Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Domec 

všechny recenze uživatele

Vypalena Anna, hh. Dobre, film je megaslatanina a Anna vypada jako kdyby ty dortiky byly okoreneni jeste necim jinym, ale jeji mimika je dokonala. Diky ni me film udrzel celou dobu vzhuru (i kdyz jsem obcasne umirala jako ona v cekarne). Na filmu se mi libilo, ze dokazali ukazat stavy po huleni (Pozor! jenom par z nich co mela jsou opravdu po huleni) a jeji shchyza na zachode? :D super. Takze rada, dejte si poradnou raketu, zapnete tenhle film a myslim, ze se vam bude aspon o hvezdicku libit vic. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Lidé by se mě pak ptali: "Jane proč máš fotku prezidentka Garfielda zarámovanou na krbu?" A já bych říkala: "Přece proto, že miluju lasagne"; Vrcholná scéna filmu (asi v padesáté minutě), při níž už jsem vážně slítla smíchy z postele, po všech těch nevěřícných úšklebcích, vzpomínkách na sebe sama a nenápadných uchychtnutích, která jsem v sobě do té chvíle dusila. Vrcholná scéna, která neobsahuje nic víc, než zhulenou hrdinku s cizí ženou v cizím pokoji, lupající do sebe džus a lupínky a přemýšlející nad tím, jak dát nenápadně světu najevo svou lásku k lasagním. Tohle je prostě další typicky vyhulená komedie pro fandy zelených cigaret, která ačkoli není tak vydařená jako třeba Mazaní hoši, obsahuje Annu Faris v takovém rozpoložení, že odmítám věřit, že si při natáčení sama pár jointíků nedala. ()

Reklama

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Videl som ho 5-krát a keď si ho pozriem znova, zase sa budem smiať. Anna Faris, jej ksichty, tie prestrihy, náladové veci, stavy, úžasná hudba (Chemical Brothers - Star Guitar) a celá táto nenormálne šialená jazda je jednoducho skvelá. Netreba byť ani zhúlený, stačí pozrieť a budete sa strašne baviť. Tak reálne, absurdné a pritom fakt možné, že ma to donútilo sa baviť na všetkých tých náhodách, ktoré prišli. A to ani veľmi nemusím všetky tie cool huličské filmy, takže tých 5* nie je len z lojality k tomuto typu komédie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nepatřím k hejtrům Anny Faris, nic proti ní nemám, ale tady už jí na mě bylo poněkud příliš. Příliš mnoho close-upů na její obličej, v němž si po celou dobu (uznávám, že skvěle) musela udržovat výraz Magnum 5 Kristen Stewart. Na to, abych se mohl u filmu bavit jsem byl evidentně málo sjetý, navíc mi v tomto směru úplně chybí jakákoli osobní zkušenost, protože pokud jde o experimentování, ubíraly se mé zájmy poněkud odlišnými cestami:-) Snímek jsem si tedy neužil, ale šoupnul jsem mu hvězdičku za snahu přiblížit mi něco, co neznám z osobní zkušenosti. / Poučení: Vyhýbej se tématům, která tě neoslovují. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Nebýt ona ta Anna Farris tak zvlášně hezká, vážně bych z té nafukovací blbiny ve varech utekl. Přestože mi řada kamarádů namítla, že ani ona ten film nezachraňuje a naopak mu svým hereckým rejstříkem kazí i to málo (snad) dobrého, mě se právě ona svým projevem líbila úplně nejvíc. prapodivně dramaturgicky vystavěný a překvapivě nepříliš nápaditý film totiž má nejblíže k žánru grotesky a tam přesně její hercký styl pasuje. nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že od Vojína Benjaminové neměli Američani lepší komičku a měli by jí nabízet podstatně kvalitnější scénáře... Příšernost, která by i na prostoru dvaceti minut a v režii průměrného studentíka filmové režie dopadla lépe, než v rukou uznávaného Arakiho - nechápu to, asi se tam všichni zhulili a přišlo jim fakt cool natočit si přes víkend film. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2007 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama