)

(více)

Recenze (69)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hrozně mizerně zahranej a zrežírovanej thriller. Nemá šanci zaujmout vůbec ničím, všechno už jsme mohli vidět jinde, a to v daleko lepším balení. Psychicky narušená hlavní hrdinka - vyšetřovatelka, vyvolává svým "asi-se-brzo-zhroutím" výrazem, který má nasazený alespoň polovinu stopáže, záchvaty smíchu. A to se prosím pěkně u vážně míněných filmů ze zásady nesměju. Nedoporučuju. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(22) Keď si človek uvedomí, že ani po uplynutí 30 min. sa z pohľadu abecedy snímok nedostal ani len k vražde podľa písmena (B), tak mu neostane nič iné, ako prepnúť na teleshoping s Gizkou Oňovou, lebo tá je v porovnaní s týmto filmom, ďaleko väčším vrahom voľného času. Nie nie, už žiadne plytvanie. Čo nás od úvodu nechytí, to nebudeme kukac .. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Eliza Dushku, její vidiny, atmosféra, detektivní část -unylé zpracování a režie, tišší dialogy, rozvleklé tempo/// Čekal bych, že tvůrce Pachu krve se vytasí s něčím lepším. Trošku to nechápu. Vůbec celá první hodina je až na pár okamžiku dost velká zívačka ve které čekáte na to jestli se vůbec něco bude dít. Podobá se to filmu Waz, Saw, Sedm, ale jen v něčem. Naštěstí mě to z nějakého důvodu chytlo a v poslední půlhodině jsem měl problém od televize vstát abych o něco nepřišel. Ten konec jsem však moc nepochopil./// Celkem 54%/// ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Laciný televizní brak snažící se hrát na všechny směry od Šestého smyslu přes Sedmičku až po tu nejzapadlejší německou kriminálku. Výsledkem je však nudná břečka, která nemá šanci ničím zaujmout, neboť jen kopíruje již stokrát natočené chytání masového vraha. Postavy jsou směšné, scénář je směšný (konec celkem wtf) a námět, od kterého jsem si sliboval alespoň nějaké pocuchané nervy...hrubě, ale opravdu HRUBĚ nevyužitý. Branám odpadu se Alphabet Killer vyhnul jen díky roličce Michaela Ironsidea. [Přesná stopáž: 98 min] ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl už delší dobu a v podstatě jsem si ho stáhnul jen kvůli tomu,že tam má menší roli Bill Moseley.Jenže ten je tam všeho všudy 2 minuty,takže ani on tenhle shit nedokáže vyzvednout k vyšším metám.Tady to Schmidt totálně posral.Příběh kterej neví jakým směrem se vydat.Thriller o vrahovi,duchařina,nebo špatná kriminálka?To snad ví jen Schmidt co tímhle kouskem chtěl říct.Bez atmosféry,se špatnou kamerou,se stupidníma dialogama a hlavně s Elizou Dushku.Na Dushku se sice možná(někomu) dobře dívá,ale její herectví je tragický.Obsadit jí do hlavní role bylo velkou chybou,protože jsem jí nevěřil ani nos mezi očima.V pachu krve ještě jakž takž obstála,ale v tomhle filmu to byla bída.Tahle holka prostě nemůže hrát hlavní role.DOPORUČUJU,všem těm co to mají-ani se na to nedívejte.Tohle je fakt ztráta času.A proč se obírat o drahocenej čas,když je tolik dobrejch filmů a času je tak málo.Tomuhle filmu nepomůže od odpadu vůbec nic.Ani to,že je prej podle skutečných událostí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od režiséra pecky Pach krve bych čekal něco daleko více než je nudný, bezduchý thriller. Mám rád thrillery jako je Jako pavouk,, aj. Ale tohle byla prostě krystalická nuda. Což je divné když si vezmeme kolik známějších herců se tu sešlo. Je tu sem tam dobrá scéna ale spíše se jedná o hodně slabý thriller který ničím nevytrhne a finále je děsně neklimatické. Škoda čekal jsem více. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

(Jen tak na okraj - nejedná se samozřejmě o století devatenácté, jak se chybně píše v anotaci, ale dvacáté.) Ačkoliv tu má tahle fajnová oddechová psychokrimi tak nízké hodnocení, já si ji kupodivu skvěle užil. Kupodivu proto, že její vizuál je televizní, její ruční kamera mizerná a Eliza, herečka to sotva průměrná, se na svou roli typově příliš nehodí. Ale na druhou stranu má takovou okatou a roztomilou tvářičku, ráda chodí bez podprsenky, a navíc chovám sympatie k podivínům, mimoňům a jiným nestádním jedincům, a přesně taková její postava nervově labilní a halucinující policajtky je. Bavila mě i temná a neveselá atmosféra, některé emočně vypjaté scény (nemocnice, kostel), a nadmíru mě potěšil i pesimistický závěr. Klasickou stabilní kameru a víc prachů na casting, režii a výpravu, a mohla by to být pětihvězdová záležitost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mizerně natočený nudný thriller s Elizou Dushku, která si po celou dobu udržuje protivně ublížený výraz. Námět nebyl špatný, nevadily by mi ani ty halucinace, které by dodávaly filmu nádech mysteriozna, ale režie to nedokázala využít. No a ten konec, ten jsem vůbec nepochopil. 10% ()

Pegas1632 

všechny recenze uživatele

Nuda nuda, šeď šeď. Nebaví, nepřekvapí. Bídně natočeno, herecký výkony taky dost špatny. Zabitej čas, rači mrknout na něco jinyho - todle za to fakt nestojí. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut lze tušit, že půjde o béčko s áčkovými aspiracemi. Za zmínku stojí snad jen vizuální stránka, která někdy dotahuje na normální produkce, jinak je zcela evidentní, že se šetřilo na všem. Herectví je někdy obstojné, jindy roztomile nemotorné (hlavní hrdinka a její nervové tiky během rozhovoru s knězem), scénář je naprostý blábol, hudba nudná, efekty laciné. Nechte to plavat, za ten promarněný čas to nestojí. ()

veronikav 

všechny recenze uživatele

Takové nějaké nijaké :-) Depresivní - zdlouhavé-beznadějné. Nevěděla jsem jestli vnímat krimi případ -nebo litovat schizofrenní policistku :-) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné to zase nebylo. Docela přijemně natočený thriller, jehož tvůrci měli zapracovat především na scénáři. Jinak jde ale o film který nebyl bůhvíjak drahý, ale daří se mu svůj omezený rozpočet slušně maskovat. Herci hrají v pohodě a kdo je vrah mě napadlo už na začátku, ale zavrhl jsem to jako málo pravděpodobnou variatu. A ejhle, trefa. Jinak se není co divit, že šel film rovnou na dvd. Různým Star Trekům a Avatarům tohle zcela jistě konkurovat nemůže. A na televizní obrazovce mu to navíc docela sluší. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Našli sa telá troch znásilnených a zaškrtených dievčatiek, ktorých meno, priezvisko a miesto nálezu začínali rovnakým písmenom. To je veškerá podobnosť so skutočným a nevyriešeným prípadom (Rochester 1971-1973). Eliza nie je najhoršia (občas pripomínala brouka z MIB), film samotný je ale trošku nudný. Secondhandové rozuzlenie zrazilo moje hodnotenie a s vysvetlením niektorých detailov sa autor tiež veľmi neobťažoval. Medzi ** a ***. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Az na Eliza Dushku me v tomhle filmu vubec nic nezaujalo. Hloupa rezije jenom dokresluje uz tak zkazeny vykres. Kdyby se radeji Schmidt zameril na samotne vysetrovani, nez na zjevujici se nic nerikajici duchy, kteri by nevystrasili ani particku duchodcu na prochazce v parku. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Špatný je slabé slovo. Kopíruje to spoustu hodně dobrých thrillerů v domnění, že se ztratí, jak strašně špatně je to zahraný, jak strašně špatný jsou efekty, jak špatný je scénář a jak celkově působí snímek směšně (zvlášť scéna, kdy vyšetřovatelka hledá důkaz na stole mezi fotkama, což je jasná kopírka dobrých dvou snímků, na které si teď z fleku vzpomenu, vypadá opravdu hloupě ve stínu jiných). A to, SPOILER, nemluvím o snaze dělat z toho duchařinu. S tou už z toho vypadla čistočistá podprůměrná nízkorozpočtová prasárna k smíchu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserne natoceny a hrozne zahrany fryler od rezisera Schmidta /Wrong Turn1/. Obavam sa, ze Eliza Dushku velmi nevie hrat, atmosfera sa nekona a Bill Moseley nic nepredviedol : 20 % ()

Reklama

Reklama